Domovská stránka > J > Jak Vložit Url?

Jak vložit URL?

Vyberte text nebo obrázek, který se má zobrazit jako hypertextový odkaz. Stiskněte kombinaci kláves Ctrl+K. Můžete také kliknout pravým tlačítkem myši na text nebo obrázek a v místní nabídce kliknout na odkaz . V okně Vložit hypertextový odkaz zadejte nebo vložte svůj odkaz do pole Adresa.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vložit Micro SIM?

K dispozici je sada FIXED obsahující redukce pro sim karty. K dispozici je jehla pro bezpečnou manipulaci. Pomocí sady FIXED můžete snadno vložit sim kartu do mobilního telefonu.

Lidé se také ptají, jak se kopíruje text na macu?

Kopírování nebo vkládání
  1. Stiskněte Command-C.
  2. Nebo zvolte na řádku nabídek Upravit > Kopírovat.
  3. Nebo klikněte s klávesou Ctrl (nebo pravým tlačítkem) na vybranou položku a z místní nabídky zvolte Kopírovat.
Jak Kopírovat text z obrázku?
Extrahování textu z jednoho obrázku
  1. Klikněte na obrázek pravým tlačítkem myši a pak klikněte na Kopírovat text z obrázku.
  2. Klikněte na místo, kam chcete zkopírovaný text vložit, a stiskněte Ctrl+V.

Jak pracovat s revizemi ve Wordu?

Kontrola, přijetí nebo odmítnutí změn
  1. Klikněte nebo klepněte na začátku dokumentu.
  2. Na kartě Revize přejděte na Sledování.
  3. Vyberte Přijmout nebo Odmítnout. Když přijmete nebo odmítnete změny, Word se přesune na další změnu.
  4. Opakujte to, dokud neprošetřujete všechny změny v dokumentu.
Jak Kopírovat text ve Wordu?
Umístěte kurzor na začátek stránky, kterou chcete zkopírovat. Klikněte a přetáhněte kurzor do dolní části stránky, kterou chcete zkopírovat. Stiskněte kombinaci kláves Ctrl+C na klávesnici. Tip: Dalším způsobem, jak zkopírovat zvýrazněný text, je kliknout na Domů > Kopírovat.

Související článek

Jak vložit banner do emailu?

Adresa URL, na kterou je obrázek stažen, je nejběžnějším způsobem vložení obrázku. Někteří klienti stahují obrázky na vyžádání. GMail a Seznam stáhnou obrázky, pokud je stav PASS na SPF i DKIM. O stažení je třeba požádat.

Jak dát text do Wordu?

Pokaždé když do dokumentu ve Wordu vložíte nějaký text ze schránky, zobrazí se v pravé spodní části vloženého textu tlačítko s popiskem »Ctrl«, skrývající malou nabídku možností vkládání textu. Pokud v ní kliknete na tlačítko s písmenem »A«, vloží se text ze schránky bez svého zdrojového formátování.
Někdo se také může ptát, jak se posunout ve wordu bez enteru?
Použití tabulátorů může být různorodé - můžete s nimi odsadit např. první řádek odstavce (ne, že by neexistovalo i jiné řešení, jak první řádek odsadit). Nebo můžete zarovnat všechny položky do jedné úrovně. Tabulátor prostě posune text na požadovanou pozici podle horizontálního pravítka ve Wordu.

Jak Kopírovat část textu?

Vyberte na stránce nějaké slovo tak, že nad ním dlouze podržíte prst. Tažením za úchytky ohraničující oblast výběru zahrňte do výběru všechen text, který chcete zkopírovat. Klepněte na Kopírovat na nástrojové liště, která se objevila.
Jak zjistit jestli je text zkopírovaný?
Můžete to zjistit jednoduchou online aplikací, která vlastně neumí vůbec nic jiného. Jmenuje se Plagiarism Software. Online aplikace, kterou naleznete na adrese www.plagiarismsoftware.net, je vzhledově velmi jednoduchá, ale svému účelu naprosto dostačuje.

A jak sjednotit text ve wordu?

Na kartě Rozložení stránky klikněte ve skupině Vzhled stránky na Dělení slova potom klikněte na Ručně. Pokud Office Word identifikuje slovo nebo frázi k dělení slov, proveďte jednu z těchto akcí: Pokud chcete do umístění, které Office Word navrhuje, vložit nepovinný spojovník, klikněte na Ano.

By Sidon Blayney

Similar articles

Co je to slušné chování? :: Jak se vkládá text?
Užitečné odkazy