Domovská stránka > K > Kdy Skončí Podpora Iphone 6S?

Kdy skončí podpora iPhone 6S?

A pokud vše půjde hladce, měli bychom mít možnost se na nové vlastnosti iOS 16 podrobně podívat na konci roku 2022.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Můžete se také zeptat, jaká je aktuální verze ios?

Nejnovější verze iOS a iPadOS je 15.5. Přečtěte si, jak na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch aktualizovat software. Nejnovější verze macOS je 12.4.
Můžete se také zeptat, jak aktualizovat iphone 6 na ios 15?
Aktualizace na iOS 15 nebo iPadOS 15
  1. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru.
  2. Možná se vám zobrazí dvě možnosti aktualizace softwaru. Můžete se rozhodnout dál používat iOS nebo iPadOS 14 a přitom dostávat důležité aktualizace zabezpečení.
  3. Klepněte na Nainstalovat.

Které Iphony dostanou iOS 16?

Jak uvádí Apple na oficiálních stránkách, iOS 16 bude dostupný pro iPhone 8 a všechny novější kousky. Podpora Applu je i nadále nadprůměrná, ačkoliv se všech nových funkcí nemusí dočkat nejstarší kousky.
Následně, kdo dostane ios 15?
Nyní už ale na vyškrtnutí starších telefonů dojde a iOS 15 nepůjde nainstalovat na modely 6S, 6S Plus a původní SE z roku 2016. Novější jablečné telefony budou plně podporovány. Jak jsme již nakousli, nejnovější iOS 15 bude v plné verzi představené zároveň s další generací iPhonů, tedy koncem září či počátkem října.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Kdy prestanou podporovat iPhone 7?

Jako příklad můžeme použít pět let starý Apple iPhone 7 (2016), který stále nabízí možnost stáhnout si nejnovější balíček aktualizace, tedy konkrétně iOS 15. Pro srovnání, telefon s operačním systémem Android z roku 2018 již nenabízí možnost upgradu a tak není žádná možnost instalovat novější verzi.
A další otázka, kdy se prestane podporovat iphone 7?
Vraťme se ale k Applu. Pokud by v roce 2021 došlo k vyřazení nejstarších iPhonů, převzaly by pomyslnou štafetu iPhony 7 a 7 Plus, jakožto nejstarší podporované přístroje.

A další otázka, jak dlouho bude podporovan iphone 11?

Jsou totiž nejstaršími modely s iOS 13, takže příští rok na ně už nemusí přijít řada a v roce 2021 už určtě ne.
Co umí iOS 15?
iOS 15 přináší vylepšení zvuku a videa ve FaceTimu, mimo jiné prostorový zvuk a portrétní režim. Funkce Sdíleno s vámi zobrazuje články, fotky a další sdílený obsah z konverzací ve Zprávách v relevantních aplikacích. Soustředění vám pomáhá omezit rozptylování tím, že filtruje oznámení podle toho, co právě děláte.

Kdy bude k dispozici iOS 15?

My už to víme. Jak praví Apple na svém twitterovém účtu, fanoušci se dočkají už příští pondělí 20. září. Kromě iOS 15 bude ke stažení také aktualizace iPadOS 15, hodinkový systém watchOS 8 a desktopový / notebookový systém macOS 12 Monterey.

By Dewees

Similar articles

Kdy bude iOS 15 na iPhone 7? :: Jak znovu aktivovat SIM kartu?
Užitečné odkazy