Domovská stránka > J > Jak Nabit Jbl Xtreme 2?

Jak nabit JBL Xtreme 2?

Vestavěná, dobíjitelná Li-ion baterie podporuje až 15 hodin přehrávání a vaše zařízení je možné bez námahy nabíjet prostřednictvím USB portu. Vezměte si Xtreme 2 na pláž nebo ke bazénu, aniž jste se obávali rozlití nebo dokonce ponoření do vody.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nabít Google Play?

Zůstatek v Google Play můžete zkontrolovat otevřením aplikace a klepnutím na ikonu profilu v pravém horním rohu. Na internetu je k dispozici zůstatek Play.

Jak spojit dva reproduktory?

Uživatelé Androidu by měli jít na Nastavení Bluetooth a spárujte bluetooth sluchátka nebo reproduktory jeden po druhém. Po připojení stiskněte ikona tří teček vpravo a klikněte na Pokročilé nastavení. Aktivovat "Dvojitý zvuk" možnost, pokud již není povolena.
Následně, jak dlouho se nabíjí jbl xtreme?
USB porty jsou ještě spolu s AUX in konektorem a portem pro napájení elegantně ukryté pod zipem na boku reproduktoru, takže ani sem se voda a nečistoty nedostanou. V případě vybití zvládnete dobít JBL Xtreme zhruba za 3,5 hodiny.

Jak zapojit dva reproduktory přes Bluetooth?

Přejděte do Nastavení –> Připojení –> Bluetooth a zvolte vpravo nahoře menu (tři tečky pod sebou) Z nabídky vyberte Duální zvuk. Zapněte funkci. Vraťte se zpět do nastavení Bluetooth a připojte druhý reproduktor (nebo sluchátka)
Jak propojit JBL charge 3 a 4?
Stisknutím tlačítka JBL Connect na všech požadovaných reproduktorech zahájíte párování. Všechny připojené reproduktory budou přehrávat stejnou hudbu ze stejného zařízení. Stáhněte si aplikaci JBL Connect pro následující funkce: stereo nastavení, upgrade firmwaru a přejmenování zařízení.

Související článek

Jak nabít vybitý iPhone?

Stačí připojit telefon ke kabelu. Jak je to s rychlostí? Pokud telefon plně nabijete za 30 minut, získáte 40 % jeho kapacity.

Jak spojit repráky?

Připojení reproduktorů
  1. Pokud připojujete pouze jeden zadní prostorový reproduktor, připojte jej ke svorkám L (+/−).
  2. Máte-li doplňkový systém předních reproduktorů, připojte jej k těmto svorkám.
  3. Přední reproduktory lze připojit k těmto svorkám pomocí dvojitého připojení k zesilovači.
Jak připojit reproduktor?
Kabely s očištěnou izolací na obou koncích se k audio zařízení připojují pomocí svorek, používá se u reproduktorů. Konektory cinch (též RCA), na audio zařízeních bývá typ F (tzv. samice), je tedy potřeba pořídit propojovací cinch kabel, který má na obou koncích zakončení typu M (samec).

Proč mi nejde spárovat Bluetooth?

Nelze se spárovat s jiným příslušenstvím

Zkontrolujte, zda je příslušenství viditelné a připravené k párování. Postupujte podle pokynů od výrobce. U mnoha typů zařízení platí, že jsou připravena na párování, když na nich svítí modrá dioda.
Jak zakazat Bluetooth?
Otevřete Nastavení a přejděte na »Zařízení | Zařízení Bluetooth a jiná«. Přepínač volby Bluetooth přepněte do polohy »Vypnuto«. Další možnost jak rychle vypnout Bluetooth je použít tlačítko v Centru akcí.

Jak Sparovat dva telefony?

Váš telefon používá systém Android 6.0 nebo novější.
...
Další informace naleznete v centru nápovědy zařízení Nexus.
  1. Přejeďte z horní části obrazovky dolů.
  2. Podržte Bluetooth .
  3. Klepněte na Spárovat nové zařízení.
  4. Klepněte na název zařízení Bluetooth, které chcete se zařízením spárovat.
  5. Postupujte podle pokynů na obrazovce.

By Kutzenco

Similar articles

Jak spárovat ovladač Philips? :: Jak pracovat s Winrarem?
Užitečné odkazy