Domovská stránka > J > Jak Vyplnit Podací Lístek Do Zahraničí?

Jak vyplnit podací lístek do zahraničí?

Je nutné vyplnit podrobný popis zboží včetně HS kódu a hodnotu zboží. Pro zásilky s hodnotou obsahu vyšší než 300 DTS (pdf, 217kB) (9 317 CZK pro rok 2022) použijte formulář CN 23. V případě nevyplnění celního prohlášení korektně je toto důvodem k nepřijetí zásilky do přepravy.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vyplnit podnět na pořízení změny územního plánu?

Předmět navrhovaného zahájení změny územního plánu je jedním z prvků, které musí být zahrnuty do předložení návrhu změny.

Kolik stojí doporuceny dopis 2022?

67 korun za psaní o hmotnosti do 100 g. 69 korun za psaní o hmotnosti do 500 g. 75 korun za psaní o hmotnosti do 1 kg. 81 korun za psaní o hmotnosti do 2 kg.
Navíc, kolik stojí obalka na poště?
TIP České pošty! Samolepící obálky ze speciálního materiálu pro bezpečnou přepravu.
...
Securitex obálky.
Typ obálkyCena (s DPH)
Securitex samolepící (rozměr C5)12 Kč/ks
Securitex samolepící (rozměr C4)15 Kč/ks
2 další řádky

Můžete se také zeptat, kolik stojí znamka na dopis 2022?

Za obyčejný dopis si připlatíte tři koruny, za doporučený šest. Známka na obyčejný dopis do 50 gramů o tři koruny na 19 korun. Cena doporučeného psaní vzroste o šest korun na 44 korun. Praha - Česká pošta od února zvýšila cenu známky na obyčejný dopis do 50 gramů o tři koruny na 19 korun.
Jak poslat balík na dobírku pošta cena?
Cena dobírky – poukázka C

U doporučeného psaní, doporučeného balíčku a cenného balíku se připlácí 49 korun při dobírce do 5 tisíc korun. Při doběrečné částce mezi 5001 – 50 000 Kč se platí 60 korun a pak za každých dalších započatých 10 000 korun se platí 11 kč.

Související článek

Jak zablokovat volani že zahranici?

K blokování se používá blokovací heslo. Heslo je ve výchozím nastavení nastaveno na 0000 a lze jej změnit v menu telefonu.

Pokud jde o toto, jak poslat doporučený dopis na dobírku?

Na obal doporučeného dopisu napíšeme doleva nahoru odesílatele a doprava dolu adresáta. Pokud posíláme na dobírku nezapomeneme vyplnit i poštovní poukázku, nejlevněji vyjde poštovní poukázka A, kde nám peníze přijdou na náš bankovní účet.
Lidé se také ptají, jak označit balík na dobírku?
Jak nadepsat balík na dobírku

Jakmile je zboží bezpečně uloženo v přepravním obalu, můžeme jej zanést na poštu. Zde si opatříme podací lístek (bývají volně k dispozici) a vyplníme předem nadepsané kolonky. Nejdůležitější položkou je kromě adresáta samozřejmě dobírková částka, kterou vyplníme číslicí.

Lidé se také ptají, jak poslat pas poštou?

Odesílatel vyplní podle předtisku Podací lístek, Podací arch v elektronické či papírové podobě nebo Datový soubor. Podání zásilky potvrdí pošta odesílateli v podací stvrzence. Ta má podobu Podacího lístku nebo Podacího archu. Odesílatel je povinen uvést na podací stvrzenku cenu, kterou oceňuje vložených obsah.
Co se nesmí poslat postou?
OBSAHEM ZÁSILKY NESMÍ BÝT

zbraně, střelivo, granáty, repliky zbraní, vojenský materiál, rozbušky, roznětky, zápalné šňůry, světlice, kapsle k hračkám, vánoční pyrotechnika (prskavky, petardy, ohňostroje, apod.)

Jak poslat dopis do zahraničí Česká pošta?

Podání
  1. Zásilku lze podat na poště, u pověřeného pracovníka pošty nebo vhozením do poštovní schránky.
  2. Zásilka se přepravuje vždy prioritním způsobem.
  3. Zásilku je při podání třeba označit poznámkou nebo nálepkou „Prioritaire".

By Dolley Ratton

Similar articles

Jak poslat 2 GB? :: Jak odeslat Ceninu?
Užitečné odkazy