Domovská stránka > J > Jak Poslat 2 Gb?

Jak poslat 2 GB?

Víceméně podobně funguje zahraniční služba WeTransfer, která nabízí bezplatné posílání souborů až do velikosti 2 GB (v placené verzi až 20 GB). Jednou z jejích výhod je podpora nahrávání celých složek.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy poslat dítě do PPP?

Do pedagogicko-psychologické poradny byste se měli obrátit, pokud vám lékař doporučí odklad školní docházky. Pokud ti to doporučí učitelka základní školy při zápisu do první třídy.

Někdo se také může ptát, jak velký soubor lze poslat přes email?

Můžete posílat přílohy o celkové velikosti až 25 MB. Pokud posíláte více příloh, nesmí dohromady přesáhnout 25 MB. Pokud připojíte soubor větší než 25 MB, Gmail místo přílohy do e-mailu automaticky přidá odkaz na Disk Google. Přečtěte si další informace o nastavení sdílení příloh z Disku Google.
Pokud jde o toto, jak uložit velký soubor?
Pro poslání velkých souborů pochopitelně můžete využít i cloudová uložiště jako je Google Drive, OneDrive nebo iCloud. Ta jsou ale v případě bezplatných verzí poměrně dost omezena velikostí prostoru, kam může své soubory uložit a odkud je i sdílet.

Jak poslat soubor do úschovny?

Maximální velikost nahrávaného souboru je identická, Posilej nabízí jeho stažení hned padesátkrát, Uschovna pouze třicetkrát.
...
Srovnání bezplatných verzí Posilej.cz a Uschovna.cz.
Posilej.czÚschovna
Nahrávání na pozadíAnoNe
Přizpůsobení pro mobilyAnoNe
Komentáře k zásilceAnoNe
Poslat zásilku
Můžete se také zeptat, jak můžete postupovat pokud chcete odeslat velké množství dat?
Pomocí služby Úschovna můžete zdarma a bez registrace poslat zásilku velkou až 25 GB. Zadáte e-mailové adresy příjemců (může jich být až 30), přiložíte soubor a po jeho načtení dáte odeslat. Příjemcům (a taky i Vám) přijde e-mail s odkazem ke stažení zásilky.

Související článek

Jak poslat odkaz?

Odkaz můžete zkopírovat a odeslat v textové zprávě. Přejděte na soubor, který chcete zkopírovat. Klepnutím na šipku vedle souboru jej zkopírujete. Pokud chcete sdílet více souborů, klikněte na možnost Sdílet a kopírovat odkaz.

Jak poslat data?

V rámci služby Wetransfer můžete posílat zdarma data do velikosti 2GB, v případě, že potřebujete odeslat větší data, je nutné zaregistrovat se pro placenou verzi Wetransfer Pro, která vám následně umožní posílat soubory až do velikosti 20GB a zároveň získáte 2TB uložiště, kde můžete své soubory skladovat.
Jak velký soubor lze poslat přes Outlook?
Pro internetový e-mailový účet. například Outlook.com nebo Gmail, je limit velikosti souboru 20 megabajtů (MB) a u účtů Exchange (firemní e-mail) je výchozí kombinovaný limit velikosti souboru 10 MB.

Kolik projde mailem?

Obecně se dá říci, že za maximální bezpečnou velikost e-mailu je považováno 10MB. Tyto limity mohou uživatele mást, protože kódování MIME má až 30% režii – a proto se soubor, který na pevném disku zabírá 20 MB, jako příloha nevejde do limitu 25MB.
Když to vezmeme v úvahu, jak zmenšit velikost souborů do emailu?
Klikněte pravým tlačítkem myši na vybraný soubor, přejděte na Odeslat a klikněte na Příjemce e-mailu. Zobrazí se dialogové okno Odeslat obrázky e-mailem. Klikněte na Zmenšit všechny obrázky a potom na OK.

Když to vezmeme v úvahu, jak přenášet velké soubory?

Řešení pro posílání velkých souborů

cz, LeteckáPošta.cz, Edisk.cz, Filesender.com, Wetransfer.com atd. Většinou jsou si velmi podobné – nabízejí možnost nahrát soubor(y) o nějaké maximální kapacitě (gigabajty až desítky gigabajtů), vytvořit speciální odkaz pro jejich stažení nebo ho rovnou poslat příjemci na e-mail.

By Starlene Blick

Similar articles

  • Jak poslat RAW fotky?

    Chcete-li převádět přímo ve fotoaparátu, musíte přejít do nabídky prohlížení, kde najdete položku Zpracování RAW, která vás přenese na výběr fotografií, které můžete převést.

  • Jak poslat velké PDF?

    Velikost souboru PDF lze zdarma a online zmenšit otevřením webové stránky a výběrem možnosti Komprimovat PDF. Po kliknutí na odkaz stáhnete soubor PDF, jakmileTrademarkiaTrademarkiaTrademarkiaTrademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.

  • Jak poslat email bez IP adresy?

    Pokud nepotřebujete stálou e-mailovou adresu, můžete z této služby jednoduše odeslat anonymní e-mail a mít jistotu, že krátce po odeslání již nebude existovat.

  • Jak poslat hromadný e mail?

    Ve schránce je složka Hromadné. Klikněte na své jméno v pravém horním rohu poštovní schránky a poté vyberte sekci Hromadné.

  • Jak si poslat SMS?
  • Jak poslat ZIP soubor?
  • Jak poslat MMS?
  • Jak poslat hromadný email se skrytými adresami?
Jak hromadné poslat SMS? :: Jak vyplnit podací lístek do zahraničí?
Užitečné odkazy