Domovská stránka > J > Jak Přesměrovat Stahování?

Jak přesměrovat stahování?

V Průzkumníku souborů najděte složku »Stažené soubory« a klikněte v horním menu na ikonu »Vlastnosti«. V nově otevřeném okně vlastností se přepněte na kartu »Umístění«. Zde můžete nastavit nové umístění úložiště stažených souborů. Nové nastavené potvrďte tlačítkem »OK«.

Přečtěte si více

Související článek

Jak blokovat stahování z Google Play?

Můžeme vám nabídnout řešení pro váš telefon. Nastavení lze upravit přímo v rozhraní obchodu Play. V telefonu můžete otevřít nabídku hamburgeru. Rodičovskou kontrolu lze nastavit jako aktivní.

Jak stáhnout soubor?

Přejděte na webovou stránku, ze které chcete soubor stáhnout. Uložte soubor: Většina souborů: Klikněte na odkaz ke stažení. Případně klikněte na soubor pravým tlačítkem a vyberte Uložit jako.
Jak přesunout Program Files na jiný disk?
Existuje mnoho tipů, jak si ve Windows kapacitu disků opět uvolnit, jedna z možností je použít nástroj Folder Move. Spoustu úložného prostoru totiž konzumují instalované programy nebo hry. FolderMove vezme instalované programy a uloží je například na externí nebo nový pevný disk, případně do nového oddílu.

Můžete se také zeptat, jak přenést nainstalovaný program?

Jak přemístit aplikaci na jiný disk

Klikněte na Start – Nastavení a Aplikace. U volby Aplikace a funkce vyberte apku, která má volbu Přesunout aktivní.
Jak přesunout uživatelské složky na jiný disk?
Klepněte pravým tlačítkem na složku Dokumenty a z místní nabídky, která se vzápětí zobrazí, vyberte příkaz Vlastnosti. Zobrazí se dialogové okno, v němž se přesuňte na záložku Umístění. Poté stiskněte tlačítko Přesunout.

Související článek

Jak nastavit stahovani aplikací na SD kartu?

Postup je stejný i v novějších verzích systému Android. Přejděte do nastavení.

Někdo se také může ptát, jak nainstalovat hru na jiný disk?

Klepněte pravým tlačítkem myši na hru, vyberte vlastnosti a poté vyberte ikonu Místní soubory záložka. Ve spodní části této karty klikněte na Přesunout Instalovat složku a vyberte novou složku, do které chcete hru přesunout. Jakmile vyberete složku, klikněte na Přesunout složku zahájit proces.
Jak přetáhnout hru z počítače do počítače?
Připojte externí zařízení úložiště k aktuálnímu počítači. Na hlavním panelu vyberte Průzkumník souborů. Najděte soubory, které chcete zkopírovat, nebo složky, kde jsou tyto soubory uloženy. Pokud chcete zkopírovat více souborů, podržte stisknutou klávesu CTRL a vyberte další soubory nebo složky.

Na jaký disk instalovat hry?

Na SSD má smysl natlačit všechny programy a hry, co se tam vejdou. Minimálně to, co používáš nejčastěji. Vše, co bude na HDD, bude líné jako šnek. Na SSD hodte i vetsinu programu, hlavne ty pouzivane.
Jak přeinstalovat Steam?
Instalátor klienta služby Steam můžete stáhnout ze stránky http://store.steampowered.com/about/ a následně jej použít pro opětovnou instalaci klienta. Přeinstalování klienta může potenciálně vyřešit jeho chyby a opravit soubory. Instalací do stejné složky budou navíc zachovány všechny nainstalované hry. UPOZORNĚNÍ!

Pokud jde o toto, jak najít složku steam?

V Nastavení vyhledejte složku Steam
  1. Otevřete klienta Steam.
  2. Klepněte na Parní a vybrat si Nastavení.
  3. z Nastavení okno, musíte otevřít Stahování tab.
  4. Nyní pod Knihovny obsahu, Zmáčkni Složky knihovny Steam.
  5. Poznamenejte si cestu, která je pod Složky.

By Jeni Dorshimer

Similar articles

Jak změnit umístění souborů? :: Jak přesunout okno bez myši?
Užitečné odkazy