Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Aplikaci Whatsapp?

Jak stáhnout aplikaci WhatsApp?

Chcete-li WhatsApp stáhnout:

Přejděte do obchodu Google Play a vyhledejte aplikaci WhatsApp Messenger. Klepněte na INSTALOVAT. Otevřete WhatsApp a pokračujte na další obrazovku odsouhlasením našich Podmínek použití. Zaregistrujte své telefonní číslo.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si stáhnout aplikaci?

Do telefonu můžete stahovat aplikace. V telefonu můžete používat Obchod Play. Podívejte se, co o aplikaci říkají ostatní uživatelé. Chcete-li aplikaci nainstalovat, klepněte na možnost Instalovat (aplikace 0 K) nebo klepněte na cenu.

Můžete se také zeptat, jak obnovit aplikaci whatsapp?

Obnova historie chatů ze zálohy na iCloudu
  1. Nejprve ověřte, že záloha na iCloudu existuje. Otevřete WhatsApp > Nastavení > Chaty > Záloha chatů.
  2. Pokud vidíte, kdy byla vytvořena poslední záloha, odstraňte a znovu nainstalujte WhatsApp.
  3. Po ověření svého telefonního čísla se držte pokynů aplikace k obnovení historie chatů.
Jak nainstalovat WhatsApp do mobilu zdarma?
Jedinou zásadnější podmínkou, kterou musíte splnit, je vlastnictví Google účtu, bez kterého instalovat další aplikace nelze. Máte-li účet přihlášen, můžete pomocí klíčových slov „WhatsApp" nechat vyhledat správnou aplikaci. Jakmile ji najdete, klepněte na tlačítko INSTALOVAT. Aplikace se poté sama stáhne a nainstaluje.

Někdo se také může ptát, na kterých telefonech nepůjde whatsapp?

Konkrétně jde o tyto typy: Galaxy Trend Lite, Galaxy Trend II, Galaxy SII, Galaxy S3 mini, Galaxy Xcover 2, Galaxy Core, Galaxy Ace 2, Lucid 2, Optimus F7, Optimus F5, Optimus L3 II, Dual Optimus F5, Optimus L5, Best L5 II, Optimus L5 Dual, Best L3 II, Optimus L7, Optimus L7 II, Dual Best L7 II, Optimus F6 Enact,
Jak přeinstalovat WhatsApp?
WhatsApp je možné používat přímo na vašem počítači, a to i bez internetového prohlížeče. Chcete-li si aplikaci WhatsApp pro počítač nainstalovat, stáhněte ji v Microsoft Storu, v App Storu společnosti Apple nebo na webových stránkách společnosti WhatsApp.

Související článek

Kde stáhnout Adobe Flash Player?

Adobe flash player si můžete zdarma stáhnout na našich stránkách. Stahování spustíte kliknutím na odkaz vedle textu. Soubor se stáhne automaticky. Po stažení nemusíte instalaci potvrzovat.

A jak spárovat whatsapp?

Otevřete aplikaci WhatsApp v mobilním telefonu s Androidem, klikněte na tři tečky vpravo nahoře a z nabídky vyberte »WhatsApp Web«. Podobně to funguje i s iOS, kde kliknete na »Nastavení«, zde najdete volbu »WhatsApp Web/Desktop«. Následně pomocí smartphonu oskenujte QR kód z monitoru.
Můžete se také zeptat, co je aplikace whatsapp?
WhatsApp Messenger je multiplatformní aplikace umožňující výměnu zpráv a multimediálních souborů mezi vlastníky smartphonů pomocí internetu. Kromě textových zpráv uživatelé WhatsApp Messenger si mohou navzájem zasílat obrázky, videosoubory, audiosoubory a polohu na mapě.

Lidé se také ptají, jak nainstalovat whatsapp do mobilu samsung?

Aplikace WhatsApp Messenger je k dispozici jak pro iOS tak i pro Android. Apple nemám, takže návod je pro majitele telefonů s Androidem. Apku stáhnete na Google Play. Stačí kliknout na tlačítko Nainstalovat.
Následně, jak obnovit chaty z whatsapp?
Obnovte smazané zprávy

Odinstalujte aplikaci WhatsApp. Opětovně program nainstalujte a spusťte. Zadejte své telefonní číslo a WhatsApp by vás pak měl upozornit, že našel zálohu chatu. Klepnutím na tlačítko Obnovit byste měli dostat své smazané zprávy zpět.

A další otázka, jak vratit odstraneny chat na whatsappu?

Otevřete aplikaci WhatsApp, přihlaste se k původnímu účtu a ověřte své telefonní číslo podle pokynů. Krok 4. Když se objeví dialogové okno a zeptá se, zda chcete obnovit aplikaci WhatsApp z Disku Google na systém Android, měli byste klepnutím na tlačítko Obnovit spustit proces.

By Carey

Similar articles

Jak obnovit WhatsApp z lokální zálohy? :: Jak nainstalovat JDK?
Užitečné odkazy