Domovská stránka > J > Jak Zjistím Verzi Directx?

Jak zjistím verzi DirectX?

Jakou verzi DirectX máte na počítači?
  1. Do vyhledávacího pole na hlavním panelu zadejte dxdiag. Pak vyberte položku dxdiag Spustit příkaz.
  2. V nástroji pro diagnostiku rozhraní DirectX vyberte kartu systém a pak v části Systémové informacezaškrtněte políčko verze rozhraní DirectX .

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Jak vypnout DirectX?

Odinstalujte DirectX ve Windows 10:

To byste měli vědět DirectX je dnes a část zabudovaná do Windows 10. Takže on není možné jej odinstalovat přes les Nastavení Aplikace jak jsme to mohli udělat standardní aplikace. Vždy je to možné zakázat funkce DirectX pomocí editoru registru.
Co je to DirectX 12?
Microsoft DirectX [dəˈrektˈeks] je sada proprietárních knihoven, poskytujících aplikační rozhraní (API) pro umožnění přímého ovládání moderního hardwaru.

Lidé se také ptají, jak odinstalovat directx?

Snadno, stačí odinstalovat windows 10 a použít třeba windows 7. nijak, je to standartní součást Windows. Zkus nainstalovat starší DX 9c možná to pomůže.
Jak změnit DirectX?
Aktualizace rozhraní DirectX

Chcete-li získat nejnovější verzi rozhraní DirectX pro svou verzi Windows, použijte službu Windows Update. Pokud máte Windows 10, pak už máte nejnovější verzi rozhraní DirectX nainstalované. Ne na všech verzích systému Windows se dají spustit nejnovější verze rozhraní DirectX.

Související článek

Jak zjistím kde byl iPhone koupený?

Pokud je funkce Najít iPhone povolena, můžete pomocí sériového čísla zjistit přesný model, barvu, velikost úložiště, datum výroby, místo výroby zařízení a několik dalších informací.

Pokud jde o toto, jak změnit directx 12 na 11?

Samostatný balíček aktualizace pro rozhraní DirectX 11.1 není k dispozici. Tuto verzi rozhraní DirectX můžete nainstalovat pouze pomocí služby Windows Update v systému Windows 8, Windows RT a Windows Server 2012. Rozhraní DirectX 11.2 je součástí systému Windows 8.1, Windows RT 8.1 a Windows Server 2012 R2.

By Lucy Mudgette

Similar articles

Jak na upgrade na Windows 10? :: Jak dlouho trva Aktualizace na iPhone?
Užitečné odkazy