Domovská stránka > J > Jak Najít Ztracenou Sim Kartu?

Jak najít ztracenou SIM kartu?

Ideální volbou v takovémto případě může být třeba aplikace Najdi mi mobil, která ti bezplatně umožní najít polohu mobilu. K určení polohy mobilu využívá lokalizaci SIM karty - jde tedy o způsob, jak najít telefon podle SIM.

Přečtěte si více

Související článek

Jak najít ovladače?

Ovládací panely obsahují správce zařízení. Ve Správci zařízení klikněte pravým tlačítkem myši na zařízení a z místní nabídky vyberte možnost Vlastnosti. V rozevíracím seznamu vyberte ID hardwaru.

Jak vratit ztraceny telefon?

Odneste telefon na policejní stanici nebo do ztrát a nálezů

Pokud telefon najdete a nemáte žádnou možnost, jak kontaktovat majitele, nezbývá nic jiného než zajít na policejní stanici nebo do ztrát a nálezů.
Pokud jde o toto, jak dostat sim kartu z mobilu?
Vložte SIM kartu:

Nástroj pro manipulaci se SIM kartou zasuňte do otvoru v pouzdře SIM karty na boční straně telefonu. Vysuňte pouzdro SIM karty z telefonu. Otočte SIM kartu tak, aby seříznutým rohem směřovala k seříznutému rohu pouzdra SIM karty. Vložte SIM kartu do pouzdra SIM karty.

Jak vložit SIM kartu do slotu?

Vkládání a vyjímání SIM karty a paměťovou karty
  1. Otevřete přihrádku na SIM kartu a paměťovou kartu – přiložený nástroj pro otevření přihrádky zasuňte do otvoru u dané přihrádky.
  2. Vložte kartu nanoSIM kontakty směrem dolů do slotu 1 v přihrádce.
  3. Zasuňte přihrádku na SIM karty a paměťovou kartu zpět do slotu.
A další otázka, jak se dává sim karta do mobilu?
Telefon vypněte.

Z levé strany telefonu je dírka, do které vsuňte drátek, který byl přiložen v balení telefonu. Vyjede rámeček, do kterého dáte sim-kartu (lze až dvě) a také sd kartu, pokud chcete místo v mobilu rozšířit. Poté toto opět zasuňte zpět a telefon zapněte. Toť vše.

Související článek

Jak vyndat SIM kartu z telefonu?

Slot pro sim kartu je na boku telefonu. Pouzdro telefonu je třeba sejmout. Odříznutý roh pouzdra by měl směřovat k odříznutému rohu karty SIM. Připevněte kartu SIM do držáku.

Jak aktivovat novou SIM kartu T Mobile?

Aktivace SIM karty přes Zákaznické centrum
  1. Zavolejte na Zákaznické centrum T-Mobile 800 73 73 73 (nebo 4603 ze sítě T-Mobile) a sdělte nám potřebné údaje.
  2. SIM kartu spolu s předvyplněnou objednávkou vám zašleme poštou, vy SIM kartu převezmete a případně kontaktujete naše Zákaznické centrum s žádostí o aktivaci.
Jak dlouho trva aktivace SIM karty?
Dokončuje se aktivace

Aktivovat ji trvá většinou do 30 minut od přijetí požadavku. Zkuste novou SIM kartu za pár minut vložit do telefonu. V případě že se SIM nepřipojí k síti, zkuste telefon restartovat.

Někdo se také může ptát, jak aktivovat číslo?

Ze své stávající SIM karty pošlete SMS na číslo 77777 s 19místným výrobním číslem nové SIM. Výrobní číslo najdete vyražené přímo na plastovém nosiči nové SIM karty, do textu zprávy nic jiného nepište. Odeslání SMS je zdarma.
Někdo se také může ptát, kde koupit novou sim kartu?
U dobrých prodejců MOBIL.CZ koupíte na pobočkách České pošty, v trafikách řetězců Valmont, GECO, RELAY, Traficon, Danczek a GGT. Naši SIM kartu prodává také více než 1200 nezávislých soukromých trafik a najdete ji rovněž v prodejnách Electro World.

Jak vymenit SIM za eSIM?

On-line – v Moje O2
  1. Přihlaste se do internetové samoobsluhy Moje O2 a vyberte tarif, pro který chcete vyměnit SIM kartu.
  2. Na detailu tarifu klikněte na Vyměnit SIM kartu.
  3. Objeví se informace o jednorázovém poplatku za výměnu.
  4. Vyberte si způsob doručení.

By Gusty

Similar articles

Jak vymazat data z Chrome? :: Jak postupovat při výměně SIM karty?
Užitečné odkazy