Domovská stránka > J > Jak Vložit Stejnou Poznámku Pod Čarou?

Jak vložit stejnou poznámku pod čarou?

Podívejte se do stejné poznámky pod čarou víckrát

Klikněte v dokumentu na místo, kam chcete odkaz vložit. V nabídce Insert (Vložení) klikněte na Cross-reference (Křížový odkaz). V seznamu Typ odkazu klikněte na poznámky pod čarou. V seznamu Vložit odkaz na klikněte na číslo poznámky pod čarou.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vložit Micro SIM?

K dispozici je sada FIXED obsahující redukce pro sim karty. K dispozici je jehla pro bezpečnou manipulaci. Pomocí sady FIXED můžete snadno vložit sim kartu do mobilního telefonu.

Jak zobrazit komentáře ve Wordu?

Pokud chcete v zobrazení pro úpravy zobrazit komentáře, klikněte na Revize > Zobrazit komentáře. Pokud chcete přidat nový komentář, klikněte na Revize > Nový komentář. Pokud máte desktopovou aplikaci Word, otevřete dokument příkazem Otevřít ve Wordu a zapněte sledování změn.
Jak správně citovat?
V citaci uvádíte doslovné znění svého zdroje a dáváte ho do uvozovek. Parafráze je naopak volným zopakováním myšlenek a do uvozovek se nedává. Pro obě ale platí, že je třeba původní text reprodukovat přesně. Tedy v citaci opravdu doslova a v parafrázi dodržet význam.

Jak na Word?

1) Spuštění Wordu, pojmenování dokumentu a jeho uložení

Nejprve spusťte Word, a to buď ikonou na ploše, nebo přes nabídku Start - Všechny programy - Microsoft Office - Word 2010. Po spuštění bude zobrazena prázdná stránka připravena pro psaní. Dokument pojmenujte zivotopis a uložte. Karta Soubor a menu Uložit jako.
Jak udělat ve Wordu řádky?
Změna řádkování v části dokumentu
  1. Vyberte jeden nebo více odstavců, které chcete aktualizovat.
  2. Přejděte na Domů >řádkování a mezery mezi odstavci.
  3. Vyberte Možnosti řádkování a v poli Řádkování zvolte požadovanou možnost.
  4. Pokud chcete změnit mezery mezi odstavci, upravte nastavení Před a Za.
  5. Vyberte OK.

Související článek

Jak vložit banner do emailu?

Adresa URL, na kterou je obrázek stažen, je nejběžnějším způsobem vložení obrázku. Někteří klienti stahují obrázky na vyžádání. GMail a Seznam stáhnou obrázky, pokud je stav PASS na SPF i DKIM. O stažení je třeba požádat.

Navíc, jak posunout text ve wordu?

Vyberte text, který chcete upravit. Přejděte na Domů a vyberte řádkování a mezery mezi odstavci > Možnosti řádkování v dolní části nabídky. Otevře se dialogové okno odstavec . Na kartě odsazení a mezery vyberte požadované možnosti a klikněte na OK.
Následně, jak citovat výrok?
Citát (přímá citace) znamená, že cizí text přebíráme přesně tak, jak je uveden ve zdrojovém dokumentu (pro názornost jsme v příkladu je text zvýraznili oranžovou barvou). Text musí být graficky oddělen od ostatního textu pomocí uvozovek (tj. musí být jednoznačně zřejmé, kde citace začíná a kde končí).

A další otázka, jak uvést citaci v textu?

Jméno tvůrce a rok vydání citovaného zdroje jsou uvedeny v textu ve formě jméno-datum v kulatých závorkách. Pokud se jméno tvůrce vyskytuje přirozeně v textu, následuje pouze rok v kulatých závorkách. Lokace citace ve zdroji (rozsah stran, ze kterých bylo citováno) se uvádí do kulatých závorek za rok.
Když to vezmeme v úvahu, jak citovat cizojazyčné zdroje?
Pokud přebíráte text z cizojazyčného zdroje a chcete-li jej uvést doslovně, tj. využít přímé citace, snažíte se daný text co nejpřesněji přeložit (pozor však na tzv. otrocký překlad), dáte jej do uvozovek a kurzívy a doplníte poznámkou, že se jedná o Váš vlastní překlad (např. za přímou citací a bibl.

Jak citovat v Google Docs?

Vložení citace v textu

V textu dokumentu umístěte kurzor na místo, kde chcete citaci zobrazit. Na postranním panelu Citace umístěte kurzor na zdroj, který chcete citovat. Po straně zdroje citace se zobrazí tlačítko Citovat. Klikněte na Citovat.

By Swihart

Similar articles

Jak zvětšit místo na disku? :: Jak označit všechny poznámky pod čarou?
Užitečné odkazy