Domovská stránka > J > Jak Postupovat Při Výměně Sim Karty?

Jak postupovat při výměně SIM karty?

Zvolte možnost Nová SIM karta, vyberte požadovaný typ SIM karty a zadejte adresu pro doručení. Novou SIM kartu vám doručíme běžnou poštou až do vaší schránky, proto si ověřte, že máte dobře označenou schránku. Obvykle dorazí během 2 až 3 pracovních dnů.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zachránit data z poškozené SD karty?

Pokud jsou data smazána, ale také poškozena, doporučujeme nainstalovat program Recuva, který se pokusí smazané soubory obnovit.

Jak otevrit místo na SIM kartu?

Lepší je vyzkoušet vzít kousek silně lepicí pásky, kterou ohnete a ohyb přilepíte na šuplík. Pořádně přitisknete a pak prudkým tahem vysunete. Postup funguje dobře u šuplíčků, které nejsou zaseklé a jdou relativně lehce. Podmínkou je páska se silnou lepicí schopností.
Navíc, co delat kdyz jsem ztratil sim kartu?
Jako první zablokujte svou SIM kartu - předejdete tím možnému zneužití svého čísla.
...
Telefon mi zřejmě ukradli, co bych měl dělat?
  1. V tomto případě byste měli krádež nahlásit na Policii ČR, a to ideálně na služebně, která je nejblíže místu krádeže.
  2. Policii také můžete požádat o blokaci telefonu, pak bude zloději k ničemu.

A jak vyměnit sim kartu v telefonu?

Jak vložit SIM kartu
  1. Vysuňte pouzdro SIM karty: Nástroj pro manipulaci se SIM kartou zasuňte do otvoru v pouzdře SIM karty na boční straně telefonu.
  2. Vložte první SIM kartu: Otočte SIM kartu tak, aby seříznutým rohem směřovala k seříznutému rohu pouzdra první SIM karty.
  3. Vložte druhou SIM kartu:
  4. Zasuňte pouzdro SIM karty:
Jak zprovoznit novou SIM?
Pokud si přejete SIM kartu aktivovat dříve, jen zkrátka uskutečníte hovor. Tím dojde k její aktivaci. Postupně se pak během několika málo hodin nastaví také roaming, internet v mobilu, MMS a další služby, pokud jste si je s operátorem dohodli.

Související článek

Jak zjistit PUK SIM karty T Mobile?

Svůj původní PIN a PUK kód najdete v uvítacím dopise nebo na plastovém obalu, který jste od nás obdrželi. PUK kód najdete v sekci Můj T-Mobile v části Smlouva.

Následně, jak objednat sim kartu?

Navštivte některou z našich prodejen, kde dostanete SIMku hned - stačí znát administrátorské heslo (u zákazníků s rámcovou smlouvou vyžadujeme také občanský průkaz a lze je ověřit i heslem plátce). Zavolejte na Linku péče o zákazníky na *77 nebo 800 77 00 77 a SIMku vám pošleme poštou.
Lidé se také ptají, jak vylomit sim kartu?
SIM kartu vylomíte z plastového nosiče podle velikosti potřebné pro váš telefon, postupujte od větších velikostí k menším, snížíte tak riziko poškození čipu.

Jak se vkládá SIM karta?

Jak vložit SIM kartu
  1. Najděte SIM kartu.
  2. Otevřete držák SIM karty v zařízení. Umístění držáku SIM se může lišit v závislosti na zařízení. Postup nalezení a otevření držáku SIM karty vám sdělí výrobce zařízení.
  3. Vložte SIM kartu do držáku.
  4. Vložte držák SIM karty zpět do zařízení.
Jak získat nano SIM kartu?
Pokud potřebujete menší SIM kartu, tedy microSIM nebo nanoSIM, můžete na prodejně požádat o vykrojení menší velikosti z vaší stávající SIM karty pomocí speciálních kleští. Zůstane vám stejná SIM karta a není potřeba řešit zálohu uložených kontaktů a SMS zpráv. Zmenšení SIM karty je zdarma.

Co delat kdyz Stratim telefon?

Mobil je fuč? Kontaktujte banku, operátora a policii
  1. Zavolejte do banky a zablokujte si mobilní appky.
  2. Mobilní operátor zablokuje SIM kartu.

By Syl Adalja

Similar articles

Jak najít ztracenou SIM kartu? :: Jak udělat ze SIM karty MicroSIM?
Užitečné odkazy