Domovská stránka > J > Jak Skrýt Hlavní Panel?

Jak skrýt hlavní panel?

Klepněte pravým tlačítkem na hlavní panel a vyberte Nastavení hlavního panelu v dolní části seznamu. 2. Zapněte možnost Automaticky skrýt hlavní panel v režimu plochy . Hlavní panel se automaticky skryje.

Přečtěte si více

Související článek

Jak skrýt soubory v Androidu?

Pokud chcete skrýt soubory v nápovědě, vytvořte pomocí X-Plore složku a zapamatujte si její název. Pokud chcete soubory skrýt, přeneste je do této složky. Složka by měla být skrytá. Hotovo!

Lidé se také ptají, jak si zmenšit hlavní panel?

Stačí kliknout pravým tlačítkem myši na hlavní panel a volbu Nastavení hlavního panelu. Následně na další obrazovce aktivujte volbu Použít malá tlačítka.
Pokud jde o toto, jak zmensit hlavní panel windows 11?
Zde je návod, jak to udělat. Krok 1: Klikněte pravým tlačítkem na prázdné místo na ploše a kliknutím na položku Nastavení zobrazení otevřete Nastavení> Systém> Stránka zobrazení. Krok 2: Zde na pravé straně v části Měřítko a rozložení vyberte měřítko z rozevíracího seznamu, které chcete použít.

Jak upravit spodní lištu?

Klikněte nyní pravým tlačítkem někam do volného místa na hlavním panelu.
  1. Dále si můžete upravit zobrazování ikon aplikací na hlavním panelu.
  2. Vždy, skrýt popisy je výchozím stavem.
  3. A posledním tipem je přidání panelu rychlého spuštění.
  4. Cestu si musíte najít ručně.
  5. Nový panel se pravděpodobně zobrazí zcela vpravo u hodin.
Navíc, jak změnit barvu hlavního panelu windows 10?
Přizpůsobte si barvy tlačítka Start, hlavního panelu a centra akcí (tato možnost je dostupná jenom v případě, že jako barvu Windows vyberete Tmavý nebo Vlastní). Zvolte barvy motivu, které budou kontrastovat s tapetou nebo se jim budou shodovat a Windows barvy.

Související článek

Kde je hlavní panel?

Stiskněte a podržte libovolné prázdné místo na obrazovce a poté vyberte položku Hlavní panel.

Pokud jde o toto, jak skryt listů?

Klikněte pravým tlačítkem na ouškem listu a potom klikněte na Vybrat všechny listy v Místní nabídka. Na kartě Domů klikněte na Formát > v části Viditelnost > Skrýt & zobrazit > Skrýt list.
Lidé se také ptají, jak mít průhledný hlavní panel?
Jak zprůhlednit či zneprůhlednit hlavní panel

Klikněte na Start -> Nastavení -> Přizpůsobení. Na levé straně přejděte na záložku Barvy. Napravo nyní níže najdete přepínač Efekty průhlednosti. Zvolte Zapnuto pro aktivaci průhlednosti a Vypnuto pro deaktivování.

Jak se zbavit počasí na liště?

Pokud se vám novinka nelíbí, lze ji také z Hlavního panelu skrýt. Funguje to tak, že kliknete pravým tlačítkem na Hlavní panel, a poté zvolíte »Novinky a zájmy/Vypnout«. Tak by mělo skončit zobrazování aktuálního počasí na Hlavním panelu Windows 10.
Jak zmenšit spodní listu?
Lišta se zvětšuje nebo zmenšuje jako jakékoliv jiné okno tažením za okraj.

Pokud jde o toto, jak odstranit informační kanál z hlavního panelů?

V nabídce Nástroje klikněte na Nastavení účtu. Klikněte na kartu Informační kanály RSS. V části Název informačníhokanálu klikněte na informační kanál, který chcete zrušit, a potom klikněte na Odebrat.

By Dustie

Similar articles

Jak zvětšit listu? :: Jak připojit tiskárnu k notebooku Canon?
Užitečné odkazy