Domovská stránka > J > Jakou Aplikaci Na Chytré Hodinky?

Jakou aplikaci na chytré hodinky?

Google Keep

Aplikaci, která je zcela zdarma, můžete používat na Apple hodinkách i na chytrých hodinkách s Android Wear.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Následně, jak zapnout bluetooth na chytré hodinky?

Jak k chytrým hodinkám připojit zařízení Bluetooth
  1. V menu najděte: „Bluetooth": Stiskněte tlačítko Domů.
  2. Aktivujte Bluetooth: Stisknutím Bluetooth funkci aktivujete.
  3. Připojte k chytrým hodinkám sluchátka Bluetooth: Sluchátka Bluetooth musí být zapnuta a připravena k připojení přes Bluetooth.
  4. Dokončete:
Jak zapnout Bluetooth na náramku?
Spárování fitness náramku s mobilním telefonem

Až je ikonka aktivní tak ve Vašem mobilním telefonu v nastavení vyhledejte nová zařízení v okolí- ujistěte se, že i ve Vašem mobilním telefonu je bluetooth aktivní. Následně se Vám zobrazí Vaše hodinky jako BT MUSIC a dejte spárovat zařízení.

Jak zapnout Bluetooth na hodinkách Niceboy?

SPÁROVÁNÍ HODIN S MOBILNÍM TELEFONEM

Aplikace je k dispozici pouze pro mobilní telefony. Zapněte na svém zařízení Bluetooth. Otevřete aplikaci -> Nastavení-> a vyhledejte své chytré hodinky, klikněte na „Spárovat zařízení" a ze seznamu dostupných možností vyberte NCBWATCH.
Lidé se také ptají, jak zapnout hodinky smart bracelet?
Funkci zapnete krátkým stisknutím dotykového tlačítka na náramku, dlouhým stisknutím dotykového tlačítka se zapne / vypne.

Související článek

Jak si stáhnout aplikaci?

Do telefonu můžete stahovat aplikace. V telefonu můžete používat Obchod Play. Podívejte se, co o aplikaci říkají ostatní uživatelé. Chcete-li aplikaci nainstalovat, klepněte na možnost Instalovat (aplikace 0 K) nebo klepněte na cenu.

Můžete se také zeptat, jak zapnout hodinky smart watch?

Stiskněte a podržte tlačítko Power po dobu 3 sekund pro zapnutí / vypnutí SmartWatch. 2. Stiskněte tlačítko Power pro vstup domovskou obrazovku. Chcete-li nabít SmartWatch, zapojte USB kabel do USB nabíječky nebo portu počítače; druhý konec kabelu spojte se vstupem napájení ve SmartWatch (jak je zobrazeno).
A další otázka, jak sparovat huawei watch?
Přejděte do Zařízení > > Přidat > Chytré hodinky, poté vyberte název vašeho zařízení. 3. Klepněte na možnost Párovat a aplikace HUAWEI Zdraví automaticky vyhledá dostupná zařízení. Klepněte na název, který se shoduje s názvem na vašich hodinkách, a spárujte zařízení.

Jak odpojit Apple Watch od iPhonu?

Jak zrušit spárování Apple Watch s iPhonem

Na iPhonu otevřete aplikaci Watch. Přejděte na panel Moje hodinky a klepněte na Všechny hodinky. Vedle hodinek, jejichž spárování chcete zrušit, klepněte na tlačítko informací . Klepněte na Zrušit spárování Apple Watch.
Pokud jde o toto, proč mi nejdou připojit apple watch?
Pokud neznáte přístupový kód, Apple Watch můžete resetovat

Vložte Apple Watch do nabíječky. Stiskněte a podržte boční tlačítko, dokud se neobjeví posuvník Vypnout. Stiskněte a podržte korunku Digital Crown a potom klepněte na Resetovat. Jakmile se spárování hodinek Apple Watch zcela zruší, můžete je spárovat znovu.

Lidé se také ptají, jak nastavit nové apple watch?

Nastavení Apple Watch
  1. Zapněte Apple Watch a nasaďte si je.
  2. Podržte Apple Watch u iPhonu.
  3. Podržte iPhone nad animací
  4. Nastavte hodinky jako nové, nebo je obnovte ze zálohy.
  5. Přihlášení pomocí Apple ID.
  6. Vyberte nastavení
  7. Vytvořte si kód.
  8. Vyberte funkce a aplikace.

By Weitzman Lamorgese

Similar articles

  • Jakou klavesnici na Android?

    Na Gboardu se píše pohodlně a nabízí také slušné možnosti přizpůsobení - nejen možnost upravovat oblíbené klávesy, ale v aplikaci najdete také mnoho motivů a podobně, stejně jako tmavý režim. Stěžejní funkcí je implementace vyhledávače.

  • Jakou VPN zdarma?

    Lídrem v tomto segmentu je aplikace, která nabízí bezplatné a neomezené VPN. Hlavní funkcí je jedna z nejrychlejších VPN. Pokud jsou k dispozici sítě s vyšší rychlostí, automaticky se připojí.

  • Jaké znáš kancelářské balíky aplikaci?

    Microsoft Office je součástí téměř každého počítače. Jaké nástroje nabízí? Word je nejpoužívanější textový editor a je známý svým přehledným rozhraním, kvalitní kontrolou pravopisu, rozsáhlými možnostmi úprav textu a mnoha dalšími funkcemi. V každé kanceláři se používá tabulkový editor zvaný Excel.

  • Jak si nainstalovat aplikaci?

    Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

  • Jakou platební kartu?
  • Co je mezipaměť aplikaci?
  • Jaký je rozdíl mezi webovou aplikaci a nativní aplikaci?
  • Jakou DVD mechaniku?
Jak se zapnutí kamery na notebooku? :: Jak spárovat watch?
Užitečné odkazy