Domovská stránka > J > Jak Si Navýšit Icloud?

Jak si navýšit iCloud?

Stačí kliknout na váš účet, poté na iCloud, pak na tlačítko Spravovat úložiště a poté na tlačítko Navýšit. Následně si vyberete, o jakou variantu předplatného máte zájem, a transakci potvrdíte. Pamatujte na to, že předplatné se automaticky obnovuje.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zmenit uloziste iPhone na iCloud?

Kliknutím na své jméno v horní části obrazovky můžete změnit plán úložiště ve svém zařízení. Na další obrazovce klikněte na možnost Spravovat úložiště.

Lidé se také ptají, jak uvolnit místo na iphonu jine?

Postup je následující:
  1. Prvně je nutné, abyste na vašem iPhonu otevřeli nativní aplikaci Nastavení.
  2. Jakmile tak učiníte, tak sjeďte níže a otevřete sekci Safari.
  3. Zde sjeďte dolů a klepněte na Smazat historii a data stránek.
  4. Nakonec volbu potvrďte klepnutím na Smazat historii a data.
Lidé se také ptají, jakou zvolit paměť iphone?
Pokud stahujete pouze hudbu nebo fotografie, mohlo by vám 128 GB bez problému dostačovat. V případě, že do zařízení pravidelně ukládáte i filmy nebo videa, budete muset sáhnout po nejdražší 256 GB variantě.

Pokud jde o toto, jak smazat systemova data mac?

Vymažte nepotřebné soubory ve složce Stahování. Složku Stahování můžete otevřít z Docku nebo výběrem položek Přejít > Stahování na panelu nabídek ve Finderu. Odstraňte nepotřebné e-maily z aplikace Mail. Chcete-li odstranit nevyžádanou poštu, otevřete aplikaci Mail a vyberte položky Schránka > Smazat nevyžádanou poštu.
Někdo se také může ptát, jak vycistit mezipamet android?
V aplikaci Chrome
  1. V telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Chrome .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu možností .
  3. Klepněte na Historie.
  4. V horní části vyberte časové období.
  5. Zaškrtněte políčka u možností „Soubory cookie a data webových stránek" a „Obrázky a soubory v mezipaměti".
  6. Klepněte na Vymazat data.

Související článek

Jak smazat fotky z iCloud?

Odstranění a obnovení fotografií a videí lze provést výběrem fotografií nebo videí, které chcete odstranit, nebo poklepáním na jednotlivou fotografii nebo video. V albu nedávno odstraněných fotografií a videí budou odstraněné fotografie a videa uloženy po dobu 30 dnů, než budou trvale odstraněny.

Když to vezmeme v úvahu, co jsou to systemova data?

Kmenová data přesahující daný projekt, která se ukládají do úložiště kmenových dat. Tato kmenová data lze měnit prostřednictvím funkce zpracování kmenových dat.
Navíc, jak zmenšit velikost systému iphone?
Nyní se stačí podívat do Nastavení -> Obecné -> Úložiště: iPhone (iPad) a sjet úplně dolů, kde se nachází položka Systém. Ve většině případů se Systém rekalkuluje a sníží svou velikost o řádově jednotky až desítky gigabajtů.

A další otázka, jak uvolnit disk c?

Použijte nástroj Vyčištění disku

Nástroj Vyčištění disku otevřete tak, že kliknete na tlačítko Start. Do vyhledávacího pole zadejte Vyčištěnídisku a v seznamu výsledků vyberte Vyčištění disku. Pokud se zobrazí výzva, vyberte jednotku, kterou chcete vyčistit, a pak vyberte OK.
A další otázka, jak uvolnit místo z tiktoku?
Nejprve otevřete aplikaci TikTok. Poté přejděte na kartu Já a klepněte na tři tečky. Dále přejděte dolů a otevřete možnost Uvolnit místo. Nakonec ve funkci Cache stiskněte tlačítko Vymazat a potvrďte svůj výběr.

Jak vyčistit telefon od virů zdarma?

Ve většině případů si vystačíte s bezplatnou aplikací od seriózního antivirového vývojáře. Například Avast Mobile Security pro Android vás ochrání před viry, malwarem a spywarem. Také testuje aplikace na přítomnost trojských koní a jiných infekcí.

By Norene Adames

Similar articles

Jak velký externí disk? :: Jak pridat webovou stranku na plochu?
Užitečné odkazy