Domovská stránka > J > Jak Platit Mobilem Když Nemám Nfc?

Jak platit mobilem když nemám NFC?

Třetí je alternativou k druhé, figuruje na pozici náhradníka za platební karty, avšak nevyžaduje přítomnost NFC v telefonu. Můžete ji tedy používat i na levnějších telefonech. Tato metoda placení telefonem bez NFC funguje tak, že naskenujete QR kód, který vás odkáže do speciální aplikace, v níž provedete platbu.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělat když Word neodpovídá?

Pokud najdete požadovaný soubor aplikace Word, vyberte možnost Obnovit a obnovte soubor.

Jak funguje placení mobilem?

Toto „placení přes mobil" je velmi jednoduché: Vezmete do ruky telefon, přiložíte jej k terminálu stejně jako běžnou bezkontaktní kartu, zadáte do něj PIN a máte zaplaceno. Nejpromyšlenější jsou komplexní řešení jako Google Pay nebo Apple Pay, přičemž obě jmenované služby už bez problémů běží i v Česku.
Jak platit mobilem u mBank?
Stačí si stáhnout nebo aktualizovat mobilní aplikaci mBank, zobrazit podrobnosti o vybrané kartě a přidat ji do systému Google Pay. Po přidání karty je telefon připraven na placení. Nezapomeňte mít zapnutou funkci NFC a v položce „Klepnout a zaplatit" mít jako předvolenou službu nastavený Google Pay.

Následně, jak platit telefonem u Čsob?

Přes aplikace ČSOB Smart nebo i DoKapsy od ČSOB
  1. Přejděte do aplikace ČSOB Smart nebo DoKapsy od ČSOB.
  2. Klepněte „Přidat do Google Pay" pod příslušnou platební kartou.
  3. Spustí se Google Pay a vše se vyřídí samo.
  4. Hotovo, potvrzení o aktivaci dostanete SMSkou nebo e-mailem.
Navíc, jak platit mobilem xiaomi?
S novinkou Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC také konečně dorazila jedna z nejžádanějších funkcí. Lze s ním díky spolupráci s Mastercard provádět bezkontaktní platby. Ode dneška lze za nákupy zaplatit prostým přiložením náramku k platebnímu terminálu. Karta Mastercard je v Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC uložena ve formě tokenu.

Související článek

Co dělat když telefon funguje ale nic se nezobrazuje?

Telefon s černým displejem se na slunci mnohem více zahřívá. Přesuňte jej do stínu. Zařízení může opět fungovat, jakmile se trochu ochladí. Po několika minutách zkontrolujte, zda se displej opět rozsvítil.

Navíc, co dělat když nemám nfc?

Potřebujete jen chytrý telefon s operačním systémem Android a iOS, poté si stáhnete aplikaci InCard, vložíte údaje o jakékoli platební kartě MasterCard nebo Visa, odemknete ji pro platby na internetu a můžete ji začít používat.
Jak zapnout placeni mobilem?
Platby mobilem si snadno zdarma zapnete: V mobilní aplikaci Menu / Služby / Karty a nálepky Otevřete si detail karty a zvolte Přidat do Google Pay. Půjde to ale jen s telefonem, který NFC podporuje. S Google Pay můžete také vybírat z bezkontaktních bankomatů a kontrolovat zůstatek...

Jak platit mobilem Iphone Česká spořitelna?

Službu Apple Pay si můžete snadno nastavit přímo v mobilním bankovnictví George. Otevřete aplikaci Wallet. Vyberte platební kartu. Potvrďte přidání karty v aplikaci George klíč.
...
  1. Otevřete Systémové Preference.
  2. Zvolte Wallet & Apple Pay.
  3. Vyberte platební kartu.
  4. Zadejte jednorázový kód pro ověření.
Následně, jak platit mobilem moneta?
Google Pay
  1. Stačí stáhnout aplikaci. Do mobilu si stáhnete aplikaci, přidáte kartu a můžete platit.
  2. Platíte jako bezkontaktní kartou. Přiložíte telefon s podporou NFC k platebnímu terminálu.
  3. Limity si nastavíte sami.
  4. Zaplatíte rychle i v e-shopu.
  5. Vaše data jsou v bezpečí
  6. Bezkontaktně i z bankomatu.

Navíc, jak platit mobilem bez google?

RaiPay umožňuje placení přes NFC, a to pouze pro klienty zmiňované banky. Aplikace je integrovaná na Huawei Mobile Services, alternativě ke Google Mobile Services. RaiPay dříve fungovalo i na Androidu, banka aplikaci zrušila a přešla čistě na Google Pay.

By Clotilde Lemmons

Similar articles

Jak zjistit NFC v mobilu? :: Jak stáhnout NFC?
Užitečné odkazy