Domovská stránka > J > Jak Používat Audioknihy?

Jak používat audioknihy?

Pro přehrávání audioknih v MP3 (či jiných audio formátech) používám aplikaci Smart AudioBook Player. Knihy na zařízení i SD kartě či zvolené podsložce si aplikace sama najde a zobrazí v přehledné knihovně. Přehrávač je jednoduchý a snadno ovladatelný (přetáčení, skok vpřed i zpět po 10ti či 30ti sekundách).

Přečtěte si více

Související článek

Co používat místo Google Play?

Obchod Play není ve výchozím nastavení zahrnut. I ten má alternativy, například Yandex Store, Amazon Appstore nebo F-Droid. Jako náhradu lze použít zcela jiný systém.

Co je audiokniha MP3?

Audiokniha je v našem pojetí počítačový soubor ve formátu MP3. Audioknihu si tedy můžete nahrát do svého počítače, mobilu, tabletu, autorádia, nebo MP3 přehrávače a (třeba s pomocí sluchátek) poslouchat při různých příležitostech.
Můžete se také zeptat, jak stáhnout audio z Českého rozhlasu?
„Dle vyjádření pracovníků Nových médií ČRo se možnost stahování MP3 audií zrušila především kvůli špatným zkušenostem s porušováním autorských práv, tj. nelegálním šířením těchto audií na úložištích, případně jejich úpravami a modifikacemi. Další poslech offline je umožněn prostřednictvím aplikace MůjRozhlas.

Můžete se také zeptat, jak prehrat audioknihu v iphone?

Poslouchání audioknih v aplikaci Knihy
  1. Otevřete aplikaci Knihy.
  2. Dole na obrazovce klepněte na Audioknihy.
  3. Zde se můžete podívat na nové a doporučené audioknihy. Pokud chcete procházet žánry a sekce knihkupectví, klepněte na tlačítko Prohlížet sekce v horní části obrazovky.
  4. Klepnutím na cenu audioknihu koupíte.
Jak přehrát mp3 v iPhone?
Přes program iTunes.
  1. Nainstaluji si program iTunes.
  2. řeknu mu, kde mám na disku MP3ky a z nich vytvořím playlisty.
  3. řeknu, které playlisty se mají synchronizovat do iPhone.
  4. a spustím synchronizaci.

Související článek

Jak používat klávesové zkratky?

Klávesnice systému Windows má řadu klávesových zkratek, včetně klávesy F11nebo klávesy s logem Windows, šipky nahoru a tabulátoru. Zobrazení a skrytí plochy a klávesa s logem Windows.

Jak se stahují písničky?

Námi velmi doporučovaným způsobem stahování je služba Uložto.cz, které nabízí obrovskou sbírku písniček v mp3, filmů, seriálů, e-knih, her i čehokoliv jiného. Stahování z Ulož to je zdarma a bez jakékoliv registrace. Snadno také seženete české písničky i celá alba.
Jak stahovat hudbu z YouTube Premium?
Otevřete aplikaci YouTube Music a zkontrolujte, že jste přihlášeni k členství ve službě YouTube Music Premium. V nabídce v dolní části obrazovky aplikace klepněte na možnost Knihovna. Klepněte na možnost Stahování.

Jak stahovat videa z YouTube na mobil?

Jednoduše v oficiální aplikaci YouTube můžeme najít video, které chceme stáhnout, použít volbu sdílení a jako aplikaci vybrat TubeMate. Veškeré další dění se poté přenese do aplikace TubeMate, která vám ihned umožní video stáhnout.
Následně, proč spime audiokniha?
Audiokniha Proč spíme – Odhalte sílu spánku a snění – je dalším titulem Jan Melvil Publishing, který vám pomůže vylepšit a zkvalitnit svůj život. Napsal Matthew Walker, čte Borek Kapitančik. Kolik hodin jste dnes v noci spali? Pokud méně než osm, pak asi stejně jako většina lidstva trpíte spánkovou deprivací.

Jak získávat přátelé a působit na lidi audiokniha zdarma?

Popis. Audiokniha Jak získávat přátele a působit na lidi 2019 obsahuje revidované vydání klasiky osobního rozvoje. Autorem je Dale Carnegie, čte Jiří Schwarz.

By Matthews Dunne

Similar articles

  • Jak používat Finder?

    Po spuštění Macu se jako první zobrazí Finder. Když používáte jiné aplikace, otevírá se a zavírá automaticky. V horní části obrazovky je lišta s nabídkami. Pomocí oken a ikon zobrazuje obsah Macu, iCloud Drive a dalších úložných zařízení.

  • Jak používat Safari?

    Pomocí panelů můžete zobrazit více webových stránek najednou a můžete je uspořádat do skupin, abyste se k nim mohli později vrátit. Přesun do skupiny panelů se provádí podržením prstu na jednom z nich.

  • Jak používat Příkazový řádek?

    Příkazový řádek v systému Windows spustíte stisknutím klávesy Win-R. Někdy je nutné spustit příkazový řádek v režimu správce. Pomocí nabídky pod pravým tlačítkem myši spustíte nalezeného zástupce v režimu správce.

  • Jak pouzivat they them?

    Knír je vyroben z očních linek. Nezbytným vysvětlením je, že se jedná o nebinární nebo genderově fluidní osobu. V angličtině používá zájmeno they. Vzhledem k tomu, že angličtina není genderově neutrální, neexistuje žádný zavedený způsob, jak to udělat.

  • Jaké tagování může používat VLAN?
  • Jak pouzivat they Them v češtině?
  • Jak používat dokovací stanice?
  • Kdy používat VPN?
Jak nainstalovat iOS 15 na iPhone 6? :: Jak stahovat audioknihy z YouTube?
Užitečné odkazy