Domovská stránka > J > Jak Stahovat Audioknihy Z Youtube?

Jak stahovat audioknihy z YouTube?

Na Youtube stačí hledat "audioknihy/audiokniha" či "audiobook/audiobooks" (podle toho, zda chcete české či anglické). Pak už jen stačí umět z YouTube stáhnout/konvertovat video do čistě zvukové (MP3) podoby.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Následně, jak stahovat z audioteky?

Jděte na webovou stránku www.audioteka.cz a vpravo nahoře se přihlaste. Přejděte do Poličky a zvolte audioknihu, kterou chcete stáhnout. Kliknutím na tlačítko Stáhnout budete přesměrováni na stahování.
Někdo se také může ptát, jak stáhnout audio knihu?
Klepnutím na tlačítko „Přepočítat" se u audioknih splňujících podmínky slevové akce objeví nová cena. Klepnutím na tlačítko „Zaplatit" dokončíte platbu a po jejím ověření se audioknihy objeví v sekci Moje Polička ke stažení.

Jak nejlepe poslouchat audioknihy?

Jak poslouchat audioknihy na mobilu, tabletu nebo přes Chromecast? Pro poslech na mobilních zařízeních je nejlepší stáhnout si aplikaci Alza Media, která je dostupná pro Android a iOS.. Ke stažení se můžete dostat přímo přes níže uvedené odkazy.
A další otázka, jak stahovat audioknihy do iphonu?
V iTunes se vybere zařízení (buďto vpravo v horní liště, nebo Ctrl+S zobrazí levý sloupec, ve kterém jsou připojená zařízení). Po kliknutí na zařízení se v horní liště objeví nová položka Knihy. Ta zahrnuje jak opravdové e-knihy, tak audioknihy. Audioknihy jsou dole, stačí rolovat.

Související článek

Kolik plati YouTube za 1000 zhlédnutí?

Odměnu získáte až poté, co na svém kanálu a videích vyděláte alespoň 100 dolarů za reklamy. Kolik vydělají? Je to 0,06 až 0,09 dolaru za zhlédnutí, což odpovídá 3 až 5 dolarům za 1 000 zhlédnutí a až 5 000 dolarů za milion zhlédnutí.

Pokud jde o toto, jak stáhnout celý playlist z youtube?

Když v aplikaci YouTube narazíte na playlist nebo album, můžete klepnout na ikonu nabídky a vybrat možnost Stáhnout. Můžete také kliknout na ikonu stahování (šipka) na stránce podrobností alba nebo playlistu.
Proč spíme audiokniha download?
Příčinu své únavy a zdravotních potíží hledejte v nedostatku kvalitního spánku a pak teprve jinde. Audiokniha předního světového neurovědce Matthewa Walkera odkrývá nejnovější poznatky z výzkumu spánku a ukazuje, že evoluce nás touto bezbrannou a neproduktivní fází denního rytmu nevybavila náhodou.

Jak stáhnout video z YouTube s titulky?

Používám "FreeRapid Downkoader", video se stáhne vždy bez titulků.
Kde stahovat audio knihy?
Kde stáhnout audioknihy zdarma?
  • YouTube.
  • Český rozhlas.
  • Zvukové knihy.
  • Městská knihovna v Praze.
  • Google Play.
  • iTunes.
  • Spotify.
  • Audioteka.com – audioknihy na zkoušku.

Navíc, kam ukladat audioknihy?

Audioknihy se automaticky ukládají do paměti telefonu, ale telefony s OS Android mají možnost ukládat na vloženou SD kartu – tuto možnost si můžete zvolit ve stejném Nastavení.

By Tongue

Similar articles

Jak používat audioknihy? :: Jak stáhnout APK do PC?
Užitečné odkazy