Domovská stránka > J > Jak Na Sdílenou Složku?

Jak na sdílenou složku?

Vytvořte složku, jako byste vytvářeli normální složku, na libovolném místě v počítači. Klepněte pravým tlačítkem myši na složku a klepněte na [Sdílení a zabezpečení]. Na kartě [Sdílení] zvolte [Sdílet tuto složku].

Přečtěte si více

Související článek

Jak vyčistit složku Temp?

Vyberte jednotku, kterou chcete vyčistit, a potom vyberte možnost OK. V části Soubory k odstranění vyberte typy souborů, které chcete odstranit. Vyberte možnost OK.

Pokud jde o toto, jak sdílet adresář?

Na konkrétní složce klikněte pravým tlačítkem myši, vyberte volbu Udělit přístup pro a následně zvolte volbu Konkrétní lidé. Zvolte osoby, kterých chcete povolit sdílení a přístup do složky / adresáře. Zadejte jméno a klikněte na Přidat.
Někdo se také může ptát, jak poslat odkaz na složku?
Získejte odkaz, který můžete sdílet s kýmkoli.

Klikněte pravým tlačítkem myši (nebo stiskněte a podržte) OneDrive nebo složku a vyberte Sdílet odkaz OneDrive souboru. ( Pokud používáte OneDrive pro firmy, vyberte Sdílet, vyberte Kopírovat odkaza pak vyberte Kopírovat.) Nyní můžete odkaz publikovat, kdekoli chcete.

Někdo se také může ptát, jak najít sdílené složky?

Nejprve klikněte na tlačítko »Start« a do řádku »Prohledat programy a soubory« zadejte příkaz »fsmgmt. msc«. Po kliknutí na tlačítko »OK« se objeví okno »Sdílené složky«, kde stačí kliknout v levém okně na položku »Sdílené složky«.
Navíc, jak udělat sdílený disk?
Sdílení jednoho souboru
  1. Na počítači otevřete Disk Google, Dokumenty, Tabulky nebo Prezentace.
  2. Klikněte na soubor, který chcete sdílet.
  3. Klikněte na Sdílet nebo na ikonu pro sdílení .

Související článek

Jak smazat složku Windows?

Nejjednodušší způsob, jak odebrat soubor z Průzkumníka Windows, je najet na konkrétní soubor nebo adresář.

Když to vezmeme v úvahu, jak se připojit ke sdílené složce?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor (nebo ho dlouze stiskněte) a pak vyberte Zobrazit další možnosti > Povolit přístup k > Konkrétní lidé. Vyberte uživatele v síti, se kterými chcete soubor sdílet, nebo výběrem možnosti Všichni udělte všem uživatelům v síti přístup k souboru.
Následně, jak sdílet složku na google disk?
Soubory a složky uložené na Google disku můžete sdílet prakticky s kýmkoliv. Stačí, když na název souboru kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete "Sdílet" nebo přímo v otevřeném dokumentu najdete vpravo nahoře ikonku "Sdílet". Tímto nastavíte dalším lidem přístupy k vybraným souborům nebo celým složkám.

Navíc, jak sdílet soubory přes wifi?

Původní název Fast Share (rychlé sdílení) se změnil na Nearby Sharing (lokální sdílení). Jak bude sdílení fungovat? Odesílatel vybere požadovaný soubor a vyhledá zařízení s povolenou funkcí v okolí. Příjemce potvrdí přijmutí souboru a dojde k navázání rychlého Wi-Fi spojení mezi zařízeními.
Jak se připojit k domácí síti?
Přidání dalších počítačů do domácí skupiny
  1. Otevřete Domácí skupinu: Klikněte na tlačítko Start, klikněte na Ovládací panely, do vyhledávacího pole zadejte text domácí skupina a pak klikněte na Domácí skupina.
  2. Klikněte na Připojit se a postupujte podle pokynů na obrazovce.

Jak propojit počítače v domácí síti?

V systému Windows klikněte na ikonu Síťová připojení v oznamovací oblasti systému. V seznamu sítí vyberte bezdrátovou síť, ke které se chcete připojit a klikněte na tlačítko Připojit. Zadejte síťové heslo (nebo klíč zabezpečení) vybrané bezdrátové sítě a pak klikněte na tlačítko Další. Počítač se připojí k síti.

By Biebel

Similar articles

Jak zrušit sdílení složky? :: Jak spárovat telefon s autorádiem?
Užitečné odkazy