Domovská stránka > J > Jak Udělat Děleno V Excelu?

Jak udělat děleno v Excelu?

Dělení čísel v buňce

K tomuto úkolu použijte aritmetický operátor / (lomítko). Pokud třeba do buňky napíšete =10/5, zobrazí se v buňce 2. Důležité informace: Před tím, než do buňky napíšete čísla a operátor /, nezapomeňte do buňky zadat rovnítek(= ).

Přečtěte si více

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

Jak na funkcí Svyhledat?

Syntaxe SVYHLEDAT. Funkce SVYHLEDAT (anglicky název: VLOOKUP) vyhledá v prvním sloupci tabulky požadovanou/hledanou hodnotu a vrátí hodnotu, která je ve stejném řádku (jako nalezená hodnota), ale nachází se v jiném (námi určeném) sloupci zdrojové tabulky.
Jak na funkcí Když?
Funkce KDYŽ, jedna z logických funkcí, vrátí jednu hodnotu, pokud se zadaná podmínka vyhodnotí jako Pravda, a jinou hodnotu, pokud se vyhodnotí jako Nepravda. Příklady: =KDYŽ(A2>B2;"Překročil se rozpočet.";"OK") =KDYŽ(A2=B2;B4-A4;"")

A jak spojit dvě funkce když?

Řešením je použít dvě funkce KDYŽ najednou a vnořit je do sebe. Zápis funkce pak bude vypadat např. takto: =KDYŽ(A1>0;"kladné číslo";KDYŽ(A1=0;"nula";"menší než nula"))
Jaký je vzorec pro obsah čtverce?
Obsah čtverce se spočítá jako délka strany [a] x délka strany [a].

Související článek

Jak udělat defragmentaci disku?

Nabídka Start se nachází v levém dolním rohu obrazovky. Klepněte na disk. Vlastnosti naleznete v rozevíracím poli. Tlačítko Defragmentace najdete na kartě Nástroje.

Někdo se také může ptát, jaký je vzorec pro výpočet objemu?

objem V. Pro výpočet platí vztah: hustota = hmotnost tělesa vydělíme objemem tělesa ρ = m/V. hustota ρ je v kilogramech na metr krychlový (kg/m3 ).
Následně, jak se počítá mocnina?
Mocniny se stejným základem a různým exponentem vydělíme tak, že základ umocníme rozdílem exponentů. Sčítat a odčítat můžeme pouze mocniny o stejném základu a exponentu. Koeficienty sečteme, základy a exponenty opíšeme. Mocniny se stejným základem vynásobíme tak, že základ umocníme součtem exponentů.

A jak vyplnit celý sloupec v excelu?

Ve skutečnosti existuje Vyplnit příkaz na pásu karet aplikace Excel, který vám pomůže rychle aplikovat vzorec na celý sloupec nebo řádek. Nejprve zadejte vzorec = (A1 * 3 + 8) / 5 do buňky C1 (první buňka sloupce, kde zadáte stejný vzorec), za druhé vyberte celý sloupec C a poté klikněte Home > Vyplnit > Dolů.
A jak zkopírovat celý sloupec v excelu?
Pokud chcete přesunout řádky nebo sloupce, klikněte na kartě Domů ve skupině Schránka na Vyjmout. nebo stiskněte kombinaci kláves CTRL+X. Pokud chcete zkopírovat řádky nebo sloupce, klikněte na kartě Domů ve skupině Schránka na Kopírovat. nebo stiskněte kombinaci kláves CTRL+C.

Jak kopírovat vzorec?

Kopírování vzorce
  1. Vyberte buňku obsahující vzorec, který chcete zkopírovat.
  2. Ve skupině Schránka na kartě Domů klikněte na Kopírovat.
  3. Udělejte jedno z tohoto:
  4. Ověřte, že odkazy na buňky ve vzorci vytvářejí výsledek, který chcete.
  5. Vyberte buňku, která obsahuje vzorec.

By Addiego Datte

Similar articles

Jak zkrátit text v Excelu? :: Co znamená & V Excelu?
Užitečné odkazy