Domovská stránka > J > Jak Udělat Online Schůzku?

Jak udělat online schůzku?

Jak naplánovat online schůzku v. Klepněte na ikonu Teams v pásu karet v Outlooku. Zadejte potřebné informace o schůzce (čas, účastníky, informace...) a klepněte na Poslat. Všem účastníkům se pošlou pozvánky.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

Jak funguje Google Teams?

Přejděte na pozvánku na schůzku a vyberte Připojit se Microsoft Teams schůzce. Otevře se webová stránka, kde uvidíte dvě možnosti: Stáhněte si aplikaci Windows a připojte se místo toho na webu. Pokud se připojíte na webu, můžete použít Microsoft Edge nebo Google Chrome.
Někdo se také může ptát, jak nainstalovat teams do mobilu?
Pokud si chcete stáhnout mobilní aplikaci Teams, přejděte na mobilní zařízení a postupujte podle odkazu na naší stránce pro stažení. Nebo si ho stáhněte z App Storu pro iOS nebo z Google Play Storu. Upozorňujeme, že Teams pro váš osobní život nejsou v současné době v Číně dostupné.

Jak najít tým v Teams?

Vyhledání a připojení k týmu
  1. Vyberte Teams a potom v dolní části seznamu týmů vyberte. Připojitse nebo vytvořit tým .
  2. Vpravo nahoře zadejte do vyhledávacího pole konkrétní název týmu a stiskněte Enter.
  3. Najděte tým, který hledáte, a vyberte Připojit se k týmu.
Jak dát do Teams kalendář?
Přidání sdíleného kalendáře do kanálu
  1. Vyberte Přidat kartu. v horní části kanálu.
  2. Vyberte kalendář kanálu ze seznamu dostupných aplikací nebo ho vyhledejte pomocí panelu hledání v pravém horním rohu.
  3. Dejte kalendáři název a vyberte Přidat.

Související článek

Jak udělat defragmentaci disku?

Nabídka Start se nachází v levém dolním rohu obrazovky. Klepněte na disk. Vlastnosti naleznete v rozevíracím poli. Tlačítko Defragmentace najdete na kartě Nástroje.

A jak používat microsoft teams zdarma?

Pokud tlačítko Zaregistrovat se zdarma nevidíte, posuňte se dolů (téměř do dolní části stránky) na Get Microsoft Teams for your organization today (Získat Microsoft Teamspro vaši organizaci) a pak vyberte Zaregistrovat se zdarma. Zadejte e-mailovou adresu, kterou chcete použít s Microsoft Teams zdarma (klasická).
Proč mi nefunguje mikrofon na Teams?
Pokud máte potíže se sluchem z mikrofonu, nejdřív se ujistěte, že máte nainstalovanou nejnovější aktualizaci Windowsnebo aktualizaci systému Mac OSa Teams aplikace. Pokud chcete vyhledat aktualizace v Teams, přejděte na svůj profilový obrázek v pravém horním rohu aplikace Teams a vyberte Vyhledat aktualizace.

A jak vypnout mikrofon na teams?

Funkcionalitu vyzkoušíte tak, že v MS Teams někomu zavoláte a zapínání/vypínání mikrofonu pomocí klávesy PrintScreen. Při opakovaném stisku klávesy se vám bude indikační ikonka mikrofonu na obrazovce zaškrtávat a odškrtávat.
Někdo se také může ptát, jak přidat doplněk do outlooku?
V Outlooku klikněte na > na pásu karet získat doplňky. Na stránce Doplňky pro Outlook vyhledejte doplněk, který chcete použít, výběrem možnosti Vše a procházením seznamu nebo vyhledáním doplňku pomocí pole Hledat. Když najdete doplněk, který chcete, zkontrolujte jeho zásady ochrany osobních údajů.

Jak zadat v Outlooku schůzku?

Naplánování schůzky
  1. Ve složce Doručená pošta vyberte Nové položky > Schůzka nebo použijte klávesovou zkratku CTRL + SHIFT + Q.
  2. V kalendáři vyberte Nová schůzka nebo použijte klávesovou zkratku CTRL + SHIFT + Q.
  3. V e-mailové zprávě ve složce Doručená pošta vyberte tlačítko Odpovědět se žádostí o schůzku.

By Gustie

Similar articles

Jak zjistit historii v mobilu? :: Jak se pripojit ke schuzce Teams?
Užitečné odkazy