Domovská stránka > J > Jak Přesunout Program Files Na Jiný Disk?

Jak přesunout Program Files na jiný disk?

Existuje mnoho tipů, jak si ve Windows kapacitu disků opět uvolnit, jedna z možností je použít nástroj Folder Move. Spoustu úložného prostoru totiž konzumují instalované programy nebo hry. FolderMove vezme instalované programy a uloží je například na externí nebo nový pevný disk, případně do nového oddílu.

Přečtěte si více

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

Jak přenést nainstalovaný program?

Jak přemístit aplikaci na jiný disk

Klikněte na Start – Nastavení a Aplikace. U volby Aplikace a funkce vyberte apku, která má volbu Přesunout aktivní.
Jak přesunout hru na jiný disk?
Po vytvoření knihovny Steamu na disku, kam chcete přesunovat hry, už jen stačí kliknout v Knihovně her pravým tlačítkem na hru, kterou chcete přesunout, zvolit Vlastnosti > Místní soubory > Přesunout Instalační složku a zvolit si disk, kam se hra přesune.

Co je složka users?

Na disku C: je u všech uživatelů Windows složka "Users". Tuto složku není důvod měnit ani nelze vytvořit! V té složce jsou složky se jmény uživatelů co na daném systému pracují. Buď si zadal otázku úmyslně kvůli trolingu nebo to raději svěř povolanější osobě.
A jak odstranit složku která nejde odstranit?
V tom případě můžeme využít například utilitu: IObit Unlocker. Běžně nesmazatelné soubory můžete vybrat v prostřední utility IObit Unlocker. Odemknout a následně smazat. Také můžete nesmazatelné soubory přesouvat do okna pomocí myši a vykonat s nimi požadovanou operaci.

Související článek

Co dělat když mám plný disk?

Klepnutím na tlačítko Start otevřete nástroj Vyčištění disku. Pokud do vyhledávacího pole zadáte příkaz Vyčištění disku, vyberte ze seznamu výsledků položku Vyčištění disku. Vyberte jednotku, kterou chcete vyčistit, a poté zvolte OK.

Jak trvalé smazat soubory?

Když chcete soubor trvale smazat:

Zmáčkněte a držte klávesu Shift a pak zmáčkněte klávesu Delete . Protože tuto operaci nelze vrátit zpět, budete dotázáni na potvrzení, že soubor nebo složku opravdu chcete smazat.
Jak odstranit systémové soubory?
Pokud potřebujete uvolnit více místa, můžete také odstranit systémové soubory:
  1. V nástroji Vyčištění disku vyberte Vyčistit systémové soubory.
  2. Vyberte typy souborů, které chcete odstranit. Pokud se chcete podívat na popis typu souboru, vyberte ho.
  3. Vyberte OK.

Někdo se také může ptát, kam se ukládají soubory a složky?

Soubory, které uložíte do Pracovních složek, se ukládají: Do vašeho počítače nebo na jiné zařízení. Pokud jste při nastavování nezměnili umístění Pracovních složek, ukládají se sem: C:\Users\uživatelské jméno\Work Folders (kde uživatelské jméno je vaše uživatelské jméno ve Windows). Na server vaší organizace.
A další otázka, kde jsou na iphonu stažené soubory?
Vyhledání souborů v aplikaci Soubory
  1. Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch otevřete aplikaci Soubory. Nevidíte na ploše modrou ikonu aplikace Soubory? Stačí přejet dolů a vyhledat aplikaci Soubory.
  2. V aplikaci Soubory vyhledejte požadovaný soubor.

Kam se ukládají soubory z WhatsApp?

Jak z aplikace WhatsApp uložit fotky a videa

První možnost je ta, že si mobil propojíte s počítačem a fotky můžete poslat přes bluetooth, najdete v telefonu složku WhatsApp/Media a zde v adresáři WhatsApp Images jsou všechny fotky a videa. Ty už stačí pomocí Průzkumníku překopírovat.

By Jenni Bual

Similar articles

Jak změnit umístění plochy? :: Jak změnit umístění souborů?
Užitečné odkazy