Domovská stránka > J > Jak Pracovat S Winrarem?

Jak pracovat s Winrarem?

Na RAR soubor klepněte pravým tlačítkem myši a poté vyberte jednu z níže uvedených možností. Otevřít ve WinRARu: otevře archiv v programu WinRAR. Extrahovat soubory…: extrahování souborů v archivu s možností zvolení cílové složky, kam se mají soubory extrahovat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak pracovat s Sharepointem?

Po přihlášení k webu společnosti Microsoft nebo vaší organizace klikněte na weby v navigaci nebo na horním panelu spouštěče aplikací. Tím se dostanete na webové stránky. Můžete kliknout na lištu.

Navíc, jak otevrit prilohu zip?

Abyste jej mohli otevřít, klikněte na něj v průzkumníkovi pravým tlačítkem myši a klikněte na Extrahovat vše. Vyberte cílovou složku, abyste mohli rozbalit komprimované soubory či adresář a dále klikněte na Extrahovat. Soubory se „rozbalí" na pevný disk na požadované místo.
Někdo se také může ptát, jak se dostat do zaheslovaneho pdf?
K odemčení zaheslovaného souboru můžete použít on-line službu PDFUnlock. Pomocí uvedeného odkazu dokážete odheslovat uzamčený soubor a tak jej můžete přímo otevřít, zkopírovat či uložit. Omezení je pouze co do velikosti souboru a to je 5 MB. Poté je nutná registrace a zaplacení poplatku.

Co je to ZIP soubor?

ZIP je populární, všeobecně rozšířený souborový formát pro kompresi a archivaci dat. ZIP soubor vytvořený kompresí obsahuje jeden či více komprimovaných souborů, což ve výsledku pomůže zredukovat velikost uložených dat.
Jak Zaheslovat soubor ve Windows 10?
Jak skrýt složku ve Windows 10

Otevřete průzkumník Windows, vyberte soubor nebo složku, které chcete ukrýt, a klikněte na něj pravým tlačítkem myši. Z vybrané nabídky zvolte poslední možnost Vlastnosti. V otevřeném okně v kategorii Atributy zaškrtněte pole Skrytý a potvrďte nastavení tlačítkem Použít.

Související článek

Jak pracovat s Postman?

Chcete-li používat aplikaci Postman, musíte se přihlásit nebo si vytvořit uživatelský účet.

Můžete se také zeptat, jak zmenšit pdf zdarma?

Online nástroj aplikace Acrobat pro kompresi PDF vytvoří soubor optimalizované velikosti na základě očekávané kvality obrázků, písem a dalšího obsahu souboru. Stačí jen přetáhnout soubor PDF do nástroje pro kompresi PDF výše a aplikace Acrobat zmenší velikost souboru, aniž by se snížila kvalita.
Jak zmenšit soubor PDF?
Možnost zmenšení velikosti souboru jedním kliknutím
  1. Otevřete dokument PDF v aplikaci Acrobat DC.
  2. Zvolte možnost Soubor > Zmenšit velikost souboru nebo Komprimovat PDF. Poznámka:
  3. Vyberte umístění pro uložení souboru a klikněte na možnost Uložit. Aplikace Acrobat DC zobrazí zprávu o úspěšném zmenšení velikosti PDF.

Někdo se také může ptát, jak zmenšit velikost souboru do emailu?

Klikněte pravým tlačítkem myši na vybraný soubor, přejděte na Odeslat a klikněte na Příjemce e-mailu. Zobrazí se dialogové okno Odeslat obrázky e-mailem. Klikněte na Zmenšit všechny obrázky a potom na OK.
Co je slovo extrahovat?
Z latiny - extrahovat znamená získat z něčeho výtažek. Tento výraz se používá zejména ve farmacii a kosmetice. Na obalech různých přípravků se můžeme často dočíst, že obsahují výtažek čili extrakt např. z nějaké léčivé byliny.

Jak otevřít zazipovaný soubor v Macu?

Jak rozbalit ZIP archiv na Macu? Rozbalení archivu je ještě jednodušší. Jednoduše poklikáte na ZIP soubor ve Finderu nebo na ploše a on se rozbalí. Finder vytvoří vedle archivu složku se stejným jménem a do ní vloží vybalené soubory.

By Bertila

Similar articles

Jak nabit JBL Xtreme 2? :: Jak vytvořit aplikaci pro Windows?
Užitečné odkazy