Domovská stránka > C > Co Znamená & V Excelu?

Co znamená & V Excelu?

Operátor zřetězení textu

Pokud chcete zřetězením (spojením) jednoho nebo několika textových řetězců vytvořit jediný textový řetězec, použijte operátor &. Spojuje (řetězí) dvě hodnoty a vytváří jednu souvislou textovou hodnotu.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená povolit cookies?

Propojují uživatele webu se sociálními sítěmi. Soubory cookie pomáhají přizpůsobit reklamu. Aby je webové stránky mohly používat, musí uživatel s jejich použitím souhlasit. Pracují na stránkách jednotlivých návštěvníků.

Lidé se také ptají, jak se dělá v excelu kalkulacka?

Vyberte prázdnou buňku přímo nad nebo pod oblastí, kterou chcete sečíst, a na kartě Domů nebo vzorec na pásu karet klikněte na tlačítko Automatické Shrnutí > Sum. Automatické shrnutí automaticky určí rozsah, který se má sečíst, a vytvoří pro vás vzorec.
Když to vezmeme v úvahu, jak na funkce v excelu?
Po výběru funkce v dialogovém okně Vložit funkci Excel se spustí Průvodce funkcemi, ve kterém se zobrazí název funkce, všechny její argumenty, popis funkce a každého argumentu, aktuální výsledek funkce a aktuální výsledek celého vzorce.

A další otázka, jak pocitat vzorce?

Zadání vzorce obsahujícího předdefinovanou funkci
  1. Vyberte prázdnou buňku.
  2. Napište symbol rovná se = a potom zadejte funkci. Pokud chcete například vypočítat celkový prodej, zadejte =SUMA.
  3. Zadejte levou závorku (.
  4. Vyberte oblast buněk a potom zadejte pravou závorku ).
  5. Stisknutím klávesy Enter získáte výsledek.
Někdo se také může ptát, jak vložit vzorec do celého sloupce?
V Microsoft Excel můžete zadaný vzorec rychle rozkopírovat do ostatních řádků tabulky. Klepněte do buňky se zadaným vzorcem a myší najeďte na pravý dolní roh buňky. Kurzor myši se změní na křížek a proveďte dvojklik. Vzorec se doplní i do dalších řádků tabulky.

Související článek

Co znamená řazení u vypínače?

Řazení je technický elektrotechnický termín, který definuje vnitřní uspořádání strojního zařízení spínače. Případně se tím rozumí provedení kontaktů. Pro každou posloupnost v elektrickém obvodu existuje specifické použití.

Lidé se také ptají, co je word a excel?

Excel je označení produktu firmy Microsoft. Jedná se o tabulkový procesor určený OS Microsoft Windows a používá se i pro počítače Macintosh. Je standardní součástí kancelářského balíčku MS Office. Excel je tabulkový kalkulátor, tvořený sešitem s listy.
Jak napsat v Excelu nerovná se?
Držte zmáčknutý levý Alt (dole, vlevo od tlačítka mezerník). Na numerické klávesnici vyťukejte číselnou kombinaci 61 pro =, respektive 8800 pro ≠. Pusťte levý Alt a automaticky dojde k zápisu do textu.

Co dokaze Excel?

Tabulkový editor umí vytvářet nejrůznější tabulky, provádět matematické výpočty, statisticky a graficky zpracovávat data, pracovat s databázemi, sestavovat a vyhodnocovat rozsáhlé projekty nebo vytvářet jednoduché prezentace.
Jak udělat DPH v Excelu?
Do buňky D2 zadejte následující vzorec: =SUMA(B2/(C2+1)). Clem tohoto vzorce je převod velikosti DPH v procentech na desetinné číslo, tj. pro daň o velikosti 21 procent se jedná o převod na číslo 1,21.

Jak vytvořit v Excelu nadpis?

Klikněte na libovolné místo v tabulce. Přejděte na pásu karet na Nástroje tabulky > Návrh. Ve skupině Možnosti stylů tabulek zaškrtněte políčko Se záhlavím a skryjte tak nebo zobrazte záhlaví tabulky.

By Adey Cestia

Similar articles

  • Co to znamená x64?

    x64 je termín, který označuje 64bitové procesory. Pojem bit znamená buď 1, nebo 0. Počet bitů je počet jedniček a nul, které může počítačový procesor použít ke komunikaci instrukcí a přiřazení adres paměti.

  • Co znamená zkratka CTRL F?

    V jednoduchém průzkumu zjistili, že 90 % uživatelů nezná klávesovou zkratku, která se používá k vyhledávání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, a to i v různých operačních systémech.

  • Co to znamená BIM?

    Building Information Modeling nebo také Building Information Management je zkratka anglického termínu. Do češtiny se obvykle překládá jako Informační modelování budov. Takzvané digitální dvojče budovy vzniká v procesu spolupráce specialistů.

  • Co znamená zkratka cis?

    Lidé, jejichž pohlavní identita odpovídá pohlaví, které jim bylo přiděleno při narození, se označují jako cisgender. Není to totéž co termín trans.

  • Co to znamená CSS?
  • Co znamená znacka NFC?
  • Co znamená NFC u Huawei?
  • Co znamená SPF 50?
Jak udělat děleno v Excelu? :: Jak se píše hvězdička?
Užitečné odkazy