Domovská stránka > J > Jak Precist Pdf?

Jak precist PDF?

Klikneme proto na soubor PDF pravým tlačítkem a otevře se nám menu s nabídkou. Vybereme „Otevřít v programu \ Zvolit jinou aplikaci”. Z nabídnutých možností vybereme „Adobe Acrobat Reader DC“ a vybereme „K otevírání souboru . pdf vždycky používat tuto aplikaci“ a potvrdíme tlačítkem „OK“.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si precist blokované zprávy?

Chcete-li konverzaci odblokovat, otevřete aplikaci pro zasílání zpráv, klepněte na ikonu Možnosti nevyžádaných a blokovaných konverzací a vyberte kontakt ze seznamu. Musíte klepnout na šipku zpět.

Někdo se také může ptát, jaký program na pdf?

Program pro prohlížení PDF souborů od Adobe – Acrobat Reader DC – je velice rozšířený. V základní bezplatné verzi však umožňuje PDF soubory pouze prohlížet. Existuje ovšem i v placené formě zvané Acrobat Pro DC, která umožňuje PDF soubory i editovat a dále s nimi pracovat.
Jak vytvořit PDF zdarma?
Vyzkoušejte programy zdarma na tvorbu, úpravy a převod PDF dokumentů
  1. PDFCreator 1.7 – open source.
  2. PDF-XChange Viewer 2.5 – freeware.
  3. CutePDF Writer 3 – freeware.
  4. PrimoPDF 5.1 – freeware.
  5. PDFTools 1.3 – freeware.
  6. Hexonic PDF Split and Merge 1 – freeware pro nekomerční účely.
  7. PDFill PDF Tools 11 – freeware pro nekomerční užití

Jak se dostat do Zaheslovaneho PDF?

K odemčení zaheslovaného souboru můžete použít on-line službu PDFUnlock. Pomocí uvedeného odkazu dokážete odheslovat uzamčený soubor a tak jej můžete přímo otevřít, zkopírovat či uložit. Omezení je pouze co do velikosti souboru a to je 5 MB. Poté je nutná registrace a zaplacení poplatku.
Proč mi nejde otevřít soubor PDF?
Častá je např. hláška „Soubor nejde otevřít" či „Chyba formátu: Není PDF, nebo byl soubor poškozen„. Nejčastějšími chybami je potom poškozená referenční tabulka xref či samotný obsah dokumentu. V takovém případě nejprve vyzkoušejte PDF otevřít v jiné aplikaci.

Související článek

Jak přečíst všechny emaily?

Pokud chcete označit všechny zprávy jako přečtené, musíte vybrat všechny konverzace.

Jak vyplnit dokument v PDF?

Jak vyplnit formulář PDF. Otevřete dokument či formulář PDF v aplikaci Acrobat nebo Acrobat Reader. V pravém panelu klikněte na možnost Fill & Sign , nebo klikněte na ikonu Podepsat na panelu nástrojů. Klikněte na možnost Vyplnit a podepsat.
Jak nastavit otevírání PDF v Adobe?
Pro nastavení otevírání souborů v Adobe Readeru stačí na jakémkoliv PDF dokumentu kliknout pravým tlačítkem myši (1), z místní nabídky vybrat Otevřít v programu (2) a následně Zvolit jinou aplikaci (3). V následujícím okně zvolte Adobe Reader (1) a nezapomeňte zatrhnout volbu K otevírání souborů .

A kde je pdf?

Vytvářet PDF dokumenty lze jak v komerčním softwaru Acrobat od Adobe, tak v dalších programech (často však pouze jako export do PDF). Prohlížení je snazší, existují volně dostupné prohlížeče pro mnoho platforem, nejznámějším je oficiální prohlížeč mateřské firmy Adobe Reader.
Jak na PDF?
Vytváření souborů PDF:
  1. Spusťte aplikaci Acrobat a zvolte Nástroje> Vytvořit PDF.
  2. Vyberte typ souboru, ze kterého chcete vytvořit PDF: jeden soubor, více souborů, skener nebo jinou možnost.
  3. V závislosti na typu souboru klikněte na Vytvořit nebo Další.

A další otázka, co čte pdf?

Nejlepší prohlížeč PDF je ještě dokonalejší

Bezplatná aplikace Acrobat Reader umožňuje soubory PDF prohlížet, podepisovat, sdílet a opatřovat poznámkami. Chcete-li PDF snadno upravovat a převádět do formátů souborů pro aplikace jako Excel a Word, vyzkoušejte editor a převaděč souborů PDF, aplikaci Acrobat Pro.

By Giuliana Wyllie

Similar articles

Jak editovat PDF? :: Jaký antivirus 2022?
Užitečné odkazy