Domovská stránka > K > Kdy Skončí Spongebob?

Kdy skončí Spongebob?

Jedenáctá řada se dělá od ledna a měla by se skončit dělat na konci listopadu. Tvůrcové SpongeBoba oznámili, že dvanáctá řada se začne dělat v únoru 2018. Třetí film bude v srpnu 2019.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy skončí podpora iPhone 6S?

Pokud vše půjde hladce, měli bychom se na nové funkce podrobně podívat na konci roku 2022.

Navíc, jak zemřel sepiák?

Informovala o tom agentura Reuters s odvoláním na televizní stanici pro děti Nickelodeon, na které se seriál o dobrodružstvích žluté mořské houby a jejích přátel v podvodním městě Zátiší Bikin vysílá. „Jsme neuvěřitelně zarmouceni zprávou o tom, že Steve Hillenburg zemřel po boji s ALS," uvedla televizní stanice.
Následně, jak vypadá pan krabs?
Evžen Harold Krabs známý jako pan Krabs je červený krab, který bydlí v kotvě se svou dcerou Perlou, která je velryba. Má za mazlíčka červa a vlastní restauraci Křupavý krab, kde pracuje SpongeBob se Sépiákem. Zbožňuje peníze a zaujme ho všechno, při čem si může vydělat ještě více peněz.

Můžete se také zeptat, jak vypadá patrik ze spongeboba?

Žije v podvodním městě Bikini Bottom (Zátiší Bikin) v Tichém oceánu. Jeho soused je Spongebob SquarePants, což je také jeho nejlepší přítel, další soused je například Sépiák chobotnice. Patrick bydlí pod kamenem, většinu času tam ale spíše prospí. Svým vzhledem připomíná červenou mořskou hvězdici.
Kdo dabuje Sandy?
starpep wrote: Nejsem si jistý ale Karen asi dabuje stejná dabérka co dabuje Sandy. Vždyť VŠECHNY ženské postavy mluví stejná osoba a to Jana Páleníčková.

Související článek

Kdy skončí Hangouts?

březen 2022. Po téměř třech letech celá tato operace končí, protože vyhledávací gigant se rozhodl v roce 2019 nahradit Hangouts novým chatem. Přechod na rozhraní v Gmailu je zatím dobrovolný, přestože původní Hangouts je stále funkční.

Můžete se také zeptat, jak je starý spongebob?

SpongeBob SquarePants je americký animovaný seriál, který v roce 1998 vymyslel oceánograf Stephen Hillenburg. Seriál se od 1. května 1999 vysílá na stanici Nickelodeon a soustředí se na dobrodružství hlavní postavy jménem Spongebob a jeho kamarádů v podmořském městě Zátiší Bikin.
Pokud jde o toto, koho dabuje jan maxian?
Svůj hlas propůjčil hercům jako jsou Elijah Wood, Tobey Maguire, Robert Pattinson a Chris Hemsworth nebo řadě animovaných postav jako je titulní postava seriálu Spongebob v kalhotách nebo Mort z filmové série Madagaskar a seriálu Tučňáci z Madagaskaru.

A co dnes večer dávají v televizi?

TV program
08:00 - 10:0010:00 - 12:0016:00 - 18:00
09:00 Zavolejte porodní sestřičky IX (5) 09:55 Dveře10:30 Toulavá kamera 11:00 Objektiv 11:30 AZ-kvíz16:45 Cestománie (Jordánsko: Hledání kořenů) 17:15 AZ-kvíz 17:40 Černé ovce
Co dávají v TV Paramount Network?
Aktuální TV program Paramount Network
  • 05:00neděle. Sledovat online Jak jsem poznal vaši matku IV (1)
  • 05:30neděle. Sledovat online Jak jsem poznal vaši matku IV (2)
  • 06:00neděle. Sledovat online Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (15)
  • 06:30neděle.
  • 07:00neděle.
  • 07:30neděle.
  • 08:00neděle.
  • 08:30neděle.

A další otázka, jak zemřel patrick hvězdice?

Americký herec Patrick Swayze v pondělí podlehl rakovině slinivky. Bylo mu 57 let. O jeho úmrtí informovala agentura AP. Podle amerických médií Swayze zemřel doma v Los Angeles v kruhu své rodiny a přátel.

By Octavie

Similar articles

Co je potřeba na natáčení na YouTube? :: Kdy se narodil Spongebob?
Užitečné odkazy