Domovská stránka > J > Jak Zrušit Icloud Drive?

Jak zrušit iCloud drive?

První co musíte udělat je jít do Nastavení/Settings a tam kliknout nahoře vlevo na vaše Apple ID a poté na iCloud. Abyste se zbavili iCloudu, tak musíte vypnout používání iCloudu postupně pro všechny uvedené aplikace. Včetně samostatného iCloud Drive. Skutečně vás čeká klikání/vypínání každé jednotlivé.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zmenit uloziste iPhone na iCloud?

Kliknutím na své jméno v horní části obrazovky můžete změnit plán úložiště ve svém zařízení. Na další obrazovce klikněte na možnost Spravovat úložiště.

Jak obnovit WhatsApp ze zálohy?

Jak obnovit historii chatů
  1. Nejprve ověřte, že záloha na iCloudu existuje. Otevřete WhatsApp > Nastavení > Chaty > Záloha chatů.
  2. Pokud vidíte, kdy byla vytvořena poslední záloha, odstraňte a znovu nainstalujte WhatsApp.
  3. Po ověření svého telefonního čísla se držte pokynů aplikace k obnovení historie chatů.
Jak obnovit zálohu Windows 10?
Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Ovládací panely > Systém a údržba > Zálohování a obnovení. Zvolte Vybrat jinou zálohu pro obnovení souborů a postupujte podle pokynů průvodce. Pokud se zobrazí výzva k zadání hesla správce nebo potvrzení, zadejte heslo nebo zadejte potvrzení.

Když to vezmeme v úvahu, jak obnovit systém z bitové kopie?

Zmáčkněte tlačítko Start, dejte hledat slovo „Zálohování" a vyberte volbu „Nastavení zálohování". Následně klikněte na položku „Přejít k zálohování a obnovení Windows 7". Vyberte volbu „Vytvořit bitovou kopii systému".
Následně, jak funguje záloha na icloud?
V zásadě totiž nemusíte na nic myslet, nic nastavovat, stačí jenom dodržovat základní pravidlo. Tím je připojení ke stabilní Wi-Fi a naše rada pak mít telefon na nabíječce. Nejčastěji probíhá záloha ve večerních hodinách kdy spíte a máte telefon na nabíječce.

Související článek

Jak smazat fotky z iCloud?

Odstranění a obnovení fotografií a videí lze provést výběrem fotografií nebo videí, které chcete odstranit, nebo poklepáním na jednotlivou fotografii nebo video. V albu nedávno odstraněných fotografií a videí budou odstraněné fotografie a videa uloženy po dobu 30 dnů, než budou trvale odstraněny.

Někdo se také může ptát, jak prehodit fotky na icloud?

Fotky a videa z Android zařízení můžete do toho iOS přenést pomocí počítače. Nainstalujte si do Macu aplikaci Android File Transfer, otevřete ji a po připojení Android zařízení k počítači přejděte do složky DCIM -> Camera. Vyberte fotky a videa, které chcete přesunout, a přetáhněte je do složky v počítači.
Jak prevest vsechny fotky na iCloud?
Ujistěte se, že jste na všech svých zařízeních nastavili iCloud a přihlásili jste se pod stejným Apple ID. Pokud máte PC, potřebujete Windows 7 nebo novější a iCloud pro Windows.
...
Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch
  1. Přejděte do Nastavení > [vaše jméno].
  2. Klepněte na iCloud.
  3. Klepněte na Fotky a zapněte Fotky na iCloudu.

Můžete se také zeptat, jak zálohovat iphone bez icloud?

Záloha v iTunes obsahuje skoro všechna data a nastavení vašeho zařízení, vyjma těch uvedených v sekci Zálohování do iCloudu, obsahu z iTunes a App Storu nebo PDF souborů stažených přímo do Apple Books, obsahu synchronizovaného z iTunes, jako jsou importované MP3 soubory nebo CD disky, videa, knihy a fotky.
Pokud jde o toto, jak zálohovat iphone na onedrive?
Automatické nahrávání z fotoaparátu iPhonu nebo iPadu do OneDrive
  1. V aplikaci OneDrive klepněte na obrázek účtu:
  2. Klepněte na Nastavení
  3. Zapnutím funkce Nahrávání z fotoaparátu můžete automaticky nahrávat fotky a videa do OneDrive.
  4. Pokud chcete, aby se automaticky nahrávala videa, zapněte možnost Zahrnout videa.

Jak dat iPhone do tovarniho nastaveni bez hesla?

Pokud nemáte přístup k počítači a vaše zařízení stále funguje, můžete jej vymazat a obnovit bez počítače zadáním Nastavení> Obecné> Obnovit> Vymazat veškerý obsah a nastavení. Výsledkem této metody bude čistý operační systém, ale nebude aktualizován na nejnovější verzi.

By Bostow

Similar articles

Jak upgradovat na Catalina? :: Jak obnovit iPhone ze zálohy iCloud?
Užitečné odkazy