Domovská stránka > J > Jak Zazipovat A Zaheslovat Složku?

Jak Zazipovat a zaheslovat složku?

Na souboru (případně složce), který se má komprimovat („zazipovat“), klikněte pravým tlačítkem myši, zvolte 7-Zip a následně Přidat do archivu… Formát archivu nastavte na zip. Formát ZIP používáme proto, že jej otevře téměř každý, aniž by si musel instalovat nějaký další software.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vyčistit složku Temp?

Vyberte jednotku, kterou chcete vyčistit, a potom vyberte možnost OK. V části Soubory k odstranění vyberte typy souborů, které chcete odstranit. Vyberte možnost OK.

Následně, jak zaheslovat archiv?

V Průzkuníkovi klikni na soubor pravým a z nabídky vyber Přidat do archívu, otevře se okno Jméno a parametry archívu. Pokud na kartě Obecné nic nezměníš, najdeš pak zapakovaný a zaheslovaný soubor ve stejné složce jako původní soubor. Pak si klikni na kartu Pokročilé a potom na tlačítko Nastavit heslo a zadáš heslo.
A jak rozdělit soubor ve winraru?
Je potřeba mít nainstalovaný program WinRAR (Stáhnout). Po zvolení možnosti se nám zobrazí okénko, kde máme zobrazené základní vlastnosti archivu. V tomto okénku si zvolíme název, který napíšeme do položky Jméno archivu, poté si zvolíme formát archivu RAR (u formátu ZIP, nelze soubory rozdělit).

Jak rozdělit soubor na více částí?

Zvolte Uspořádat stránky > Rozdělit. Vyberte, jak chcete rozdělit jeden nebo více souborů. Pojmenujte soubor a uložte ho: Klikněte na Možnosti výstupu a vyberte, kam chcete uložit rozdělený soubor, jak se má jmenovat a jak se má rozdělit.
Co je to ZIP soubor?
ZIP je populární, všeobecně rozšířený souborový formát pro kompresi a archivaci dat. ZIP soubor vytvořený kompresí obsahuje jeden či více komprimovaných souborů, což ve výsledku pomůže zredukovat velikost uložených dat.

Související článek

Jak smazat složku Windows?

Nejjednodušší způsob, jak odebrat soubor z Průzkumníka Windows, je najet na konkrétní soubor nebo adresář.

Jak pracovat s RAR?

Stačí si nainstalovat aplikaci RAR, která je dostupná v oficiálním obchodě Google Play s aplikacemi pro Android. Odkaz do obchodu ZDE. Aplikace je dostupná ZDARMA. Samozřejmě tvůrci aplikace musí z něčeho žít, tak se po otevření souborů často zobrazí reklama.
Lidé se také ptají, jak se otevírá soubor?
Otevření souboru v jiné aplikaci
  1. Přejděte na adresu drive.google.com.
  2. Pomocí svého uživatelského jména a hesla se přihlaste k účtu Google. Přečtěte si, jak obnovit svoje uživatelské jméno nebo heslo.
  3. Klikněte pravým tlačítkem na soubor.
  4. Umístěte kurzor na možnost Otevřít v aplikaci.
  5. Vyberte aplikaci.

Navíc, jak udělat archiv?

Nový archiv vytvoříte pomocí aplikace Správa archivů v následujících krocích:
  1. Vyberte Správa archivů ▸ Nový archiv.
  2. Pojmenujte svůj nový soubor archivu a vyberte umístění, kam se má uložit.
  3. Zmáčknutím tlačítka + na nástrojové liště přidejte požadované soubory a složky.
  4. Až dokončíte přidávání souborů, je archiv připraven.
Když to vezmeme v úvahu, jak zmensit zip soubor?
Vyhledejte soubor nebo složku, které chcete komprimovat. Stiskněte a podržte soubor nebo složku (nebo na ně klikněte pravým tlačítkem myši), přejděte na Odeslat a vyberte Komprimovaná složka (metoda ZIP).

Jak se posílá přes úschovnu?

Jak odeslat zásilku

cz klikněte na úvodní stránce na tlačítko Poslat. Na další stránce přetáhněte myší do vyznačené oblasti soubory, které plánujete odeslat, případně klikněte na tlačítko Vybrat soubor a na pevném disku či výměnném médiu zvolte požadovaný soubor či více souborů současně.

By Marv Pam

Similar articles

Jak zmenšit video aby šlo poslat emailem? :: Jak zmenšit stránku ve Wordu?
Užitečné odkazy