Domovská stránka > J > Jak Spárovat Watch?

Jak spárovat watch?

Spárování s Androidem. Chytré hodinky zapněte a z nabídky menu přejděte do sekce Bluetooth, kde by měly být vidět ostatní zařízení s aktivním Bluetooth připojením. V případě, že tomu tak není, stačí přepnout z „Off“ na „On“. Nyní budou vaše hodinky skrz Bluetooth viditelné i pro váš telefon.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zapnout Samsung Galaxy Watch Active 2?

Stisknutím a podržením tlačítka hodinky zapnete nebo vypnete. Stisknutím tohoto tlačítka můžete zapnout obrazovku. Podržením na déle než 7 sekund hodinky restartujete.

Navíc, jak zapnout bluetooth na náramku?

Spárování fitness náramku s mobilním telefonem

Až je ikonka aktivní tak ve Vašem mobilním telefonu v nastavení vyhledejte nová zařízení v okolí- ujistěte se, že i ve Vašem mobilním telefonu je bluetooth aktivní. Následně se Vám zobrazí Vaše hodinky jako BT MUSIC a dejte spárovat zařízení.
Můžete se také zeptat, jak zapnout bluetooth na amazfit gts?
Amazfit GTS podporuje hledání zařízení přes Bluetooth. Chcete-li povolit tuto funkci, posuňte seznam aplikací na stránce ciferníku nahoru, přejděte na "More – Find mobile" (tzn. „Další - Najít mobilní zařízení") a klepnutím na něj najdete svůj mobilní telefon.

Jak vypnout Xiaomi hodinky?

Dobrý den, je to přesně tak, jak říkáte – hodinky vypnout nelze a vypnou se až úplným vybitím.
Jak propojit hodinky Samsung s telefonem?
1 Chcete-li připojit hodinky k mobilnímu telefonu, začněte instalací aplikace Galaxy Wearable z obchodu Google Play. 2 Hodinky zapněte dlouhým přidržením tlačítka Domů. 3 Na telefonu teď spusťte staženou aplikaci a na úvodní obrazovce klepněte na Připojit ke gear.

Související článek

Jak odblokovat Apple Watch?

Stiskněte a podržte Digital Crown, dokud se nezobrazí položka Vymazat veškerý obsah a nastavení. Pokud chcete potvrdit, znovu klepněte na položku Resetovat. Po dokončení procesu hodinky Apple Watch znovu nastavte.

A jak spárovat chytré hodinky s iphonem?

Otevřete aplikaci Apple Watch na iPhonu. Klepněte na Moje hodinky a potom na volbu „Všechny hodinky" v horní části obrazovky. Klepněte na Přidat hodinky a postupujte podle pokynů na displeji.
Jak spárovat Apple Watch s telefonem?
Dejte Apple Watch a iPhone blízko k sobě. Otevřete na iPhonu aplikaci Watch. Pokud vás iPhone vyzve k potvrzení, jestli chcete používat své hodinky, dokončete nastavení podle pokynů na obrazovce. Pokud vás iPhone vyzve k zahájení párování, zrušte spárování Apple Watch, abyste je mohli nastavit.

Jak spárovat Amazfit s mobilem?

Jak spárovat Amazfit Bip U s telefonem?
  1. Zapněte hodinky dlouhým stisknutím pravého tlačítka, po spuštění se na obrazovce zobrazí QR kód.
  2. Zapněte na svém telefonu Bluetooth.
  3. Nainstalujte si aplikaci Zepp na telefon a spusťte ji.
  4. Vyberte hodinky s QR kódem a spárujte je.
Jak spárovat hodinky Armodd s telefonem?
Instalace aplikace a párování

Po instalaci vás aplikace požádá o povolení k přístupu k funkcím telefonu – pro její správné fungování doporučujeme povolit všechny. Spárování telefonu s hodinkami pak vyžaduje zapnout Bluetooth na vašem telefonu a v aplikaci WearHealth vybrat v menu položku Můj.

Proč mi nejde Bluetooth?

4. Zrušte automatické párování. Je možné, že se telefon opakovaně snaží připojit k poslednímu spárovanému zařízení. Přejděte do Nastavení, vyhledejte Bluetooth a ze seznamu dostupných zařízení odeberte to, ke kterému se váš smartphone pokouší připojit.

By Flowers Burghart

Similar articles

Jakou aplikaci na chytré hodinky? :: Jak spárovat Xiaomi Mi Watch Lite?
Užitečné odkazy