Domovská stránka > J > Jak Obnovit Stránky V Chrome?

Jak obnovit stránky v Chrome?

Zařízení se systémem Android

Stačí klepnout na tři tečky v pravém horním rohu a zvolit možnost “Nedávno použité karty”. Pokud máte svůj Google účet propojený s více zařízeními, uvidíte historii nejen vašeho telefonu, ale také třeba počítače nebo tabletu.

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

Jak restartovat Android?

U telefonů s Androidem stačí dlouze podržet power tlačítko (zamykací tlačítko). Po pár sekundách se na displeji zobrazí nabídka s možností restartu, vypnutí telefonu či přechodu zařízení do nouzového režimu.
Jak nainstalovat HBO GO do Chromecast?
Musíte mít nainstalovanou nejnovější verzi aplikace HBO GO na jednom z podporovaných kapesních zařízení nebo nejnovější prohlížeč Google Chrome s oficiálním rozšířením Google Cast nainstalovaným na počítači Mac nebo PC.

Jak streamovat na Chromecast?

Stačí ho připnout do HDMI, USB nabíječky, propojit s mobilem a můžete na televizi promítat vše, co Chromecast podporuje a pomocí aplikace i online videa z webů. Funguje to tak, že například v mobilu začnete streamovat video z Youtube přes WiFi do televize přes HDMI.
A co vše umí chromecast?
Google Chromecast je zařízení, které vám umožní streamovat multimediální obsah z displeje chytrého telefonu, tabletu nebo notebooku na obrazovku televize či jiného displeje většího formátu. Navíc díky novému Chromecast Google TV uděláte z jakéhokoliv projektoru nebo televize chytré zařízení.

Související článek

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu jsou k dispozici různé typy softwaru, které lze použít k obnově smazaných dat. Doporučujeme vám použít telefon. Další najdete, když do vyhledávacího pole na jejich webových stránkách zadáte Recover deleted SMS.

Jak zprovoznit Google Home?

Zprovoznění Google Home

Zapojte, případně zapněte, na horní straně uvidíte čtyři světélka a začne to na vás mluvit. Pokud máte už v mobilu aplikaci Home (Google Play, App Store) od Google, tak ji můžete spustit a nechat najít zařízení a pokračovat v nastavování (nemáte-li, nainstalujte si ji).
A další otázka, jak nainstalovat google home?
Pro ovládání Google Home Mini je nutné si nainstalovat aplikaci Google Home. Tu si bezplatně stáhněte do Vašeho smartphone nebo tabletu v Obchod Play nebo v Apple Store. Aplikace vyžaduje účet u Google (registraci pomocí Vaší emailové adresy). Aplikace se stáhne automaticky ve Vašem jazyce dle lokalizace.

Navíc, jak restartovat nést hub?

První metoda:
  1. Chcete-li zahájit operaci GOOGLE Nest Hub Hard Reset , musíte se ujistit, že je zařízení zapnuto.
  2. Nyní vyhledejte tlačítka hlasitosti na zadní straně GOOGLE Nest Hub , současně stiskněte obě hlasitosti dolů a nahoru a podržte je.
Můžete se také zeptat, jak nastavit na netflixu chromecast?
Rady, jak začít používat zařízení Chromecast a jak ho připojit k televizi a síti Wi-Fi, najdete na stránce support.google.com/chromecast.
...
Spusťte na vašem zařízení aplikaci Netflix.
  1. Po přihlášení vyberte ikonu Odeslat.
  2. Ze seznamu dostupných zařízení vyberte Chromecast.
  3. Vyberte si seriál nebo film a stiskněte Přehrát.

A jak propojit mobil s tv bez wifi?

Jak propojit mobil s TV přes HDMI kabel? Stačí zakoupit redukci. Většinou se jedná o redukci z micro USB / USB-C na HDMI, která navíc disponuje napájecím micro USB portem. Celá možnost propojit mobilní telefon či tablet s televizí je postavena na standardu MHL (Mobile High-Definition Link).

By Geraud

Similar articles

Jak vrátit telefon do továrního nastavení Samsung? :: Jak resetovat Chromecast?
Užitečné odkazy