Domovská stránka > J > Jak Se Dostat Na Icloud Z Pc?

Jak se dostat na iCloud z PC?

Stažení iCloudu pro Windows

Stáhněte si do PC iCloud pro Windows. Pak se zadáním svého Apple ID přihlaste k iCloudu. Přečtěte si, jak stáhnout iCloud pro Windows do PC.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se dostat do stareho telefonu?

Pokud se přihlásíte ke svému účtu ve webovém prohlížeči na jakémkoli počítači nebo zařízení, budete moci používat správce zařízení. Po výběru zařízení z nabídky počkejte, až bude nalezeno jeho umístění.

A další otázka, jak se dostanu na svůj icloud?

Na iPhonu, iPadu a iPodu touch
  1. Přejděte do Nastavení > [vaše jméno].
  2. Klepněte na iCloud.
  3. Zapněte iCloud Drive.
Navíc, kde je zaloha iphone v pc?
Vyhledání zálohovací složky v systémech Windows 8 nebo 10

Do vyhledávacího pole zadejte %appdata%. Pokud své zálohy nevidíte, zadejte %USERPROFILE%. Stiskněte Enter. Dvakrát klikněte na tyto složky: Apple nebo Apple Computer > MobileSync > Backup.

Jak se Odhlasit z iCloud přes PC?

V aplikaci i v prohlížeči je nutné zařízení odstranit tlačítkem "Odstranit z účtu" nikoliv tlačítkem "Smazat zařízení", jinak se telefon pouze přepne do režimu ztráty! Po vypnutí funkce ,,Hledat iPhone,, prosím aktualizujte stránku www.icloud.com a zkontrolujte že se zařízení už v účtu vůbec nezobrazuje.
A jak se pouziva icloud?
iCloud je součástí každého zařízení Apple. K nastavení iCloudu stačí, když se pomocí Apple ID přihlásíte ke svému zařízení a potom zvolíte aplikace, které chcete s iCloudem používat, a které funkce iCloudu chcete zapnout nebo vypnout. Tato nastavení si můžete na jednotlivých zařízeních přizpůsobit.

Související článek

Jak zmenit uloziste iPhone na iCloud?

Kliknutím na své jméno v horní části obrazovky můžete změnit plán úložiště ve svém zařízení. Na další obrazovce klikněte na možnost Spravovat úložiště.

A jak funguje icloud na windows?

Funkce, které jsou pro iCloud na Windows dostupné

Můžete stahovat a sdílet fotografie, zobrazovat soubory a složky na iCloud Drivu, stejně jako spravovat úložiště iCloudu. Některé funkce iCloudu však mají minimální systémové požadavky, přičemž jeho funkce se v různých oblastech mohou lišit.
Můžete se také zeptat, jak dostat video na icloud?
Přetáhněte soubory z plochy nebo z adresáře v počítači do okna iCloud Drivu nebo na ikonu složky v okně iCloud Drivu. Pokud je přetáhnete na ikonu složky, ta se zvýrazní, což potvrzuje, že přetahované soubory se nahrají do této složky. , vyberte soubory, které chcete nahrát, a postupujte podle pokynů na obrazovce.

Jak obnovit iPhone z iCloud?

Obnovení iPhonu ze zálohy na iCloudu
  1. Zapněte nový nebo nově vymazaný iPhone.
  2. Podle online pokynů vyberte jazyk a oblast.
  3. Klepněte na Nastavit ručně.
  4. Klepněte na „Obnovit ze zálohy na iCloudu" a pak postupujte podle pokynů na displeji.
A jak smazat fotky z cloudu?
Mazání a obnovování fotek a videí na iCloud.com
  1. Ve Fotkách na iCloud.com vyberte fotky či videa, která chcete smazat, nebo dvakrát klikněte na jednu fotku nebo video.
  2. Klikněte na. a potom na Smazat. Smazané fotky a videa se přesunou do alba Nedávno smazané, kde zůstanou 30 dní, než budou odstraněny trvale.

Kam Zálohovat iPhone?

Zálohování iPhonu
  1. Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud > Záloha na iCloudu.
  2. Zapněte volbu „Záloha na iCloudu". Zálohování iPhonu na iCloud probíhá automaticky každý den, když je iPhone připojený k napájení, zamčený a připojený k Wi‑Fi.
  3. Chcete-li zálohování spustit ručně, klepněte na Zálohovat.

By Noble Shackford

Similar articles

Kde je iTunes? :: Jak Sparovat hotspot?
Užitečné odkazy