Domovská stránka > J > Jak Poslat Celou Složku?

Jak poslat celou složku?

Musíš tu složku zabalit třeba do ZIP nebo RAR archivu a potom to půjde... Poté tu složku s více fotkami přesuň do této komprimované složky. Poté by to už mělo jít odeslat...

Přečtěte si více

Související článek

Kdy poslat dítě do PPP?

Do pedagogicko-psychologické poradny byste se měli obrátit, pokud vám lékař doporučí odklad školní docházky. Pokud ti to doporučí učitelka základní školy při zápisu do první třídy.

A jak zmenšit velikost souborů pro odeslání?

Klikněte pravým tlačítkem myši na vybraný soubor, přejděte na Odeslat a klikněte na Příjemce e-mailu. Zobrazí se dialogové okno Odeslat obrázky e-mailem. Klikněte na Zmenšit všechny obrázky a potom na OK.
Můžete se také zeptat, jak můžete postupovat pokud chcete odeslat velké množství dát?
Pomocí služby Úschovna můžete zdarma a bez registrace poslat zásilku velkou až 25 GB. Zadáte e-mailové adresy příjemců (může jich být až 30), přiložíte soubor a po jeho načtení dáte odeslat. Příjemcům (a taky i Vám) přijde e-mail s odkazem ke stažení zásilky.

Jak funguje úschovna?

Přes webové rozhraní www.uschovna.cz je možné ukládat jednotlivé soubory, složky pouze v komprimované podobě (zip). Je možné také označit všechny soubory, které chcete poslat, a jednoduše je přetáhnout do Úschovny. Příjemci se pak zobrazí v komprimované podobě.
A další otázka, jak velký soubor lze poslat přes email?
Můžete posílat přílohy o celkové velikosti až 25 MB. Pokud posíláte více příloh, nesmí dohromady přesáhnout 25 MB. Pokud připojíte soubor větší než 25 MB, Gmail místo přílohy do e-mailu automaticky přidá odkaz na Disk Google. Přečtěte si další informace o nastavení sdílení příloh z Disku Google.

Související článek

Jak poslat odkaz?

Odkaz můžete zkopírovat a odeslat v textové zprávě. Přejděte na soubor, který chcete zkopírovat. Klepnutím na šipku vedle souboru jej zkopírujete. Pokud chcete sdílet více souborů, klikněte na možnost Sdílet a kopírovat odkaz.

Jak se posílají fotky přes úschovnu?

Do adresy internetového prohlížeče zadejte adresu www.uschovna.cz. Zobrazí se okno průszkumníka, kde si najdete svoji připravenou složku s daty, které nám chcete poslat. Nyní vyberte všechny soubory, které nám chcete poslat. Všechny soubory označnte a klikněte na Otevřít.
A další otázka, jak se posílá přes zásilkovnu?
Jak to funguje
  1. V aplikaci Zásilkovna jednoduše klikněte na Odeslat zásilku. Vyplňte kontaktní údaje příjemce.
  2. Zásilku zaneste na kterékoliv podací místo Zásilkovny.
  3. Jakmile zásilku podáte, dáme příjemci hned vědět pomocí e-mailu.

Jak poslat soubor přes Messenger?

Při četování máte možnost kliknout na menu nastavení a zvolit možnost Dropbox rozšíření. Díky této možnosti můžete odeslat fotky, videa a jakékoli soubory komukoli, s kým si chatujete. Pokud pošlete fotku, video či gifový soubor, tak se vám v Messengeru objeví preview odesílaného souboru.
Můžete se také zeptat, jak poslat video z mobilu na email?
Sdílení s lidmi v konverzaci:
  1. Na mobilním zařízení spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Přihlaste se k účtu Google.
  3. Vyberte fotku, album nebo video.
  4. Klepněte na ikonu pro sdílení .
  5. V sekci Poslat ve Fotkách Google vyberte lidi, se kterými chcete obsah sdílet.
  6. Až obsah připravíte, klepněte na Odeslat.

Následně, jak poslat video mp4 přes email?

Já k odeslání větších souborů používám Úschovnu: http://www.uschovna.cz/. Zde můžete uložit velké soubory a odeslat příjemci, ten dostane jen odkaz link ke stažení vámi zaslaného souboru. Je to jednoduché a spolehlivé.

By Mariquilla Forejt

Similar articles

Jak si poslat soubor? :: Jak funguje WeTransfer?
Užitečné odkazy