Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Nfc?

Jak stáhnout NFC?

Základem je Google Pay

Po otevření aplikace se přihlásíte pod svým Google účtem. Aplikace vás vyzve k zadání údajů o vaší platební kartě, jako je číslo karty, platnost do vypršení a originální třímístný kód. To by mělo být vše pro přidání vaší karty do aplikace, jak vidíte, je to velmi jednoduché.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si stáhnout aplikaci?

Do telefonu můžete stahovat aplikace. V telefonu můžete používat Obchod Play. Podívejte se, co o aplikaci říkají ostatní uživatelé. Chcete-li aplikaci nainstalovat, klepněte na možnost Instalovat (aplikace 0 K) nebo klepněte na cenu.

Jak dostat NFC do mobilu Xiaomi?

Postup, jak zjistíte, že mobil podporuje NFC, je opravdu jednoduchý.
  1. Otevřete Nastavení.
  2. Pokračujte do sekce Připojení a sdílení.
  3. Jestliže je v této sekci přepínač NFC, pak ho váš telefon podporuje.
Lidé se také ptají, proč mi nejde platit mobilem?
Zkontrolujte, že je software ve vašem telefonu certifikován funkcí Play Protect. Pokud jste svůj telefon upravovali, zkontrolujte, že splňuje standardy bezpečnosti. Služba Google Pay nemusí fungovat na telefonech, které: Využívají vývojářské verze systému Android.

Když to vezmeme v úvahu, jak zjistit nfc v mobilu?

Fungování NFC. To, zda váš telefon podporuje funkci NFC poznáte ve vašem systémovém nastavení v záložce Připojení či Bezdrátová připojení a sítě. V nabídce byste měli najít přepínač NFC. Také rychlým pohledem na telefon můžete zjistit, zda NFC podporuje.
Jak platit telefonem přes Revolut?
My v redakci naštěstí máme fyzickou Revolut kartu od Mastercard a můžeme potvrdit, že placení mobilem opravdu funguje. Přidání karty do Google Pay (Android Pay) se neliší od klasických bank, zadáte údaje z karty, adresu, číslo telefonu, přijde vám kód, kterým kartu aktivujete a vše je připraveno k placení.

Související článek

Kde stáhnout Adobe Flash Player?

Adobe flash player si můžete zdarma stáhnout na našich stránkách. Stahování spustíte kliknutím na odkaz vedle textu. Soubor se stáhne automaticky. Po stažení nemusíte instalaci potvrzovat.

A další otázka, jak zapnout m platbu t mobile?

V aplikaci Google Play si vyberte aplikaci, hru knihu nebo hudbu a nákup zahajte kliknutím na cenovku umístěnou v pravém horním rohu obrazovky / koupit. Rozklikněte Platební metody. Vyberte možnost „Platba přes m-platbu operátora T-Mobile". Proběhne ověření účtu a budete vyzváni k vyplnění vaší fakturační adresy.
Jak udělat z telefonu platební terminál?
Aplikace, která nese název GP tom, umožní obchodníkům přijímat platby kartou svým mobilním telefonem místo klasického terminálu. Funguje na všech telefonech s operačním systémem Android 8 a vyšším a NFC čipem.

Jak si dát kartu do telefonu ČSOB?

Začněte platit mobilem ještě dnes

TIP: Pro jednodušší nahrání karty doporučujeme mít povolené platby kartou na internetu. Nastavení vám zabere minutu. Svou kartu nahrajete do aplikace, přepíšete ověřovací SMS a je to. Podrobný návod pro nastavení placení mobilem najdete na www.csob.cz/xpay.
A jak platit kartou přes mobil Česká spořitelna?
Jak platit v obchodech
  1. Pro platby pod 500 Kč stačí rozsvítit obrazovku telefonu a přiložit telefon zadní částí k platebnímu terminálu. Takto lze provést maximálně 3 transakce za sebou, poté bude vyžadováno ověření přihlášením do telefonu.
  2. Platby od 500 Kč výše jsou ověřovány přihlášením do telefonu.

A další otázka, jak platit mobilem Čsob iphone?

Přes aplikaci DoKapsy od ČSOB
  1. V aplikaci DoKapsy od ČSOB zvolte sekci Přehled.
  2. Vyberte si kartu, kterou chcete digitalizovat.
  3. Klikněte na její obrázek pro zobrazení detailů karty.
  4. Klepněte „Přidat do Apple Wallet" pod příslušnou platební kartou.
  5. Spustí se digitalizace a vše se vyřídí samo.

By Saxe

Similar articles

Jak platit mobilem když nemám NFC? :: Jak platit mobilem s NFC?
Užitečné odkazy