Domovská stránka > J > Jak Spárovat Xiaomi Mi Watch Lite?

Jak spárovat Xiaomi Mi Watch Lite?

Otevřete aplikaci Xiaomi Wear / Xiaomi Wear Lite a poté se přihlaste ke svému účtu Mi. Zvolte Přidat zařízení a podle pokynů hodinky přidejte. Když se na telefonu i na hodinkách zobrazí identický párovací kód, dokončete spárování klepnutím na Párovat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu jsou k dispozici různé typy softwaru, které lze použít k obnově smazaných dat. Doporučujeme vám použít telefon. Další najdete, když do vyhledávacího pole na jejich webových stránkách zadáte Recover deleted SMS.

Navíc, jak propojit hodinky s mobilem xiaomi?

Jak spárovat chytré hodinky Xiaomi
  1. zapněte chytré hodinky Xiaomi podržením tlačítka,
  2. aktivujte Bluetooth v telefonu a otevřete aplikaci Xiaomi Wear,
  3. v aplikaci spusťte párování s vašimi hodinkami,
  4. postupujte podle pokynů v aplikaci.
Lidé se také ptají, jak zprovoznit hodinky xiaomi?
Hodinky zapněte stisknutím a podržením tlačítka Home po dobu tří sekund. Naskenujte pomocí telefonu QR kód zobrazený na hodinkách, poté si stáhněte a nainstalujte aplikaci Xiaomi Wear / Xiaomi Wear Lite. Aplikaci si můžete také stáhnout a nainstalovat z obchodů s aplikacemi nebo naskenovat QR kód níže.

Navíc, jak zapnout bluetooth na mi watch?

Musíte tedy najít tlačítko Napájení a dlouho jej stisknout, dokud se nezapne. Přejděte do telefonu a přejděte na obrazovku Bluetooth . Když je Bluetooth zapnutý, klikněte na Serch pro zařízení nebo Scan zařízení ve spodní části obrazovky. V seznamu zařízení vyberte XIAOMI Mi Watch.
Pokud jde o toto, jak dlouho vydrží hodinky xiaomi mi watch lite na jedno nabití?
Všechny skvělé funkce těchto chytrých hodinek si můžete na jedno nabití užívat až 9 dní v kuse. Právě tak dlouho totiž vydrží baterie tohoto přístroje.

Související článek

Jak zapnout Samsung Galaxy Watch Active 2?

Stisknutím a podržením tlačítka hodinky zapnete nebo vypnete. Stisknutím tohoto tlačítka můžete zapnout obrazovku. Podržením na déle než 7 sekund hodinky restartujete.

Navíc, jak dlouho vydrží hodinky xiaomi mi watch lite?

Výrobce slibuje devítidenní výdrž baterie

Což je ve světě chytrých hodinek lehký nadprůměr. Pokud byste nechali zapnutou GPS (například při sportovní aktivitě), hodinky vydrží 10 hodin.
A jak propojit hodinky s mobilem?
Ujistěte se, že jsou chytré hodinky nabité a na telefonu je povolena technologie Bluetooth. Spusťte aplikaci Wear OS by Google a podle pokynů na obrazovce spárujte hodinky. Pokud se nepřipojí, zkontrolujte nabídku Bluetooth na telefonu. Pokud jsou v seznamu zařízení uvedeny chytré hodinky, odeberte je.

A proč mi nejdou spárovat hodinky s telefonem?

řešení je vybít hodinky a zapínat tlačítkem až nepůjdou zapnou vůbec. Pak připojit hodinky na nabíječku a mělo by se zobrazit datum 01/01 a 09:00 hod. Tím se hodinky restartují do továrního nastavení a půjdou párovat. Po spárování doporučuji aktualizovat FW přes aplikaci iGET GO.
A jakou aplikaci na chytré hodinky?
Google Keep

Aplikaci, která je zcela zdarma, můžete používat na Apple hodinkách i na chytrých hodinkách s Android Wear.

Pokud jde o toto, jak nastavit chytré hodinky?

V obou systémech (iOS i Androidu) stačí otevřít Nastavení, v otevřeném menu vybrat Bluetooth a následně kliknout na posuvník. Dosah bezdrátové technologie Bluetooth nicméně může být omezen jen na několik metrů, chytré hodinky proto raději ponechte poblíž telefonu.

By Celinda

Similar articles

Jak spárovat watch? :: Jak se rozdělují konektory základní desky?
Užitečné odkazy