Domovská stránka > J > Jak Nastavit Složku Pro Stahování?

Jak nastavit složku pro stahování?

Jak změnit výchozí složku pro stahování souborů
  1. Otevřete složku "Stažené soubory"
  2. Otevřete nabídku "Vlastnosti"
  3. Zvolte kartu "Umístění"
  4. Vyberete složku, do které se budou soubory nově ukládat.
  5. Potvrďte.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

Kde jsou stažené soubory?

Nalezení a otevření souborů
  1. Otevřete aplikaci Soubory . Kde najdete své aplikace.
  2. Zobrazí se stažené soubory. Další soubory najdete klepnutím na nabídku . Chcete-li je seřadit podle názvu, data, typu nebo velikosti, klepněte na ikonu možností Seřadit podle.
  3. Chcete-li otevřít nějaký soubor, stačí na něj klepnout.
Jak odstranit stažené soubory?
Smazání stažených souborů
  1. Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu možností Stažené soubory. Pokud se adresní řádek nachází v dolní části obrazovky, přejeďte po něm prstem nahoru.
  3. Chcete-li soubor smazat, klepněte na ikonu možností Smazat.

Můžete se také zeptat, jak zobrazit průběh stahování?

Nejjednodušší cesta ke staženým souborům vede skrze předinstalovanou aplikaci. Spousta smartphonů či tabletů disponuje nativní aplikací, přes kterou stahování probíhá a zároveň umožňuje k získaným souborům přístup. Vzhled ikony se liší, většinou však zobrazuje šipku směřující dolů a název Stahování, případně Downloads.
Jak nastavit ukladani souborů?
V Průzkumníku souborů najděte složku »Stažené soubory« a klikněte v horním menu na ikonu »Vlastnosti«. V nově otevřeném okně vlastností se přepněte na kartu »Umístění«. Zde můžete nastavit nové umístění úložiště stažených souborů. Nové nastavené potvrďte tlačítkem »OK«.

Související článek

Jak nastavit stav baterie?

Přejděte do nastavení a zobrazte procento výdrže baterie.

Jak stáhnout PDF z internetu?

Volně šiřitelná aplikace Free PDF Downloader je specializovaný nástroj pro vyhledávání a stahování PDF dokumentů z internetu. Pro vyhledávání je zde požit vyhledávač Google a nalezené PDF dokumenty lze snadno stáhnout do počítače pouhým přetažením příslušného odkazu myší.
A jak zobrazit stahované soubory?
Zobrazení seznamu souborů, které jste stáhli
  1. Na počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Stažené soubory. Soubor otevřete tak, že kliknete na jeho název. Soubor se otevře ve výchozí aplikaci nastavené v počítači pro daný typ souboru.

Navíc, kam se ukládají soubory a složky?

Soubory, které uložíte do Pracovních složek, se ukládají: Do vašeho počítače nebo na jiné zařízení. Pokud jste při nastavování nezměnili umístění Pracovních složek, ukládají se sem: C:\Users\uživatelské jméno\Work Folders (kde uživatelské jméno je vaše uživatelské jméno ve Windows). Na server vaší organizace.
Někdo se také může ptát, kde jsou na iphonu stažené soubory?
Vyhledání souborů v aplikaci Soubory
  1. Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch otevřete aplikaci Soubory. Nevidíte na ploše modrou ikonu aplikace Soubory? Stačí přejet dolů a vyhledat aplikaci Soubory.
  2. V aplikaci Soubory vyhledejte požadovaný soubor.

Navíc, jak odstranit složku která nejde odstranit?

V tom případě můžeme využít například utilitu: IObit Unlocker. Běžně nesmazatelné soubory můžete vybrat v prostřední utility IObit Unlocker. Odemknout a následně smazat. Také můžete nesmazatelné soubory přesouvat do okna pomocí myši a vykonat s nimi požadovanou operaci.

By Vidal Bangerter

Similar articles

Jak nastavit ukladani souborů? :: Jaký je rozdíl mezi POP a IMAP?
Užitečné odkazy