Domovská stránka > C > Co Je Vestavěný Chromecast?

Co je vestavěný Chromecast?

Google Chromecast je zařízení, které vám umožní streamovat multimediální obsah z displeje chytrého telefonu, tabletu nebo notebooku na obrazovku televize či jiného displeje většího formátu. Navíc díky novému Chromecast Google TV uděláte z jakéhokoliv projektoru nebo televize chytré zařízení.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zrcadlit obrazovku iPhone na chromecast?

Pokud chcete sledovat video v telefonu, musíte zařízení připojit ke stejné síti Wi-Fi.

Jak funguje chromecast 3?

Google Chromecast 3 je samostatné zařízení připojené k internetu a telefon slouží primárně pro jeho ovládání. Nejedná se tedy o přehrávání obsahu přes telefon. Ten Chromecastu pouze určí, jaký obsah má zobrazit a Chromecast si následně stahuje data sám, na telefonu zcela nezávisle.
Lidé se také ptají, proč nejde chromecast?
Ujistěte se, že máte na telefonu nainstalovánu nejnovější verzi systému Android. iPrima na Chromecast je podporovaná na telefonech s verzí Androidu 6.0+. Zkontrolujte, zda máte nainstalovanou aktuální verzi aplikace iPrima. Ověřte, že váš router, modem nebo brána sítě je nastavená na vícesměrové vysílání.

Jak spustit Voyo na Chromecast?

Google Chromecast

Obsah můžete do vaší chytré televize s podporou Chromecast (či externího Chromecast zařízení) promítat přímo z Voyo aplikace na mobilním telefonu Android. Pokud Vaše TV neobsahuje podporu Chromecast, je třeba použít externí Chromecast zařízení, v takovém případě doporučujeme verzi Google Chromecast 3.
Navíc, jak streamovat na chromecast?
Stačí ho připnout do HDMI, USB nabíječky, propojit s mobilem a můžete na televizi promítat vše, co Chromecast podporuje a pomocí aplikace i online videa z webů. Funguje to tak, že například v mobilu začnete streamovat video z Youtube přes WiFi do televize přes HDMI.

Související článek

Jaký vybrat Chromecast?

Jedná se o kulaté černé zařízení ve tvaru malého puku. Základní funkce Chromecastu 3 jsou lepší než u všech ostatních modelů. Zapojte zařízení do volného portu HDMI a kabel microusb do napájení a můžete začít.

Jak funguje červené tlačítko?

Co je červené tlačítko

Tato televize kombinuje televizní vysílání s širokopásmovým internetem. Část dat k vám putuje ze širokopásmového vysílání a část jednoduše přes internet. Ostatně odtud i její název Hbb, který je složeninou slov hybrid broadcast (vysílání) a broadband (širokopásmový internet).
Jak zrcadlit přes Chromecast?
Kroky k zrcadlení obrazovky Androidu na Chromecast

Nyní otevřete Google Home app. Přejděte dolů a hledejte Další zařízení Cast. Zde vyberte svůj televizor nebo Chromecast ze seznamu dostupných zařízení. Klepněte na Odeslat moji obrazovku dole a potvrďte výzvu k zahájení zrcadlení.

Jak udělat z televize Smart TV?

Co je ale řečeno o Android TV, platí víceméně i pro Google TV. Z Android TV je Google TV, operační systém, který vám nabídnou nejen chytré televize, ale také některé Smart TV boxy včetně Chromecast Google TV. Android TV / Google TV box je snadno ovladatelný a přehledný, což zvyšuje uživatelský komfort.
Jak zapojit Chromecast 3?
Nastavení Chromecastu nebo Chromecastu Ultra
  1. Zapojte Chromecast.
  2. Stáhněte si aplikaci Google Home do zařízení Android s podporou Chromecastu.
  3. Otevřete aplikaci Google Home .
  4. Postupujte podle pokynů. Pokud se pokyny k nastavení Chromecastu nezobrazí:
  5. Hotovo. Zařízení je nastaveno.

A další otázka, jak změnit wifi v chromecastu?

Změna Wi-Fi sítě se dá také udělat v Google Home. Nastavení pro Chromecast je možné zvolit Forget Network/Zapomenout síť. Nastavení nové je pak už shodné jako při zprovoznění, musíte se připojit na vlastní Wi-Fi vašeho Chromecastu a pokračovat.

By Leasia

Similar articles

Jaký vybrat Chromecast? :: Jak odeslat video na TV?
Užitečné odkazy