Domovská stránka > J > Jak Se Odhlasit Z Onedrive Na Pc?

Jak se Odhlasit z OneDrive na PC?

Klikněte na Start, do vyhledávacího pole napište OneDrive a potom vyberte OneDrive ve výsledcích hledání. Nápověda a nastavení > Nastavení. Na kartě Účet klikněte na Zrušit propojení tohoto počítače PC a pak na Zrušit propojení účtu.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se odhlásit z emailu na iPhone?

V mobilním zařízení můžete otevřít aplikaci Gmail. Vaše profilová fotografie je v pravém horním rohu. Na tomto zařízení můžete spravovat účty. Odstranění ze zařízení.

A další otázka, jak připojit onedrive jako disk?

Otevřete Průzkumník Windows a vyvolejte dialog Připojit síťový disk. Do pole složka vložte adresu https://AdresaPortalu.sharepoint.com/personal/VaseIdUzivatele/Documents/ přizpůsobenou podle vaší adresy portálu Sharepoint. Stiskněte tlačítko Dokončit, disk OneDrive se automaticky připojí.
A jak zahrnout složku do onedrive?
V levém navigačním podokně v části OneDrivevyberte Sdílené. Soubory a složky, které si můžete přidat na svůj OneDrive, jsou označené Může upravit. Vyhledejte složku, kterou chcete přidat, vyberte kruh na dlaždici složky a v horní nabídce vyberte Přidat zástupce do složky Moje soubory.

Kolik stojí OneDrive?

OneDrive Standalone 100GB - tato varianta nabízí celkem 100 GB diskového prostoru a zaplatíte za ni 49 korun měsíčně. Microsoft 365 pro jednotlivce - tato varianta nabízí celkem 1 TB diskového prostoru na OneDrivu. Zaplatíte za ni 189 korun měsíčně nebo 1 899 korun ročně.
Lidé se také ptají, jak funguje onedrive pro firmy?
OneDrive pro firmy je služba úložiště dokumentů, která umožňuje uživatelům ukládat pracovní soubory v cloudovém úložišti Microsoft, sdílet je a synchronizovat dle potřeby, jak to vyžaduje firemní práce. Nemusíte přitom do firmy pořizovat žádná nákladná zařízení.

Související článek

Jak nastavit OneDrive na PC?

Můžete se přihlásit ke svému účtu pod účtem, který chcete synchronizovat. Toto je poslední část nastavení. Budete moci synchronizovat své soubory s počítačem.

Lidé se také ptají, jak vypnout ukládání na onedrive?

Zastavení stahování OneDrive na mobilním zařízení
  1. Otevřete oznámení Správce stahování.
  2. Klepněte na Zrušit u stahování souboru, který chcete zastavit.
Navíc, jak smazat věci z onedrive?
Odstranění souborů a složek v Windows 10, Windows 8.1 nebo pomocí OneDrive desktopové aplikace
  1. Na hlavním panelu vyberte Průzkumníka souborů .
  2. Vyberte složku OneDrive, vyberte položky, které chcete odstranit, a stiskněte klávesu Delete na klávesnici.

Jak zastavit zálohování na OneDrive?

Pokud nechcete nahrávat fotky z jiných složek, než je vaše vlastní složka fotoaparátu, můžete jejich výběr zrušit v OneDrive mobilní aplikaci.
  1. Vyberte Já
  2. Otevřít Nastavení
  3. Vyberte Nahrávání z fotoaparátu.
  4. Zvolte Uspořádat podle zdroje.
  5. Zaškrtněte nebo zrušte zaškrtnutí všech složek, které jste zahrnuli nebo vyloučili.
Můžete se také zeptat, jak pripojit onedrive?
Synchronizace OneDrivu na počítači
  1. Klikněte na Start, zadejte OneDrive a vyberte OneDrive.
  2. Přihlaste se k OneDrivu pod účtem, který chcete synchronizovat. Tím dokončíte nastavení. Vaše onedrivové soubory se začnou synchronizovat s vaším počítačem.

Jak namapovat OneDrive?

Kliknout pravým tlačítkem > Vlastnosti (Properties) a zde záložka Sdílení (Sharing). Kliknout na tlačítko Rozšířené sdílení (Advanced Sharing) > zaškrtnout checkbox Sdílet složku / Share this folder. Zadat jak se to má jmenovat – např. „OneDrive – JmenoFirmy„, ale může to být cokoliv.

By Luciana

Similar articles

Jak aktivovat OneDrive? :: Co se píše do predmetu v emailu?
Užitečné odkazy