Domovská stránka > J > Jak Se Pripojit Ke Schuzce Teams?

Jak se pripojit ke schuzce Teams?

Připojení se ke schůzce Teams na webu
  1. V pozvánce na e-mail vyberte kliknutím sem se připojíte ke schůzce.
  2. Máte tři možnosti:
  3. Zadejte svoje jméno.
  4. Zvolte nastavení zvuku a videa.
  5. Vyberte Připojit se.
  6. V závislosti na nastavení schůzky budete hned zahozeni nebo přejdete na předsálí, kde vás někdo ze schůzky bude připustit.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se připojit k Wi-Fi 5GHz?

Pokud kliknete na ikonu 2,4G v levém horním rohu, měla by se zobrazit síť v pásmu 5 GHz. Pokud telefon nepodporuje sítě 5 GHz, síť se nezobrazí. V tomto pásmu nebyly žádné jiné.

Když to vezmeme v úvahu, kdo může obejít předsálí teams?

V MS Teams můžete využít Možnosti schůzky horním panelu. Ve webovém prohlížeči se zobrazí možnost nastavení. Kdo může obejít předsálí: účastníci v „předsálí" se nemohou dostat přímo do videokonference, jejich připojení musí schválit někdo z prezentujících.
Navíc, jak poslat odkaz na schůzku v teams?
na levé straně aplikace. Vyberte živou událost. U událostí, které se budou produkovat v Teams, vyberte Získat odkaz a zkopírujte odkaz na živou událost, abyste ho mohli sdílet s účastníky, jak se vám to hodí – pošlete ho v kanálu Teams, e-mailu, na webu, jako je SharePoint, nebo ho přidejte do skupiny pro spolupráci.

Jak se připojit na Teams přes odkaz?

Připojit se odkazem

K připojení ke schůzce v Teams potřebujete jen odkaz. Kliknutím sem se připojíte ke schůzce v pozvánce na schůzku a přejdete na stránku, na které se můžete připojit na webu nebo si stáhnout desktopovou aplikaci. Pokud už máte aplikaci Teams, schůzka se otevře automaticky v ní.
A další otázka, jak pozvat někoho na teams?
Pozvání lidí do Teams zdarma (klasická)
  1. Vyberte Chat nebo Týmy.
  2. Zvolte Pozvat vaše kontakty, abyste mohli vybrat ze seznamu e-mailových kontaktů, nebo zvolte Pozvat e-mailem a ručně vložte uživatele, které chcete pozvat.

Související článek

Jak připojit externí disk k počítači?

2,5 HDD se používají v noteboocích a k připojení k internetu potřebují pouze základní typ kabelu. 3,5 HDD se používají ve stolních počítačích. Neobejdou se bez přídavného napájení, proto je součástí dodávky druhý kabel.

A jak vyzkoušet teams?

Provedení zkušebního hovoru

vedle svého profilového obrázku v horní části Teams a pak zvolte Nastavení> Zařízení. V části Zvuková zařízení vyberte Zkušební hovor. Během zkušebního hovoru uvidíte, jak fungují mikrofon, reproduktor a kamera.
Jak přidat do Outlooku Teams?
Outlook na ploše

Otevřete Outlook a přepněte do zobrazení kalendáře. V horní části zobrazení vyberte Nová Teams schůzka. Poznámka: I když začnete výběrem možnosti Nová schůzka nebo Nová událost, můžete ji nastavit jako Teams schůzku tak, že vyberete Teams Schůzka v horní části nového formuláře události.

Pokud jde o toto, jak poslat link teams?

Pokud jste vlastníkem týmu, přejděte na tým uvedený na levé straně aplikace. Získat odkaz na tým. Zvolte Kopírovat a pak pošlete odkaz osobě, kterou chcete pozvat do svého týmu.
Jak změnit organizátora v Teams?
Roli organizátora schůzky nelze změnit.

A jak poslat pozvánku na schůzku v teams?

pozvánky na schůzku nasdílejte odkaz na schůzku přes SMS, Skype a další. Klepněte na schůzku v kalendáři, klepnutím na Připojit se zahajte schůzku, nastavte možnosti zvuku a videa a vyberte Připojit se a zadejte schůzku jako hostitele.

By Romeyn Steffensmeier

Similar articles

Jak udělat online schůzku? :: Co islám zakazuje?
Užitečné odkazy