Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Google Aplikace Do Mobilu?

Jak stáhnout Google aplikace do mobilu?

Jak na Google Play v Huawei telefonu?
  1. Vyhledejte a stáhněte aplikaci Gspace podle postupu zmíněného výše.
  2. Po instalaci otevřete Gspace a vyberte, kterou aplikaci chcete nainstalovat.
  3. Otevře se obchod Google Play.
  4. Přihlaste se se svým Google účtem.
  5. Nyní můžete instalovat aplikace z Google Play do svého telefonu.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Navíc, kam instalovat aplikace?

Ve správci souborů si najděte složku, kde jste si stáhli nebo například překopírovali APK soubor z počítače. (Stažené soubory se většinou nachází ve složce Download). Jakmile tento soubor naleznete, klepněte na něj a vyberte možnost nainstalovat.
Proč nejde stáhnout aplikace zásilkovna?
Vážení zákazníci, naše mobilní aplikace Zásilkovna z technických důvodů na straně Google zmizela z Google Play. Momentálně si ji proto nelze stáhnout ve verzi pro Android.

A další otázka, jak znovu nainstalovat google play?

Přejděte do nabídky »Nastavení | Aplikace | Všechny aplikace« a na seznamu vyhledejte »Obchod Google Play«. Klepněte na tuto položku a následně použijte tlačítko »Vynutit ukončení«. Při dalším spuštění by již aplikace Obchod Play měla opět fungovat správně.
Můžete se také zeptat, proč mi nejde nainstalovat whatsapp?
Pokud se vám aplikaci WhatsApp nedaří nainstalovat kvůli nedostatku místa na vašem zařízení, můžete zkusit vymazat data a mezipaměť služby Google Play: Otevřete Nastavení zařízení, klepněte na Aplikace a oznámení > Obchod Google Play > Info o aplikaci > Úložiště > VYMAZAT MEZIPAMĚŤ.

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

Můžete se také zeptat, co dělat když nefunguje aplikace?

Mezipaměť a data aplikace lze obvykle vymazat pomocí aplikace Nastavení v telefonu. Nastavení se v různých telefonech může lišit. Další informace vám poskytne výrobce zařízení. Dočasně můžete uvolnit místo, když vymažete data v mezipaměti.
Někdo se také může ptát, co používat místo google play?
V základu neobsahují služby Googlu, a tedy ani Obchod Play. I ten však má náhrady – Yandex Store, Amazon Appstore, 1mobile nebo F-Droid. Náhradou pochopitelně může být i zcela jiný systém.

Jak nainstalovat nekompatibilní aplikace?

Máme pro vás dobrou a špatnou zprávu: nainstalovat si nekompatibilní aplikaci na váš smartphone je velmi jednoduché, ale funguje to pouze u aplikací, které jsou dostupné zdarma. Vše, co potřebujete udělat, je si stáhnout APK aplikaci skrze APK Downloader, a nakopírovat URL pro aplikaci z Google Play Store.
Jak obnovit hru na Steamu?
Spusťte klienta služby Steam. V levém horním rohu okna klikněte na „Steam". Poté klikněte na „Zálohovat a obnovit hry...". V novém okně vyberte možnost „Obnovit předchozí zálohu".

Jak přesunout uložené pozice her?

Jak přetáhnout uložené pozice her do nového zařízení

Do nového telefonu nainstalujte hru, ze které budeme kopírovat uložené pozice. Hra by se vám měla načíst z vaší uložené pozice a měli byste tak postupovat ve svém dosavadním růstu.

By Clie Hooton

Similar articles

Jak stáhnout obrázek do mobilu? :: Jak obnovit WhatsApp z lokální zálohy?
Užitečné odkazy