Domovská stránka > C > Co To Je Onedrive?

Co to je OneDrive?

OneDrive je cloudová služba Microsoftu, která vás spojuje se všemi vašimi soubory. Umožňuje ukládat a chránit soubory, sdílet je s ostatními a dostat se k nim odkudkoli na všech svých zařízeních.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit OneDrive na PC?

Můžete se přihlásit ke svému účtu pod účtem, který chcete synchronizovat. Toto je poslední část nastavení. Budete moci synchronizovat své soubory s počítačem.

Jak vypnout cloud Android?

Přejděte do Nastavení > Přihlásit se k účtu HUAWEI ID > Cloud > Cloudové úložiště > Správa úložiště > Cloud záloha a smažte cílová data. V Cloud 10.6.2.300 nebo novějším můžete mazat pouze všechna data funkce Cloud záloha na zařízení, nemůžete mazat jednotlivé položky funkce Cloud záloha.
A jak stáhnout data z cloudu?
Stačí si složku OneDrive synchronizovat do svého počítače a tak můžete mít data jak u sebe v počítači, tak v cloudu. Po synchronizaci, se vám v průzkumníku souboru zobrazí složka OneDrive – Název Firmy, které vám umožní nahlížet do vašeho cloudového úložiště. Pozor, zpočátku jsou všechny soubory jen v režimu náhledu.

Následně, kde je cloud?

Cloud je poskytování služeb či programů uložených na serverech poskytovatele, k nimž zákazník (uživatel) přistupuje na dálku a v zásadě odkudkoliv. Uživatelé cloudu typicky neplatí za vlastní technologie, tj. za nákup hardwaru a softwaru, ale za jeho užití.
Pokud jde o toto, jak změnit cíl ukládání souboru?
V Průzkumníku souborů najděte složku »Stažené soubory« a klikněte v horním menu na ikonu »Vlastnosti«. V nově otevřeném okně vlastností se přepněte na kartu »Umístění«. Zde můžete nastavit nové umístění úložiště stažených souborů. Nové nastavené potvrďte tlačítkem »OK«.

Související článek

Jak se zbavit OneDrive?

V nastavení vyberte účet, který chcete z počítače odebrat.

Jak přesunout soubory z OneDrive do PC?

V oznamovací oblasti Windows na hlavním panelu vyberte ikonu OneDrive cloudu. Vyberte Nastavení > & Nastavení nápovědy. Na kartě Backup vyberte Spravovat zálohování. V okně se zprávou Zálohovat složky vyberte složky, které chcete zálohovat, a pak vyberte Spustit zálohování.
Když to vezmeme v úvahu, jak přesunout soubory z onedrive na jiný disk?
Změna umístění složky OneDrivu
  1. Na hlavním panelu nebo řádku nabídek vyberte ikonu Microsoft OneDrive Cloud.
  2. Vyberte.
  3. Na kartě účet vyberte odpojit tento počítač nebo zrušit propojení tohoto počítače Mac.
  4. Potom přesuňte OneDrive pro domovskou stránku nebo složku OneDrive pro práci nebo školu.

Jak odstranit OneDrive Android?

OneDrive aplikací
  1. Otevřete Nastavení.
  2. Vyberte Aplikace.
  3. Klepněte na Správa aplikací.
  4. Vyhledejte a klepněte na OneDrive.
  5. Klepněte na Vynutit zastavení a potom na Vymazat data a Vymazat mezipaměť.
  6. Po dokončení aplikaci odinstalujte.
  7. Znovu aplikaci nainstalujte z Google Play.
Lidé se také ptají, jak nastavit onedrive?
Synchronizace OneDrivu na počítači
  1. Klikněte na Start, zadejte OneDrive a vyberte OneDrive.
  2. Přihlaste se k OneDrivu pod účtem, který chcete synchronizovat. Tím dokončíte nastavení. Vaše onedrivové soubory se začnou synchronizovat s vaším počítačem.

Kolik stojí OneDrive?

OneDrive Standalone 100GB - tato varianta nabízí celkem 100 GB diskového prostoru a zaplatíte za ni 49 korun měsíčně. Microsoft 365 pro jednotlivce - tato varianta nabízí celkem 1 TB diskového prostoru na OneDrivu. Zaplatíte za ni 189 korun měsíčně nebo 1 899 korun ročně.

By Sherwynd Granstrom

Similar articles

Jak úplně vymazat mobil? :: Jak vypnout OneDrive Windows 11?
Užitečné odkazy