Domovská stránka > J > Jak Obnovit Whatsapp Z Lokální Zálohy?

Jak obnovit WhatsApp z lokální zálohy?

Obnovit můžete pouze iPhone na iPhone a Android na Android. Neexistuje žádný podporovaný způsob jak to udělat mezi platformami. Po přihlášení na novém telefonu (s Androidem) by se WhatsApp mělo zeptat zda chcete z Google disku obnovit zálohu. Pokud stěhujete z iPhone na iPhone, tak využijete zálohu v iCloudu.

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

Jak stáhnout WhatsApp bez Google Play?

Pokud vám stále chybí některé oblíbené aplikace, můžete využít nástroje Phone Clone. Tato aplikace dokáže přesunout data z vašeho starého telefonu. Ze zařízení s Androidem i iOS přetáhnete společně s daty (kalendář, SMS, MMS, kontakty) i aplikace. Celý proces přesunu aplikací je velice intuitivní.
Jak ovládat WhatsApp?
Vyberte si konkrétní konverzaci a přes tlačítko plus zvolte možnost Poloha a zde pak dejte Sdílet aktuální polohu. WhatsApp v tu chvíli vezme informaci z telefonu, který dobře ví pomocí GPS, ale i mobilní sítí, kde se přesně nachází, a průběžně tuto informaci posílá na vybraný kontakt.

Následně, jak otevřít whatsapp?

Online verze nevyžaduje instalaci a přístupná je tak kdekoliv.
  1. Na počítači otevřete prohlížeč. (
  2. V prohlížeči otevřete adresu web.whatsapp.com.
  3. Zobrazí se vám stránka s QR kódem, který bude nutné načíst v mobilní aplikaci.
  4. Otevřete aplikaci WhatsApp na mobilu.
Jak dlouho nepůjde WhatsApp?
Po dnešku je ale jasné, že od 1. února 2020 nebude možné instalovat WhatsApp na smartphony s Androidem 2.3.7 a starším, případně iOS 8 a starším. Na telefonech starých klidně až 11 let si tak již nebudete moci stáhnout aplikaci WhatsApp a ani její nejnovější aktualizace.

Související článek

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu jsou k dispozici různé typy softwaru, které lze použít k obnově smazaných dat. Doporučujeme vám použít telefon. Další najdete, když do vyhledávacího pole na jejich webových stránkách zadáte Recover deleted SMS.

Kdy nepůjde WhatsApp?

Aplikace WhatsApp od 1. listopadu přestane fungovat na operačních systémech Android 4.0.3 či iOS 9 a starší. Těmi jsou přitom vybaveny telefony, které má řada Čechů. Těm tak hrozí, že aplikaci od pondělka nebudou moci využívat.
Které telefony přestanou fungovat?
Pokud máte telefon nebo tablet značky BlackBerry s operačním systémem BlackBerry OS (BlackBerry 7.1, BlackBerry 10, PlayBook OS 2.1 nebo starší verze), je načase je vyměnit za novější přístroj. Kanadská firma totiž uvedla, že od přestane právě tyto své produkty podporovat.

Jak převést WhatsApp z jednoho telefonu na jiný?

Na novém telefonu si stáhněte WhatsApp a zaregistrujte své nové telefonní číslo. Odstraňte účet WhatsApp spojený s vaším původním telefonním číslem.
Kde je Záloha WhatsApp?
Aplikaci WhatsApp můžete nastavit tak, aby se data zálohovala na Disk Google. Jak zálohovat a obnovit zprávy, zjistíte v centru nápovědy služby WhatsApp. Zálohy nezabírají místo na úložišti Disku Google pro osobní účet Google. Pomocí zálohy můžete obnovit zprávy a přílohy do aplikace WhatsApp.

A další otázka, kde stáhnout whatsapp?

2. Klepněte na ikonu Více možností nebo Nastavení a zvolte možnost WhatsApp Web. 3. Namiřte telefon na obrazovku a naskenujte QR kód.
...
WhatsApp připravuje i nemobilní volání MAGAZÍN.
Detail produktu WhatsApp
Licencezdarma
Datum vydání
Stažení za týden219
Stažení celkem33 790

By Bunny Prindle

Similar articles

Jak stáhnout Google aplikace do mobilu? :: Jak stáhnout aplikaci WhatsApp?
Užitečné odkazy