Domovská stránka > J > Jak Resetovat Chromecast?

Jak resetovat Chromecast?

Chcete-li Chromecast obnovit do továrního nastavení, klepněte na tlačítko „Nastavení“. Poté klepněte na nabídku se třemi tečkami v pravém horním rohu a vyberte možnost „Obnovit tovární nastavení“.

Přečtěte si více

Související článek

Jak resetovat cache?

Existuje prohlížeč s názvem chrome. Pokud chcete otevřít dialogové okno Vymazat data o prohlížení, klikněte na toto tlačítko. V nabídce časového období vyberte možnost Od počátku času, poté zaškrtněte obrázky a soubory a vymažte data.

Někdo se také může ptát, jak znovu nastavit chromecast?

Pokud nastavení nefunguje, zkuste následující kroky:
  1. Restartujte Chromecast.
  2. Odpojte router ze zásuvky a znovu ho zapojte.
  3. Připojte se ručně k identifikátoru sady služeb Chromecastu (SSID). V telefonu otevřete aplikaci Nastavení klepněte na Wi-Fi.
  4. Resetujte Chromecast do továrního nastavení.
  5. Kontaktujte podporu.
Jak restartovat Google?
Obnovení výchozího nastavení Chromu
  1. V počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Nastavení Rozšířená nastavení. V Chromebooku, na počítači s Linuxem a na Macu: KlikněteResetovat nastavení Obnovit nastavení na původní výchozí hodnoty. Resetovat nastavení.

A další otázka, jak instalovat aplikace na chromecast?

Pokud jste u počítače, můžete instalovat aplikace i vzdáleně, a to prostřednictvím internetové stránky obchodu Google Play. Stačí, když klepnete u libovolné aplikace na zelené tlačítko Install a pokud je tato aplikace podporována na televizích, měli byste být schopni ze seznamu vybrat svůj Chromecast.
Jak změnit Wi-Fi v chromecastu?
Změna Wi-Fi sítě se dá také udělat v Google Home. Nastavení pro Chromecast je možné zvolit Forget Network/Zapomenout síť. Nastavení nové je pak už shodné jako při zprovoznění, musíte se připojit na vlastní Wi-Fi vašeho Chromecastu a pokračovat.

Související článek

Jak zrcadlit obrazovku iPhone na chromecast?

Pokud chcete sledovat video v telefonu, musíte zařízení připojit ke stejné síti Wi-Fi.

Jak restartovat Google Home?

Stiskněte a držte jej nějakou dobu. Světla nad GOOGLE Home Mini začnou blikat oranžově. Když uslyšíte malý zvukový signál , můžete uvolnit klávesu a vrátit GOOGLE Home Mini zpět. GOOGLE Home Mini dokončí resetování a restartuje počítač.
Někdo se také může ptát, proč nejde chromecast?
Ujistěte se, že máte na telefonu nainstalovánu nejnovější verzi systému Android. iPrima na Chromecast je podporovaná na telefonech s verzí Androidu 6.0+. Zkontrolujte, zda máte nainstalovanou aktuální verzi aplikace iPrima. Ověřte, že váš router, modem nebo brána sítě je nastavená na vícesměrové vysílání.

Navíc, jak spustit voyo na chromecast?

Google Chromecast

Obsah můžete do vaší chytré televize s podporou Chromecast (či externího Chromecast zařízení) promítat přímo z Voyo aplikace na mobilním telefonu Android. Pokud Vaše TV neobsahuje podporu Chromecast, je třeba použít externí Chromecast zařízení, v takovém případě doporučujeme verzi Google Chromecast 3.
Jak připojit Chromecast k wifi?
Připojte se ručně k identifikátoru sady služeb Chromecastu (SSID).
  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení klepněte na Wi-Fi. připojte se k identifikátoru SSID Chromecastu.
  2. Otevřete aplikaci Google Home a zkuste zařízení nastavit znovu.

Jak restartovat Google Chrome Android?

Restartujte telefon či tablet Android. Zkuste stránku znovu načíst.
...
První krok: Vyzkoušejte tato běžná řešení selhávání prohlížeče Chrome
  1. Zavřete všechny karty kromě té, na které je zobrazena chybová zpráva.
  2. Ukončete ostatní spuštěné aplikace a programy.
  3. Pozastavte stahování aplikací či souborů.

By Omari

Similar articles

  • Co je vestavěný Chromecast?

    Pomocí zařízení Chromecast můžete streamovat multimediální obsah z telefonu, notebooku nebo tabletu na televizní obrazovku nebo displej většího formátu. Pomocí nového zařízení Google TV Chromecast lze jakýkoli projektor nebo televizor proměnit v chytré zařízení.

  • Jaký vybrat Chromecast?

    Jedná se o kulaté černé zařízení ve tvaru malého puku. Základní funkce Chromecastu 3 jsou lepší než u všech ostatních modelů. Zapojte zařízení do volného portu HDMI a kabel microusb do napájení a můžete začít.

  • Jak resetovat PIN kód?

    Nastavení můžete otevřít po zadání hesla. Zapomenutý kód PIN naleznete v části PIN. Pokud potřebujete vyplnit heslo k účtu, klikněte na tlačítko OK. Pokud zadáte nový kód PIN dvakrát, klikněte na tlačítko OK.

  • Jak resetovat iPhone kdyz nevím heslo?

    Pokud nemůžete změnit nebo obnovit heslo, přejděte na stránku iforgot.apple.com. Můžete si vybrat, zda chcete odpovědět na bezpečnostní otázky, obdržet e-mail nebo zadat klíč pro obnovení. Chcete-li heslo obnovit, postupujte podle pokynů na obrazovce.

  • Jak resetovat heslo Android?
  • Jak resetovat modem?
  • Jak resetovat iPad do továrního nastavení bez hesla?
  • Jak resetovat Windows?
Jak obnovit stránky v Chrome? :: Jak se vypíná tento telefon?
Užitečné odkazy