Domovská stránka > J > Jak Editovat Na Wikipedii?

Jak editovat na Wikipedii?

Pomocí tzv. editoru zdroje klepnutím na tlačítko Editovat zdroj (u diskusních stránek také Přidat téma) v záhlaví stránky. Pomocí této funkce můžete provést i pokročilé editace. Vyžaduje však pokročilé znalosti formátování textu, proto je doporučená spíše zkušenějším uživatelům.

Přečtěte si více

Související článek

Jak editovat soubor VCF?

Editor vCard lze použít k prohlížení a úpravám souborů vCard s kontakty. Můžete jej použít i k vytváření kontaktních informací. Kontakty lze třídit podle různých kritérií, například podle adresy, jména, e-mailové adresy, profilu na sociální síti atd.

Jak vložit odkaz na Wikipedii?

Odkaz na stránku v cizojazyčné verzi Wikipedie se vytvoří vložením kódu jazyka mezi dvě dvojtečky: [[:fr:Paris]] .
Jak citovat obrázky z Wikipedie?
U obrázků ze zdroje http://commons.wikimedia.org/wiki/Main_Page použijte odkaz na stránku, která obsahuje veškeré informace o zvoleném obrázku, např. http://commons.wikimedia.org/wiki/File:PortraitOfAnIguana.jpg.

Navíc, kdo je autorem wikipedie?

Wikipedie byla spuštěna Jimmym Walesem a Larrym Sangerem.
Co je to symbol?
Symbol (z řec. σύμβολον, lat. symbolum) je obvykle vizuální znak, znamení, emblém nebo značka, která odkazuje na určitý konvenční nebo tradiční význam.

Související článek

Jak se naučit editovat videa?

Přidejte titulky nebo vystřihněte začátek a konec. To vše lze provést pomocí nástroje Video v modulu Vytvořit. V programu můžete otevřít složku s videoklipy, které chcete sestavit.

Pokud jde o toto, co je to pf?

Novoročenka (PF, slangově péefko – zkratka francouzského Pour féliciter – „pro poblahopřání") je obvykle papírová kartička nebo e-mailová zpráva s přáním do nového roku. Novoročenka je nenáboženskou alternativou vánočního papírového přání „Šťastné a veselé Vánoce".
Co je to zkratka Lmao?
2. LMAO/LMFAO. Laughing My Ass Off/Laughing My Fucking Ass Off. Oboje v překladu znamená "podělám se smíchy".

Proč Wikipedia?

je český film režiséra Karla Smyczka z roku 1987. Film vychází ze skutečné události, cesty fanoušků fotbalového mužstva Sparty vlakem z Prahy do Banské Bystrice, během které zdemolovali několik vagónů a terorizovali cestující a vlakový personál.
Můžete se také zeptat, co chemická značka?
Tato stránka obsahuje seznam všech známých chemických prvků.
...
Seznam chemických prvků
Protonové číslo1
ZnačkaH
Český názevvodík
Latinský názevHydrogenium
Relativní atomová hmotnost[1,007 84; 1,008 11]
70 dalších sloupců

Pokud jde o toto, co delat po odpadnuti pupíku?

Jednou rukou pupíček jemně rozevřete a ošetřete místo lihem na vatové tyčince nebo na gázovém čtverečku. Nakonec očistěte i nejbližší okolí pupíku. Po vyčištění nechte miminko jen tak ležet, bez plenky, aby mohl pupíček v klidu zaschnout. Než se pupík úplně zacelí, snažte se ho během koupání udržet v suchu.

By Geanine

Similar articles

Jak psát +-? :: Co je to článek?
Užitečné odkazy