Domovská stránka > J > Jak Mít Průhledný Hlavní Panel?

Jak mít průhledný hlavní panel?

Jak zprůhlednit či zneprůhlednit hlavní panel

Klikněte na Start -> Nastavení -> Přizpůsobení. Na levé straně přejděte na záložku Barvy. Napravo nyní níže najdete přepínač Efekty průhlednosti. Zvolte Zapnuto pro aktivaci průhlednosti a Vypnuto pro deaktivování.

Přečtěte si více

Související článek

Kde je hlavní panel?

Stiskněte a podržte libovolné prázdné místo na obrazovce a poté vyberte položku Hlavní panel.

Pokud jde o toto, jak nastavit spodní listu?

Klepněte pravým tlačítkem na hlavní panel a vyberte Nastavení hlavního panelu v dolní části seznamu. 2. Zapněte možnost Automaticky skrýt hlavní panel v režimu plochy . Hlavní panel se automaticky skryje.
Jak zmenšit spodní listu?
Lišta se zvětšuje nebo zmenšuje jako jakékoliv jiné okno tažením za okraj.

Jak upravit listu?

Zobrazení Hlavní nabídky nebo Lišty záložek
  1. Klikněte na tlačítko nabídky. , zvolte Další nástroje... a poté Nastavení tlačítek a lišt....
  2. Ve spodní části okna klikněte na rozbalovací nabídku Nástrojové lišty a zaškrtněte lištu, kterou si přejete zobrazit.
  3. Klikněte na tlačítko Hotovo.
Můžete se také zeptat, jak otocit listů?
Klikněte na panel pravým myšítkem, zvolte z nabídky vlastnosti, klik na ně. Tam v Hlavní panel je umístění hlavního panelu na obrazovce: Dolů, Doleva, Doprava, Nahoru. Tam už si vyberete. Klik na OK, nebo Použít a je to.

Související článek

Jak aktivovat panel oznámení?

V části Poslední najdete aplikace, které vám nedávno poslaly oznámení. Oznámení aplikace lze zapnout nebo vypnout.

Někdo se také může ptát, jak skryt listů?

Klikněte pravým tlačítkem na ouškem listu a potom klikněte na Vybrat všechny listy v Místní nabídka. Na kartě Domů klikněte na Formát > v části Viditelnost > Skrýt & zobrazit > Skrýt list.
Následně, kde jsou ovládací panely?
Potáhněte prstem směrem od pravého okraje obrazovky, klepněte na Hledat (nebo pokud používáte myš, přejděte do pravého horního rohu obrazovky, sjeďte dolů a klikněte na Hledat), do vyhledávacího pole zadejte Ovládací panely a pak klepněte nebo klikněte na Ovládací panely.

A další otázka, jak obnovit horní lištu?

Lištu panelu nástrojů lze obnovit pomocí povelu Standardní lišta, který vyvoláte tak, že na horní nástrojové liště, na které jsou uvedeny nabídky Soubor, Nastavení, Adresář, Účetnictví atd., zvolíte pravé tlačítko myši. Objeví se místní nabídka, ve které zvolte povel Standardní lišta. Dojde k obnovení lišty.
Lidé se také ptají, jak skrýt navigační panel xiaomi?
Dobrý den.... a nebo v tom samém nastavení „Zobrazit na celou obrazovku" > SYSTÉMOVÁ NAVIGACE > přepnout volby „Tlačítka" na volbu „Gesta pro celou obrazovku" a to vám pak ty tři navigačni tlačítka s displeje zcela zmizí.

Navíc, jak zvětšit listu?

To uděláte tak, že kliknete na Start -> Nastavení -> Systém. Hned pod první položkou Displej na pravé straně najdete snadnou možnost, jak zvětšit velikost textu a dalších položek. Níže následně odkazem Upřesňující nastavení zobrazení otevřete další nastavení.

By O'Doneven Bhusan

Similar articles

Proč mi nejdou data na iPhonu? :: Jak si upravit Hlavní panel?
Užitečné odkazy