Domovská stránka > J > Jak Odemknout Hlavní Panel?

Jak odemknout hlavní panel?

Jak hlavní panel uzamknout či odemknout

Stačí na ni kliknout pravým „myšítkem“ a zvolit „Uzamknout hlavní panel„. Pokud byste v budoucnu chtěli nějakou tu další ikonku přidat, stejně tak panel odemknete.

Přečtěte si více

Související článek

Jak odemknout telefon Samsung?

Přejděte do nastavení a zaregistrujte svůj účet.

Někdo se také může ptát, jak odstranit z hlavního panelu počasí?

Pokud se vám novinka nelíbí, lze ji také z Hlavního panelu skrýt. Funguje to tak, že kliknete pravým tlačítkem na Hlavní panel, a poté zvolíte »Novinky a zájmy/Vypnout«. Tak by mělo skončit zobrazování aktuálního počasí na Hlavním panelu Windows 10.
Jak odemknout spodní listu?
Když chytneš hranu lišty objeví se šipky? Pokud ne, je lišta jenom zamknutá. Odemkni ji. Klikni pravým tlačítkem myši na volném místě hlavního panelu a zvol volbu Uzamknout hlavní panel.

Pokud jde o toto, jak zobrazit hlavní panel?

Klikněte na tlačítko Start, přejděte na položku Nastavení a klikněte na příkaz Ovládací panely. Dvakrát klikněte na položku Hlavní panel a nabídka Start.
Následně, jak zmensit hlavní panel windows 11?
Zde je návod, jak to udělat. Krok 1: Klikněte pravým tlačítkem na prázdné místo na ploše a kliknutím na položku Nastavení zobrazení otevřete Nastavení> Systém> Stránka zobrazení. Krok 2: Zde na pravé straně v části Měřítko a rozložení vyberte měřítko z rozevíracího seznamu, které chcete použít.

Související článek

Jak odemknout Excel pro úpravy?

Můžete také psát na klávesnici. Zrušte zaškrtnutí políčka Uzamčeno v místní nabídce Formát buněk a klepněte na tlačítko OK. Všechny buňky v listu jsou odemčené.

Jak mít průhledný hlavní panel?

Jak zprůhlednit či zneprůhlednit hlavní panel

Klikněte na Start -> Nastavení -> Přizpůsobení. Na levé straně přejděte na záložku Barvy. Napravo nyní níže najdete přepínač Efekty průhlednosti. Zvolte Zapnuto pro aktivaci průhlednosti a Vypnuto pro deaktivování.
Jak odstranit počasí?
Klikněte pravým tlačítkem myši na hlavní panel, vyberte volbu Novinky a zájmy a zde zvolte Vypnout. Je možné si tam nastavit i ikonu počasí, která je malá, ale pak není vidět ani teplota ve stupních Celsia, ale jen třeba sluníčko nebo mráček, tak to moc vypovídající hodnotu nemá.

A jak odstranit panel zájmu?

Postupujte podle těchto tří jednoduchých kroků.
  1. Nejprve klepněte pravým tlačítkem kdekoli na hlavním panelu v Windows 10.
  2. Dále klikněte nebo najeďte myší nad Zprávy a zájmy.
  3. Nakonec kliknutím na „vypnout" skryjte widget Zprávy a zájmy.
Pokud jde o toto, jak odstranit zájmy z hlavního panelů?
Zapnutí a vypnutí funkce novinky a zájmů

Pravým tlačítkem myši klikněte na libovolné prázdné místo na hlavním panelu a vyberte News and interests >Turn off(Vypnout).

Jak vypnout spodní listu?

Klepněte pravým tlačítkem na hlavní panel a vyberte Nastavení hlavního panelu v dolní části seznamu. 2. Zapněte možnost Automaticky skrýt hlavní panel v režimu plochy . Hlavní panel se automaticky skryje.

By Enrique Lapek

Similar articles

Jak zobrazit spodní listu? :: Jak zrušit zamykací obrazovky Win 10?
Užitečné odkazy