Domovská stránka > J > Jak Změnit Umístění Souborů?

Jak změnit umístění souborů?

Změna umístění stažených souborů
  1. Na počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Nastavení.
  3. Dole klikněte na Rozšířená nastavení Stažené soubory.
  4. Upravte nastavení stahování: Chcete-li změnit výchozí nastavení, klikněte na Změnit a vyberte umístění, kam chcete soubory ukládat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zmenit uloziste iPhone na iCloud?

Kliknutím na své jméno v horní části obrazovky můžete změnit plán úložiště ve svém zařízení. Na další obrazovce klikněte na možnost Spravovat úložiště.

Někdo se také může ptát, jak změnit umístění plochy?

Klepněte pravým tlačítkem myši osobních složek a klepněte na příkaz Vlastnosti. Přepnout na kartu v dialogovém okně umístění . Klepněte na tlačítko přesunout.... Cesta k cílové složce vyberte a klepněte na tlačítko OK.
Jak přesunout Program Files?
V podokně podrobností klepněte pravým tlačítkem myši na hodnotu registru ProgramFilesDir a potom klepněte na příkaz změnit. V poli Údaj hodnoty zadejte výchozí umístění složky Program Files a potom klepněte na tlačítko OK. Poznámka: Výchozí umístění složky Program Files je systémová_jednotka\Program Files.

Pokud jde o toto, jak přesunout složku na jiný disk?

Klepněte pravým tlačítkem na složku Dokumenty a z místní nabídky, která se vzápětí zobrazí, vyberte příkaz Vlastnosti. Zobrazí se dialogové okno, v němž se přesuňte na záložku Umístění. Poté stiskněte tlačítko Přesunout.
Pokud jde o toto, jak vyjmout soubor?
Odstranění souboru pomocí Průzkumníka souborů
  1. Otevřete okno Průzkumníka souborů. Tip: Rychlý způsob, jak se dostat do Průzkumníka souborů, je stisknout Windows klávesy. + E.
  2. Vyhledejte soubor, který chcete odstranit.
  3. Vyberte soubor a stiskněte klávesu Delete nebo klikněte na Odstranit na kartě Domů na pásu karet.

Související článek

Jak zmenit obrazovku iPhone?

Stisknutím tlačítka zámku orientace na výšku zajistíte, aby byla obrazovka otočena na stranu.

Kde jsou stažené soubory?

Nalezení a otevření souborů
  1. Otevřete aplikaci Soubory . Kde najdete své aplikace.
  2. Zobrazí se stažené soubory. Další soubory najdete klepnutím na nabídku . Chcete-li je seřadit podle názvu, data, typu nebo velikosti, klepněte na ikonu možností Seřadit podle.
  3. Chcete-li otevřít nějaký soubor, stačí na něj klepnout.
Lidé se také ptají, jak zobrazit stažené soubory?
Sdílení stažených souborů
  1. Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu možností Stažené soubory.
  3. Chcete-li soubor sdílet, klepněte na ikonu možností Sdílet. Chcete-li sdílet více souborů, podržte požadované soubory a poté klepněte na Sdílet .

Jak zobrazit průběh stahování?

Nejjednodušší cesta ke staženým souborům vede skrze předinstalovanou aplikaci. Spousta smartphonů či tabletů disponuje nativní aplikací, přes kterou stahování probíhá a zároveň umožňuje k získaným souborům přístup. Vzhled ikony se liší, většinou však zobrazuje šipku směřující dolů a název Stahování, případně Downloads.
Navíc, jak změnit úložiště v pc?
V Průzkumníku souborů najděte složku »Stažené soubory« a klikněte v horním menu na ikonu »Vlastnosti«. V nově otevřeném okně vlastností se přepněte na kartu »Umístění«. Zde můžete nastavit nové umístění úložiště stažených souborů. Nové nastavené potvrďte tlačítkem »OK«.

Jak změnit název složky v users?

Po startu systému zadejte v příkazovém řádku příkaz »Notepad« a potvrďte klávesou [Enter]. Ve spuštěném programu klikněte na příkaz »Soubor | Otevřít« a přejděte do složky »C:Users«. Zde můžete změnit jména dotyčné složky uživatele.

By Reeves

Similar articles

Jak přesunout Program Files na jiný disk? :: Jak přesměrovat stahování?
Užitečné odkazy