Domovská stránka > J > Jak Zobrazit Hlavní Panel?

Jak zobrazit hlavní panel?

Klikněte na Windows na hlavním panelu a výběrem Nastavení ( ikona ozubeného kola ) otevřete Nastavení . Vyberte Přizpůsobení . Klikněte na Hlavní panel vlevo, přejděte dolů a vyhledejte Vyberte ikony, které se zobrazí na hlavním panelu .

Přečtěte si více

Související článek

Jak zobrazit telefon v iTunes?

Pokud máte systém Windows nebo macOS Mojave, vaše zařízení se zobrazí v levém horním rohu okna iTunes. Pokud své zařízení v počítači nevidíte, přečtěte si, co dělat. Pokud máte k počítači připojeno více než jedno zařízení, klikněte na ikonu zařízení.

Následně, jak skrýt hlavní panel?

Automatické skrývání hlavního panelu

Stiskněte a podržte nebo klikněte pravým tlačítkem myši na libovolné prázdné místo na hlavním panelu, vyberte Nastavení hlavního panelu a pak zapněte možnost Automaticky skrýt hlavní panel v režimu plochy nebo Automaticky skrýt hlavní panel v režimu tabletu (nebo obojí).
Pokud jde o toto, jak mít průhledný hlavní panel?
Jak zprůhlednit či zneprůhlednit hlavní panel

Klikněte na Start -> Nastavení -> Přizpůsobení. Na levé straně přejděte na záložku Barvy. Napravo nyní níže najdete přepínač Efekty průhlednosti. Zvolte Zapnuto pro aktivaci průhlednosti a Vypnuto pro deaktivování.

Navíc, jak vrátit lištu dolů?

řešení je velmi prosté - klikněte na lištu pravým tlačítkem myši - Vlastnosti - záložka Hlavní panel a vyberte sekci Umístění hlavního panelu na obrazovce: a zvolte Dolů.
Jak otocit lištu?
Klikněte na panel pravým myšítkem, zvolte z nabídky vlastnosti, klik na ně. Tam v Hlavní panel je umístění hlavního panelu na obrazovce: Dolů, Doleva, Doprava, Nahoru. Tam už si vyberete. Klik na OK, nebo Použít a je to.

Související článek

Jak zobrazit PNG?

Nejjednodušší způsob, jak otevřít soubor PNG, je použít univerzální prohlížeč souborů. Ten lze použít k otevření mnoha různých formátů souborů. Pokud soubor není kompatibilní, otevře se v jiném formátu.

Kde najdu panel nástrojů?

Vyberte Možnosti > soubor > panel nástrojů Rychlý přístup>umístění panelu nástrojů.
Jak zobrazit spodní listu?
Zkuste myší ukázat úplně dolů. Pokud se Vám objeví kousek lišty, tak stlačte levé tlačítko myši a táhněte lištu nahoru.

Jak zobrazit skryté ikony?

Zobrazení nebo skrytí ikon na ploše

Klikněte pravým tlačítkem na plochu (nebo ji stiskněte a podržte), přejděte na Zobrazení a pak zaškrtněte nebo zrušte zaškrtnutí políčka Zobrazit ikony na ploše.
Jak schovat listů na PC?
1. Klepněte pravým tlačítkem na hlavní panel a vyberte Nastavení hlavního panelu v dolní části seznamu. 2. Zapněte možnost Automaticky skrýt hlavní panel v režimu plochy .

Jak skryt listů?

Klikněte pravým tlačítkem na ouškem listu a potom klikněte na Vybrat všechny listy v Místní nabídka. Na kartě Domů klikněte na Formát > v části Viditelnost > Skrýt & zobrazit > Skrýt list.

By Maddocks Grindell

Similar articles

Jak si zmenšit hlavní panel? :: Jak lze platit na Amazonu?
Užitečné odkazy