Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Zvukovou Stopu Z Youtube?

Jak stáhnout zvukovou stopu z YouTube?

YouTube to MP3 Converter 3.9 – freeware

Existuje program, který toto umí. V případě videoklipů tak dokáže uložit audio třeba pro použití v mobilu jako vyzvánění, nebo tak vytvoříte audioknihu. Aplikace nejenže nabízí extrakci zvuku do formátu MP3, OGG a MP4, ale také případnou konverzi podle požadovaných parametrů.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si stáhnout aplikaci?

Do telefonu můžete stahovat aplikace. V telefonu můžete používat Obchod Play. Podívejte se, co o aplikaci říkají ostatní uživatelé. Chcete-li aplikaci nainstalovat, klepněte na možnost Instalovat (aplikace 0 K) nebo klepněte na cenu.

Někdo se také může ptát, jak stáhnout video z youtube zdarma?

Program se jmenuje videoder a je dostupný jak na MacOs, Windows i telefonech s Androidem. Pokud stahujete z počítače, jednoduše rozkliknete program, zkopírujete URL adresu přímo na Youtube a vložíte do okénka v programu. Poté už si jen vyberete kvalitu a velikost videa a můžete stahovat.
Následně, jak stáhnout video z youtube na mobilu?
Jednoduše v oficiální aplikaci YouTube můžeme najít video, které chceme stáhnout, použít volbu sdílení a jako aplikaci vybrat TubeMate. Veškeré další dění se poté přenese do aplikace TubeMate, která vám ihned umožní video stáhnout.

Jak se stahují písničky?

Námi velmi doporučovaným způsobem stahování je služba Uložto.cz, které nabízí obrovskou sbírku písniček v mp3, filmů, seriálů, e-knih, her i čehokoliv jiného. Stahování z Ulož to je zdarma a bez jakékoliv registrace. Snadno také seženete české písničky i celá alba.
Můžete se také zeptat, jak stahovat hudbu zdarma?
Kromě uložta existují i jiné servery, ze kterých můžete stahovat i celá alba zdarma, například:
  1. Jamendo.
  2. Rapidshare.
  3. Purevolume.
  4. Bandzone.
  5. mp3.com.
  6. SoundClick.
  7. BeSonic.
  8. The Audio Archive.

Související článek

Kolik plati YouTube za 1000 zhlédnutí?

Odměnu získáte až poté, co na svém kanálu a videích vyděláte alespoň 100 dolarů za reklamy. Kolik vydělají? Je to 0,06 až 0,09 dolaru za zhlédnutí, což odpovídá 3 až 5 dolarům za 1 000 zhlédnutí a až 5 000 dolarů za milion zhlédnutí.

Navíc, jak stáhnout zvukovou stopu?

Chcete-li úspěšně stáhnout YouTube audio, vše, co potřebujete, je účinný a spolehlivý nástroj, jako je například Apowersoft Bezplatný Online Audio Rekordér. Tento on-line program je zdarma a pohodlný na použití, a je schopný kopírovat YouTube audio ve vysoké kvalitě.
Lidé se také ptají, jak stáhnout zvukovou stopu z videa?
Otevřete VLC, klikněte na horní nabídku Média a vyberte možnost Převést a uložit Vlastnosti. Klikněte na přidat pro přidání vašeho video souboru. Z rozbalovací nabídky Převést / Uložit menu, zvolte Konvertovat. Vyberte formát zvuku z profilu a klikněte na start tlačítko pro potvrzení převodu videa na zvuk.

Lidé se také ptají, jak dostat mp3 z videa?

Navštivte Mp3Skull (nebo jakýkoli jiný stahovač zvuku YouTube) a najděte video, které chcete stáhnout, jako MP3. Odkaz na video můžete také vložit, pokud jste již zkopírovali přímý odkaz z e-mailu, textové zprávy, aplikace YouTube, webového prohlížeče atd. Pomocí možnosti stahování uložte MP3 do svého zařízení.
Jak stáhnout video z YouTube do mobilu zdarma?
Skvěle funguje VideoDer, který lze nainstalovat jak na Windows, tak na macOS nebo přímo do telefonů Android. Stahovat video a hudbu pak můžete pomocí VideroDeru dvěma způsoby. A sice přes vyhledávání v programu VideoDer nebo rovnou z aplikace YT, která je volně ke stažení z Google Play nebo App Store.

Jak stáhnout video zdarma?

Slunečnice doporučuje
  1. aTube Catcher 1.652.56.309.9. zdarma.
  2. FreeRapid Downloader 0.9u4. zdarma.
  3. YouTube Mp3 1.0. zdarma.
  4. 4K Video Downloader 4.20.2.4790. zdarma.
  5. Free YouTube Download 5.1.0.420. zdarma.
  6. YTD (YouTube Downloader) 1.59. zdarma.
  7. Rajce album downloader 1.5.16. zdarma.
  8. JDownloader 1.0. zdarma.

By Barbette Menz

Similar articles

Jak stáhnout video z YouTube do MP4? :: Jak Zalohovat prohlížeč?
Užitečné odkazy