Domovská stránka > K > Kdy Nabit Nový Iphone?

Kdy nabit nový iPhone?

K jednomu úplnému nabíjecímu cyklu dojde, když vybijete 100 % kapacity baterie – ne však nutně při jednom nabití. Jeden den tedy můžete využít 60 % kapacity baterie, a přes noc ji plně dobít. Když druhý den využijete 40 % kapacity, vybilo se celkem 100 % – tyto dva dny dávají dohromady jeden kompletní nabíjecí cyklus.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Jak dlouho vydrzi baterie iPhone se?

Nabízí 5G, skvělý výkon i konzervativní design. Zatímco iPhone SE 2 zvládal dle oficiálních měření až 13 hodin přehrávání videa, 8 hodin streamování a 40 hodin přehrávání zvuku, iPhone SE 3 zvládá dle Applu 15 hodin přehrávání videa, 10 hodin streamování a 50 hodin přehrávání zvuku.
Kdy je nejlepší Nabijet telefon?
Místo toho, abyste jej nechali úplně vybít, snažte se připojovat telefon ke zdroji napájení vždy, když hodnota baterie klesne pod 30 %. Neustálé přechody ze zcela vybitého na zcela nabitý telefon totiž dlouhodobě snižují celkovou kapacitu akumulátoru. Novým akumulátorům navíc ani nesvědčí nabíjení do sta procent.

A další otázka, jak dlouho se nabíjí iphone?

Nabíjení iPhonu trvá se správným kabelem a v závislosti na modelu zhruba 2,5-3 hodiny.
Pokud jde o toto, jak se starat o mobilní telefon?
Telefonu a hlavně baterii nesvědčí extrémní teploty – ani velký mráz, ani přímé letní slunce. V zimě telefon noste co nejblíže k tělu; určitě není dobrá taška, ta rychle promrzne. V létě nezapomeňte přístroj v zaparkovaném autě a nepoužívejte na přímém slunci.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Když to vezmeme v úvahu, jak nabijet nový mobil?

Při prvním použití je ale vhodné baterii zcela nabít, následně odpojit od nabíječky, nechat asi hodinu odpočinout a pak znovu na chvíli připojit k nabíječce. Tím se dosáhne maximálního nabití baterie. Poté ale už není nutné baterii nabít vždy do 100 %.
Když to vezmeme v úvahu, kdy nabit nový mobil?
Mobil dáte nabíjet, jakmile si o to řekne. Většinou je to při vybití na 15 %, některé modely mají nastaven limit na 20 %. Při prvních několika dobíjeních byste neměli jít se stavem energie v baterii níže, než jsou tyto hodnoty.

Lidé se také ptají, jak dlouho vydrzi baterie iphone 13?

Výdrž baterie: i dva dny na jedno nabití

Uvnitř iPhonu 13 je paradoxně ještě o něco větší baterie (3 240 mAh) než v iPhonu 13 Pro (3 095 mAh). Nabití 20W originálním Apple adaptérem z 0 na 75 % přitom trvá zhruba 45 minut, do 100 % pak celkem hodinu a půl.
Následně, jak rychle vybít iphone?
V případě, že se snažíme o nejrychlejší možné vybití baterie, je hraní náročných 3D titulů velice dobrou volbou. Ideální je také připojit sluchátka a zvuk nechat vystupovat právě pomocí nich.

Jak dlouho vám vydrží iPhone?

Když si ale chcete před koupí porovnat jednotlivé modely, tak vám tento indikátor moc neřekne.
...
Kapacita baterie iPhone - jaká je výdrž hlavních modelů
Model iPhoneŽivotnost baterie (hod:min) streamované videoKapacita baterie (mAh)
iPhone 8-1 821 mAH
iPhone 7-1 960 mAH
iPhone SE-1 624 mAH
iPhone 6-1 810 mAH

By Staffan

Similar articles

Jak rozšířit plochu na 2 monitory? :: Jak se co nejlépe starat o iPhone?
Užitečné odkazy