Domovská stránka > K > Kdy Se Narodil Spongebob?

Kdy se narodil Spongebob?

V jednom z dílů je vidět zřetelně občanka pana Krabse, podle které je patrné, že se narodil 30. listopadu 1942.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy skončí Spongebob?

Jedenáctá série bude dokončena do konce listopadu. Dvanáctá řada SpongeBoba začne v únoru příštího roku. Třetí film bude uveden v srpnu 2019.

Jak vznikl Spongebob?

Americký animovaný televizní seriál Spongebob v kalhotách vytvořil mořský biolog a animátor Stephen McDannell Hillenburg. Většina dílů, které se vysílají v ČR od roku 2009, se zaměřuje na dobrodružství podmořské houby Spongeboba a jeho přátel v podvodním městě Zátiší Bikin.
Kdo vymyslel Spongeboba?
Spongebob v kalhotách (v anglickém originále SpongeBob SquarePants) je americký animovaný televizní seriál vytvořený mořským biologem a animátorem Stephenem McDannell Hillenburgem.

Kolik roků má Spongebob?

Navíc je i velmi dětinský, což u 24. leté Mořské Houby je smrtící kombinace. Vzhled: Spongebob je Mořská houba, je hranatého tvaru, je žlutý a má v sobě díry.
Můžete se také zeptat, jak zemřel spongebob?
Fotogalerie. „Jsme neuvěřitelně zarmouceni zprávou o tom, že Steve Hillenburg zemřel po boji s ALS," uvedla televizní stanice. „Byl milovaným přítelem a dlouholetým kreativním partnerem všem v Nickelodeon, v srdcích jsme s celou jeho rodinou," dodala stanice.

Můžete se také zeptat, jak zemřel pan spongebob?

Pan Krabs je hrozný lakota, a proto nařídí Spongebobovi prodat zkažený hambáč, který pak později sám sní. Hambáč mu však udělá zle, a tak je převezen do nemocnice, aby tam zemřel. Pan Krabs se však na smrtelné posteli domluví s Davym Jonesem, že se změní, takže ho smrt prozatím mine.
Kdo namluvil Spongeboba?
stenrik. Skvěle dabuje Spongeboba kde také využívá své pěvecké umění.

Kde davaji Spongeboba?

SpongeBob v kalhotách je kreslený seriál, kde je hlavním hrdinou žlutá mořská houba SpongeBob, který žije v oceánu v podmořském městě nazvaném Zátiší Bikin.
Kdo žije v ananasu na dně moří text?
Who lives in a pineapple under the sea? Spongebob Squarepants! Absorbent and yellow and porous is he. Spongebob Squarepants!

Když to vezmeme v úvahu, jak vypadá sépiák?

Obvykle nosí hnědé triko s vysokými límcemi a krátkým rukávem. V Křupavém krabu má na hlavě čapku s logem podniku. Sépiák má dvě vrásky, které mu způsobuje jeho nestále rozčilování a nervování se. Kromě širokých ale útlých úst má vysoké oči žluté barvy s červeně zbarveným obdélníkem uprostřed.

By Homere Moraites

Kdy skončí Spongebob? :: Jak napsat mikrogram?
Užitečné odkazy