Domovská stránka > K > Kam Ulozit Karty?

Kam ulozit karty?

Jako první si nainstalujete aplikaci Stocard. Následně vás čeká sice jednorázová, ale v některých případech zdlouhavá práce, spočívající v postupném zadání všech vašich karet a kartiček. Aplikace používá moderní rozhraní, kde k zadání nové karty slouží plovoucí kruhové tlačítko.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zachránit data z poškozené SD karty?

Pokud jsou data smazána, ale také poškozena, doporučujeme nainstalovat program Recuva, který se pokusí smazané soubory obnovit.

Jak vložit kartu do portmonky?

V portmonce se nachází přes 210 karet, a kromě nich se zde zobrazují také aktuální akce a nejrůznější slevové kupóny, které přijdou vhod. Přidání nových karet je hračka a zvládne jej opravdu každý. Stačí stisknout tlačítko „Přidat kartu" a následně si jen vybrat z dlouhého seznamu dle libosti.
Lidé se také ptají, jak uložit věrnostní karty do iphonu?
Jak přidat svou kartu na iPhone?
  1. Klikněte na „Nastavení> Wallet a Apple Pay"
  2. Stiskněte „Přidat kreditní nebo debetní kartu"
  3. Chcete-li přidat kreditní kartu, klepněte na „Další" v pravém horním rohu obrazovky.
  4. Můžete ručně zadat číslo karty nebo použít kameru vašeho zařízení

Když to vezmeme v úvahu, jak mít kartou v mobilu?

Toto „placení přes mobil" je velmi jednoduché: Vezmete do ruky telefon, přiložíte jej k terminálu stejně jako běžnou bezkontaktní kartu, zadáte do něj PIN a máte zaplaceno. Nejpromyšlenější jsou komplexní řešení jako Google Pay nebo Apple Pay, přičemž obě jmenované služby už bez problémů běží i v Česku.
Navíc, jak platit platebni kartou přes mobil?
Platit můžete telefony s operačním systémem Android 8 nebo vyšším. Při placení v obchodech stačí rozsvítit obrazovku telefonu a přiložit ho k terminálu. V některých případech budete muset telefon odemknout (platby nad 500 Kč nebo pokud jste platili bez odemčení třikrát po sobě). Aplikaci Google Pay nemusíte otevírat.

Související článek

Jak zjistit PUK SIM karty T Mobile?

Svůj původní PIN a PUK kód najdete v uvítacím dopise nebo na plastovém obalu, který jste od nás obdrželi. PUK kód najdete v sekci Můj T-Mobile v části Smlouva.

Lidé se také ptají, jak získat zákaznickou kartu decathlon?

Členský formulář Zákazník se může do Věrnostního programu zapojit v prodejnách vyplněním elektronického formuláře na prodejně nebo na webu decathlon.cz.
Když to vezmeme v úvahu, jak získat věrnostní kartu electro world?
V prodejně nebo z pohodlí domova

Ve všech kamenných prodejnách Electro World se můžete stát majiteli Věrnostní karty Electro World, a to bez nutnosti nákupu. Stačí požádat kteréhokoliv z našich prodejců, který s Vámi registraci provede. Věrnostní kartu od nás poté obdržíte na počkání.

A jak zalohovat stocard?

Zálohovat lze vždy do cloudu, například do cloudu Google. Pokud ztratíte telefon, nebo se s ním něco stane, o své karty tak nepřijdete. Podívejte se zde na všechny možnosti, kde vám vyplatí peněžní bonus za registraci.
Jak pridat kartu do Peněženky?
V aplikaci Peněženka klepněte na e-peněžní kartu. Klepněte na Přidat hotovost. Zvolte částku a klepněte na Přidat. Zvolte kartu, kterou chcete zaplatit, a dokončete transakci ověřením pomocí Face ID nebo Touch ID.

Pokud jde o toto, jak přidat platební kartu do apple watch?

Přidání karty do hodinek Apple Watch

Klepněte na volbu Moje hodinky a potom na volbu Peněženka a Apple Pay. Máte-li karty uložené na jiných zařízeních Apple anebo jste nedávno některé karty odstranili, klepněte vedle karty, kterou chcete přidat, na volbu Přidat a zadejte CVV kód této karty.

By Candace

Similar articles

Jak pridat kartu ze Stocard do Wallet? :: Jak přeformátovat film?
Užitečné odkazy